פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אני מאמין שאני בין הנורמילם לגיקים...(מה לעשות שלהיות חבר בפורום הזה דורש תשלום כבד... :-X) ואתם? נ.ב עם צריך עוד קבוצות...רק דברו לא להתביש
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים כמה פריחות כבר יכולות להיות פה?אני בוחרת ו' - unlicensed funeral conductor.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר כמה פריחות כבר יכולות להיות פה?ROFLצודקת..אבל תמיד יש סיכוי שחברה של "באגסי" תקפוץ לפורום..
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מבחינת מוזיקה .. פריק מבחינה חיצונית .. מדים ? חח סתם סתם בגדים רגילים ...
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ברגע שאתם משייכים את עצמכם לאחת - אתם לא באמת שם...תהיו עצמכם וזהו, לא מומלץ לרדוף אחרי תדמית כלשהי - כי מי אתה בכלל?אה ועוד משהו לכל המאגניבים אי-שם: אתה לא ייחודי אם יש עוד מליון "יחודיים" כמוך.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אם אתה לא בשום קבוצה = נורמלים אם כבר אז, אם יש מספר "נורמלים" זו גם כן קבוצה : זה כל כך מטופש לקטלג אנשים
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים הקבוצה שלי: הקבוצה שצוחקת על כל הקבוצות ושונאת את כל הקבוצות טוב נו אולי לא את הגיקים רק את אלו שמדברים באנגלית וצועקים OMFG!! ואומרים fucking כל מילה שניה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אלו הקבוצות האמיתיות :1.יהודים2.חסידי אומות העולם 3.מלאכי השרת4.מלאכי חבלה ועוד כמה קבוצות ששכחתי איך קוראים להם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.