עבור לתוכן

עזרה בזיהוי שיר (הפעם יותר פרטים)

Featured Replies

פורסם

בהחלט זבל של מוסיקה יש בMTV....יש כמה להקות טובות פה ושם - ( MUSE מעולים ממליץ בחום)

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה הMUSE הזה?

בוויקי מדברים על איזה להקת רוק- קאנטרי, אבל לא בדיוק הבנתי מי הם...

פורסם
  • מחבר

שמעתי באמת את הPART 1,2,3 וזה באמת נשמע כמו חתיכה אחת..

וMTV באמת על הפנים

פורסם

Muse? קאנטרי?!??

מיוז זו להקת רוק אלטרנטיבי בריטית (באמת שאין תיאור יותר טוב).

האלבום הראשון שלהם (Showbiz) יצא ב-99, ויש שאמרו שהם ה-Radiohead הבאים (בהמשך הדרך הם כבר לא נשמעו כמוהם).

מאז יצאו להם עוד שלושה אלבומים, כשהאחרון יצא לפני כמה חודשים.

(לדעתי) הם מאוד מוצלחים. מה שבאמת מרשים הוא שהם ממש הצליחו לחדש מאלבום לאלבום.

פורסם

עזוב... התבלבלתי עם משהו אחר... (אני לא מכיר אותם :P)

פורסם

יש לי איזה 30 שעות של לד זאפלין ודיפ פארפל שעוד לא חרשתי מספיק... כשימאס אני חוזר לביטלז O0 (או מטאליקה :cool2:)...

+

יש לי HD של 40 GB והוא די מפוצץ

+

אין לי כוח לחפש שירים שלהם (אין טורנטים ואימיול... הFW של הרשת שאני גולש דרכה חוסם הכול...)

ואת רדיוהאד אני שומע לפעמים אבל הם לא המועדפים עלי... אם כבר אז REM...

פורסם

לי יש דיסקוגרפיות של פניק פלויד , מיוז, ביטלס, זפלין, קווין.....אני לא מודאג בקשר למוסיקה.... :cool2:

אם אין לך כוח למצוא את השירים שלהם אז אני הנה לך לינק לשיר טוב שלהם שהם ביצעו בהופעה. קוראים לו

STOCKHOLM SYNDROME

http://www.youtube.com/watch?v=ndtR3Xer2OE

פורסם

יש לי איזה 30 שעות של לד זאפלין ודיפ פארפל שעוד לא חרשתי מספיק... כשימאס אני חוזר לביטלז O0 (או מטאליקה :cool2:)...

נו, לפחות טעם מוזיקלי יש לך :P

פורסם

זה QUEEN

bohemian rhapsody

פורסם

אני יודע לנגן אותו בפסנתר ;D

פורסם

לי יש דיסקוגרפיות של פניק פלויד , מיוז, ביטלס, זפלין, קווין.....אני לא מודאג בקשר למוסיקה.... :cool2:

אם אין לך כוח למצוא את השירים שלהם אז אני הנה לך לינק לשיר טוב שלהם שהם ביצעו בהופעה. קוראים לו

STOCKHOLM SYNDROME

http://www.youtube.com/watch?v=ndtR3Xer2OE

אני מניח שהדיסטורשן המוגזם והרעש זה בגלל ההקלטה?

או שזה אמור להישמע ככה? :P

בכול מקרה, לא ממש אהבתי... שכחתי איך קוראים לסיגנון (גוטי אולי), אבל המוסקה פה יותר מידי בדיסוננס לשירה (הלא מובנת...)- לא סוג הרוק שאני אוהב...

יכול להיות שזה בגלל חרא של הקלטה, אבל אם זה לא משתנה בהקלטה נורמאלית, וכל השירים שלהם בזכה סיגנון- לא אהבתי :nixweiss:

נו, לפחות טעם מוזיקלי יש לך :P

לפחות?!

ממה שהבנתי זה לך אין הרבה מה להציע בתחומים אחרים ::)

חוץ מזה, אחרי 12 שנות נגינה מפתחים חיבה למוסיקה טובה ;)

פורסם

זה אמור ועוד איך להישמע ככה....הם בכלל בכלל לא סגנון גוטי... השיר הזה הוא הכי קשוח שלהם לפי דעתי

העניין הוא שהמפיק שלהם הוא המפיק של רדיוהד...ובגלל זה כולם אמרו שהם הרדיוהאד הבא... ( אז ב 99 עם הדיסק הראשון שלהם SHOWBIZ)...

אבל השנים עברו והם פיתחו להם סגנון משלהם שאני בספק אם להקות אחרות מצליחות לנגן ככה- מדובר בדיסטורשן רועש במיוחד ושירה גבוהה. ( הסגנון הזה בולט במיוחד בדיסק ORIGIN OF SYMETRY , מי שמכיר את השיר MICRO CUTS יודע על מה אני מדבר). הדיסק ABSOLUTION הוא לטעמי הטוב ביותר שלהם, שילוב של אותו דיסטורשן מפורסם עם כתיבה מוסיקאלית יוצאת מן הכלל. הדיסק החדש שלהם שיצא בקיץ 2006 הוא מאוד MTV'יש . אבל הוא גם נחמד.

הסולן שלהם הוא גיטריסט מעולה ופסנתר מחונן. שלא נדבר על הצלילים הגבוהים שהוא מגיע אליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים