פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחשב מובייל.לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה.ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר.נכון שזה יהיה מגניב?
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים נראה לי רע מאד .1 לא יציב וכידוע דיסקים קשיחים אוהבים להיות יציבים מאד.2 מחשב שוקל בין 10-20 קילו - חוט דייג ימתח ולבסוף יקרע לדעתי.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים איך לתלות את זה לא נראה לי תיהיה הבעיה,אפשר למצוא תחליף.השאלה כמה יציב זה יהיה כמו שעופר אמר :
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים אפשר לעשות את זהאם קודחים ווים על התקרה ומחברים עם חבל עבה כזה של ימאים עם קצוות שרופים אני חושב שהוא יוכל להחזיק. אבל אם שווה וכדאי לעשות את זה זה שאלה אחרת
פורסם 2002 בדצמבר 2022 שנים מחבר טוב נו זה היה רעיון בסיסי, אבל אני בטוח שאפשר לשפר אותועל ידי יצירה של מיני קופסאות שקופות מפרספקס, שמכילות בתוכן את החלקים השונים.עדיין, לא נראה לי שאני הולך לעשות דבר שכזה. זה אכן מריח כמו צרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.