עבור לתוכן

ברצוני לדעת האם המעבד שלי מסוג קונרו 6300 הוא 64 ביט? שאלה שניה אם אני אתקין

Featured Replies

פורסם

למה להתעקש על נושא שאתה לא מבין?

שם המעבד הוא קונרו, זה ה"שם קוד" הפנימי שנתנו לו באינטל. השם שאנשי השיווק נתנו לו זה core 2 duo.

זה לא שם של ליבה אחת - אלה שם המעבד כולו. וכל סדרת ה E6*00 הם מעבדי קונרו.לליבות אין שמות,אלא למעבדים .למשל מעבד דומה עם 4 ליבות כאלה נקרא קנספילד

לעומת זאת אין כזה דבר אלנדייל.

ןדרך אגב אין גם כזה דבר "CORE2 TECHNOLOGY" - בדיוק כמו שאתה לא קונה מכונית "בטכנולוגיית קורולה" אלא מכונית מדגם קורולה.

למה שהוא ייתעקש על משהו שהוא לא מבין?! הייתי מכניס לך איזו מילה אבל אוליי זה נגד החוקים ולא בא לי להיסתבך פה כי כבר מתישהו הזהירו אותי....אז בוא מותק לה ותקרא את הטבלה שאני מביא לך בקישור...טרחתי למצוא את זה רק כדי להוכיח לך כמה אתה שרוט שאתה מיתווכח בלי לבדוק לפני זה ושאתה זה שמיתווכח סתם ומטעה אנשים...

http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/

תסתכל בטבלה מה רושם מתחת לעמודה "ליבה"...חחח אני כזה אוהב להוכיח לאנשים שהם טועים בענק ושהם יצאו מטומטמים גמרים

• תגובות 33
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שהוא ייתעקש על משהו שהוא לא מבין?! הייתי מכניס לך איזו מילה אבל אוליי זה נגד החוקים ולא בא לי להיסתבך פה כי כבר מתישהו הזהירו אותי....אז בוא מותק לה ותקרא את הטבלה שאני מביא לך בקישור...טרחתי למצוא את זה רק כדי להוכיח לך כמה אתה שרוט שאתה מיתווכח בלי לבדוק לפני זה ושאתה זה שמיתווכח סתם ומטעה אנשים...

http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/

תסתכל בטבלה מה רושם מתחת לעמודה "ליבה"...חחח אני כזה אוהב להוכיח לאנשים שהם טועים בענק ושהם יצאו מטומטמים גמרים

גדדדוללל !!!!!

הנה, אמרתי מקודם שיש איזה טבלה פה באתר ואין כוח לחפש אותה, אבל אתה גדול, מצאת אותה !!!

נראה אים הוא יתווכח עם העובדה הזאת !

פורסם

אי אפשר להיתווכח עם העובדה נזאת רשום שם הכול בפירוש....אם הוא ימשיך להיתווכח אחרי זה זה בטח יהיה שהוא יגיד שהאתר מטעה אנשים....קיצר הוא יצא אידיוט ואם הוא ימשיך להיתווכח הוא ייצא עוד יותר אידיוט....

מסקנה: לפני ויכוח תבדוק לפני שאתה אומר לאנשים שהם טועים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים