פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחבר אני יודע שאפשר לעלות את מהירות ה CPU דרך הבעיה היא שאני לא יודע למה בדיוק.נתתי קישור ל Manual של לוח האם שלי כדי שתוכלו לראות איך הוא נראה ובכך תוכלו לעזור לי איך לעשות Overclock.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים א. תשנה בבקשה את כותרת האשכול שלך בבקשה למשהו יותר מתאים ולפי חוקי הפורום ב. תקרא את שני המדריכים באתר בנושא אוברקלוקינג ג. חיפוש בפורום (אפילו דפדוף בכמה דפים אחורה ) יגלה לך את כל התשובות שאתה מחפש !לילה טוב
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים א. תשנה בבקשה את כותרת האשכול שלך בבקשה למשהו יותר מתאים ולפי חוקי הפורום ב. תקרא את שני המדריכים באתר בנושא אוברקלוקינג ג. חיפוש בפורום (אפילו דפדוף בכמה דפים אחורה ) יגלה לך את כל התשובות שאתה מחפש !לילה טובזה שהם לא מככבים בעמוד הראשי כרגע לא אומר שהם לא שם, הם שם והם שימושיים בדיוק בשביל שאלות ראשוניות שכאלה...
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחבר לא ידעתי פשוט אני די חדש פה ולא ממש יודע את חוקי הפורום.אתה יכול בבקשה למחוק את הנושא הזה?
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים אני לא כועס או משהו .אני לא רואה סיבה למה למחוק את האשכול שלך ,פשוט נתתי לך כלים כדי שתוכל להשיג תשובות לשאלות שלך.
פורסם 2002 בדצמבר 1922 שנים מחבר אני יודע שאתה לא כועספשוט אמרת שאני יכול למצוא תשובה ע"י חיפוש אז זה אומר שאשכול זה מיותר מכיוון שיש הרבה אשכלות נוספים בפורום לטענתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.