עבור לתוכן

מפגש אוזניות שלישי - רשמים מהמפגש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הגיע הזמן שגם אני אשתף קצת רשמים מהציוד.

דבר ראשון, ה-A900 אתמול היו חדשות (רק אתמול נפתחה האריזה) ושמעו את זה, הצליל שלהן שונה מאוד ממה שהוא יהיה עוד כמה עשרות שעות של עבודה.

ה-580 סוף סוף הצליחו להישמע כמו שצריך בחלק מהסגנונות כשחוברו ל-DarkVoice. עד עכשיו, זו הפעם הראשונה שאני תאכלס אוהב את הצליל שלהן (למרות שהיו לי גם אז כמה הערות).

ה-880 נשמעו לי מאוד בהירות הפעם, יותר מאשר פעמים קודמות, וחלק מהדברים אפילו כאב לי באוזניים לשמוע.

ה-931 של אלכס הפתיעו אותי בכמה הקלטות קלאסיות ונשמעו מאוד דינאמיות ומהירות, הרבה יותר ממה שזכרתי אותן.

בנוגע למגבר, ה-DV נשמע טוב מהתחלה, אבל אחרי שהחלפנו את המנורה ל-5692 Red Base זה היה הרבה יותר טוב, ואני חושב שכולם יסכימו.

הוינסנט של רפי חייב דחוףףףףףף מנורה חדשה. הצליל לא מפורט מספיק, ויש דיסטורשן שאני כמעט בטוח שמגיע מהמנורה הזו, אז רפי, אני מברר לך בנוגע למנורה חדשה עוד היום :)

היה טוב, וטוב שהיה.

Anatoli.

פורסם

עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:02:10

עוד...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפני הכל אני רוצה להודות לכל מי שהגיע אתמול למפגש, אני נהניתי ביותר! מי ייתן ויהיו לנו עוד מפגשים מרובי ציוד ומרובי אנשים כאלו, נהניתי מכל שניה. [=

תודה נוספת שחייבים, היא תודה לאנטולי שארגן את כל האנשים ואת המפגש הזה. [=

קצת מסקנות והתרשמויות על הציוד:

- לA900 יש טרבל טיפה צורם, אני לא יודע עם זה יסתדר עם הזמן אחרי כמה שעות של הרצה, אחרי הכל עד עכשיו (אני מאזין ברגע זה מן בסתם) הם רצו פחות מ4 שעות, מהסיבה הפשוטה שאין לי כרגע מחשב וחבל כי אז היה לנו עוד SOURCE אתמול, לא נורא, הסתדרנו. [=

-לא היו K340, אנטולי מיהר למכור...חבל...לפחות הוא מביא זוג חדש אני סומך עליו שהוא יעשה גם להם כמה מודים (ואני סומך שתעדכן את כולנו בנושא).

-הVincent הוא מגבר מאוד נחמד, אבל הוא נורא מעצבן בגלל שצריך להגביר Volume לLeft ולRight בנפרד.

-הDV של אנטולי פשוט פצצה ואין מה להוסיף יותר, אני שמח שיצא לי לשמוע מגבר כזה עם מנורה של 100 דולר ^^"

-לא הספקתי לשמוע את ה701 של שי....אכזבה!

-שי מכר את הLD2++, אז גם הם לא היו במפגש....אכזבונת פיצית....

-האיכות בניה של האוזניות In-Ear של רפי....בואו נגיד שחבל להוציא את הכסף הזה על אוזניות שמתפרקות ככה....רפי אני מקווה שתחליף אותם ותמכור את הזוג החדש כמה שיותר מהר ותנסה להשיג משה יותר טוב.

-שחושבים על זה, לא ממש יצא לי לשמוע הרבה אוזניות, הייתי מרוכז מידי בA900.... הממממ מעניין.... :nixweiss:

- ללא ספק Audio-Technica לא התפשרו על נוחות ואיכות בנייה.

- ה701 הולכות יופי עם מסיכה של Storm Trooper.

מסקנות מהמפגש:

- רפי הוא Headphone Man!!

- לאלכס יש אוזניים מלוכלכות :biglaugh:

- שי זקן, והגיע הזמן שהוא יתחתן...אמרתי לך שי, הפתרון הפשוט יותר הוא להזמין כלה מאוקראינה

- לאנטולי יש פיצול אישיות ("הK340 הם האוזניות המושלמות בשבילי!! אני מוכר אותן!"....WTF? :kopfpatsch:)

- דימה חירש.

- גיל אילם? :P

- כולנו היינו רוצים מערכת סטריאו עם באס כמו ברעם שקטע את המפגש ל2 שניות שלמות! :o

- בורגוס זה טוב.

להתראות במפגש הבא! :yelclap:

פורסם

- גיל אילם? :P

:-X

- כולנו היינו רוצים מערכת סטריאו עם באס כמו ברעם שקטע את המפגש ל2 שניות שלמות! :o

אני חושב שהכלב שלך לא יהיה מרוצה אם תהיה לך מערכת שמשחזרת רעמים בצורה כזאת... :P

פורסם

עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 19:24:30

;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז קודם כל, תודה לאיל על האירוח. אנשים, היה כיף וחבל שהייתי צריך לעזוב לפני הסוף(בניגוד לגישה שלי בדר"כ של להשאר עד הסוף הבשרי באיזשהי מסעדה).

התרשמתי לטובה מהצליל של 701, שהוא כניראה הכי אהוב עלי מכל האוזניות במפגש, אבל לא ממש אהבתי את הנוחות של האוזניות.

ניראה לי שהמערכת הכי טובה במפגש הייתה ה Dark Voice של אנטולי עם מנורת הRed Base והbeyerdynamic DT880 - האוזניות שגם נוחות, גם בנויות טוב, וגם נשמעות טוב עם המגבר והמנורה האלה.

- לאלכס יש אוזניים מלוכלכות :biglaugh:

You like that, don't you? ;D

- גיל אילם? :

אני לא רוצה להיות גזען או משהו, אבל ניראה לי הם(אנשי הלינוקס) לא יודעים לדבר שטויות.

ניראה לי הוא ציפה לבוא ולפגוש חבורה של אנשים רציניים שמדברים על דיסטורשן ודיקאיי, ופגש חבורה של מטומטמים שצוחקים ממבטא של אנשים מסויימים (לא שאותם אנשים - חסרי מבטא, אגב- נוטרים טינה, בכלל לא).

(סתם, גיל, כפרה עלייך ;D)

פורסם

בסדר! בסדר! פעם הבאה אני אדבר שטויות :hat:

ד"א,

לא הגיע הזמן להחליף את הפאדים של הבייר?

פורסם

אתה מדבר על זה כאילו זה כ"כ פשוט. :P

הבנאדם היחיד שעונה לי בצורה נורמאלית(כי לאף אתר אין את זה בקטלוג הראשי) הוא יאן מאיר, אבל הוא רוצה 35 יורו על זה (כולל משלוח).

אגב, איל, ניראה לי אתה צריך לשקול לא להגיע למפגש הבא אחרי שהתעסקת איתי, עם דימה, גיל ושי; רק לאנטולי יש חסינות לדברים כאלה.

אני הייתי גם מוודא לשים שמירה על הבית, שלא במקרה תמצא את עצמך מתעורר בבוקר בצרחות אחרי שתמצא במיטה שלך אודיו טכניקה שחוטות - לך תדע אם במקרה אחד מאיתנו איטלקי.

פורסם

נחשו מה עשיתי היום?

נכון,ניקיתי את הSUPER שלי ;D ;D ;D

דרך אגב נורה נהנתי אין זמן לכתוב . אבל אני אכתוב יותר מאוחר ותודה למארח

פורסם

אתה מדבר על זה כאילו זה כ"כ פשוט. :P

הבנאדם היחיד שעונה לי בצורה נורמאלית(כי לאף אתר אין את זה בקטלוג הראשי) הוא יאן מאיר, אבל הוא רוצה 35 יורו על זה (כולל משלוח).

א

אגב, איל, ניראה לי אתה צריך לשקול לא להגיע למפגש הבא אחרי שהתעסקת איתי, עם דימה, גיל ושי; רק לאנטולי יש חסינות לדברים כאלה.

אני הייתי גם מוודא לשים שמירה על הבית, שלא במקרה תמצא את עצמך מתעורר בבוקר בצרחות אחרי שתמצא במיטה שלך אודיו טכניקה שחוטות - לך תדע אם במקרה אחד מאיתנו איטלקי.

זה לא כמו עם דיפלומטים? שהחסינות היא גם למשפחה? :o

אוי לא! *בורח לחדר ומתחבא בתקווה שאלכס, דימה, גיל ושי לא ימצאו אותי*

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

עושים מיפגש רביעי?

פורסם
  • מחבר

אם יש ביקוש אז אני בטוח שאפשר יהיה לעשות.

אני לצערי לא אוכל לארגן את זה, וכנראה שגם לא אוכל להגיע (צבא), אבל אני חושב שאם מישהו ירים את הכפפה ויארגן את זה אז יהיה גם ביקוש לזה.

Anatoli.

פורסם

אממ סבבה אז אני ינסה לארגן פה איזה שהוא עצומה של אנשים שרוצים לעשות מיפגש (שוב)

פורסם

מי מכם זה שי?

פורסם
  • מחבר

שי הוא a12beat

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים