עבור לתוכן

אטום מאיראן

Featured Replies

פורסם

כמה זמן יקח לטיל אטום להגיע מאיראן לישראל?

חבר שלי היצור חושב שעה הוא לא מבין שהיא בכלל ברבע אחר של העולם

פורסם

המרחק בין ישראל לאיראן הוא כ-2000 ק"מ, בהחלט לא "רבע אחר של העולם" (היקף העולם = 40000 ק"מ).

פורסם
  • מחבר

טוב שיהיה אבל כמה זמן....

והאם טיל חץ יכול לפגוע בו?

החבר שלי טוען שהפצצה ממוגנת וטיל חץ לא יכול לעשות לה כלום

פורסם

על הנייר ה"חץ" יכול לפגוע בו, ולמעשה זה בידיוק סוג הטיל שהוא תוכנן להפיל.

שיהאב 3 טס במהירות של 1.9 ק"מ לשנייה, מה שאומר שהוא יגיע לישראל תוך 15-20 דקות, וזה מספיק זמן כדי להפיל אותו(תיאורטית).

שיהאב 4 טס במהירות של 8 ק"מ לשנייה בטיסה אופקית, מה שאומר שייקח לו רק 5 דקות להגיע לישראל, אבל בגלל שלא כל הטיסה היא אופקית, בטח ייקח לו משהו כמו 7-10 דקות.

בכל מקרה, הגורם המרכזי לשאלה אם אפשר להפיל טיל עם החץ הוא יותר הגובה שאליו הוא מגיע מאשר זמן הטיסה שלו (ככל שהוא טס יותר גבוה הסיכויים יותר טובים).

פורסם

לא הייתי סומך על הח מאךץ לבד. ישראל צריכה עוד מערכת שתשלים את מערכת החץ (לדעתי יהיה חכם לקנות פטריוט PAC3 בכמויות).

החץ טיל מהיר מאוד (9 מאך) והפטריוט PAC3 הוא די יעיל.

פורסם בעיתון לפני כמה זמן שלישראל יש מל"ט עם יכולת להשמיד את הטילים בשלב התאוצה, וגם את המשגרים עצמם. המל"ט נחשב לגדול ביותר שקיים (גודלו כמטוס בואוינג. 35 מטר רוחב כנפיים)

פורסם
  • מחבר

וואי זה ענק...

רגע אז הטיל הוא לא טיל בליסטי? (האטום)

הוא טס כל הזמן באטמוספירה?

פורסם

אם הם ישלחו טיל גרעיני ולא חץ ולא אמממאממא של החץ יעשו משהו....

אותי מעניינת שאלה אחרת...איזה טילים יש לישראל ומה הטווח והיכולת שלהם...אני מכיר את יריחו "האגדי" אבל חוץ מזה אני לא מכיר יותר מידי..מישהו יכול לחדש?

פורסם

אם הם ישלחו טיל גרעיני ולא חץ ולא אמממאממא של החץ יעשו משהו....

אותי מעניינת שאלה אחרת...איזה טילים יש לישראל ומה הטווח והיכולת שלהם...אני מכיר את יריחו "האגדי" אבל חוץ מזה אני לא מכיר יותר מידי..מישהו יכול לחדש?

האמת שאם הם ישלחו מטח של כמה טילים בודדים לא תהיה בעיה רצינית. בעיה תהיה כשתצטרך להתמודד עם מספר רב של טילים ולסמוך על החץ שיפגע בנסיון אחד.(אלא אם יש לנו כמות שמאפשרת לשגר 2 טילים על כל טיל גם אם ישוגר מטח כבד).

רגע אז הטיל הוא לא טיל בליסטי? (האטום)

השיהאב הוא טיל בליסטי ועוד איך

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על טיל אטומי

האם חץ יכול להפיל\ למנוע ממנו להתפוצץ ..

ואם הוא בליסטי הוא לא יוצא מהאטמוספירה? אז זה אמור לקחת לו די הרבה זמן עד שהוא ממריא וכל השאר..

פורסם

אם הטיל (למשל חץ) יעצור טיל אטומי אז הוא יתפוצץ ... עלינו ועל איראן , זה לא ממש בריא לעצור טיל כזה :silly:

פורסם

אין דבר כזה טיל אטומי, יש טיל עם ראש נפץ גרעיני. השיהאב יכול לשאת נשק אטומי.

לא הייתי סומך על החץ בעיניים עצומות.

פורסם
  • מחבר

קיצר אכלנו אותה?

פורסם

אם הטיל (למשל חץ) יעצור טיל אטומי אז הוא יתפוצץ ... עלינו ועל איראן , זה לא ממש בריא לעצור טיל כזה :silly:

:screwy:

הסבירות שהוא יתפוצץ נמוכה. אם לא תיירט את הטיל מובטח לך מוות כמעט בטוח (אלא אם כן אתה מאילת)

פורסם

אני גם תוהה מה יקרה אם החץ יפגע בטיל עם ראש נפץ גרעיני ויגרום לו להתפוצץ באויר... נניח וזה יתפוצץ איפשהו בסוריה - שיקבלו קצת מהתרופה שהם מתים להאכיל אותנו. אבל אם חלילה זה יתפוצץ קרוב לגבולינו או בתוך גבולינו? :-\

פורסם

אז כנראה שבאמת נאכל מאותה תרופה שהם רוצים להאכיל אותנו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים