פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר את האמת שהיה לי אוטו חילופי דייהטסו סיריון לכמה ימים לא מזמן וזה אחלה אוטו... חזק ...לגבי אמינות אין לי מושג...מישהו יכול לתת דעה?איך בכל זאת אני מוצא יאריס?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אתה תוכל להשיג פאביה 1.4 (עם ה-101 כ"ס, יש רק ידני) משנתון דיי מתקדם (63K זה המחירון של האצ'בק 5 דלתות 1.4 עם 101 כ"ס ידני משנת 2005)וגם בד"כ לא קשה למצוא כאלהבעיקרון אלה רכבים שאת רוב הערך שלהם הם כבר איבדוהירידות בשנים הבאות פחות רציניות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אתה תוכל להשיג פאביה 1.4 (עם ה-101 כ"ס, יש רק ידני) משנתון דיי מתקדם (63K זה המחירון של האצ'בק 5 דלתות 1.4 עם 101 כ"ס ידני משנת 2005) וגם בד"כ לא קשה למצוא כאלה בעיקרון אלה רכבים שאת רוב הערך שלהם הם כבר איבדו הירידות בשנים הבאות פחות רציניות אם אני לא טועה נסעתי במונית כזאתי והרגשתי אשכרה דג טונה מקדימה עד הסוף אחורה ואחרי נסיע של 20 דקות היה לי כאבים לא נורמלים מהברכים הסיריון החדשות אוטו ממש ממש ממש נעים ענק פשוט עצום מבפנים מנוע יחסית חזק בדקנו נח זול אין בעיות חלקי חילוף ביטוח בריצפה וכו' אבל הכי טוב טויוטה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אמנם אני לא גבוה במיוחד (בלשון המעטה, אני מגרד את ה-1.67), אבל אני לא הרגשתי טונה בכללואל תשכח שמוניות זה התחום שליאז נסעתי ונהגתי בכמה וכמה פאביותחוץ מזה, נסעת פעם בפולו דור אחרון? איביזה דור אחרון? הרגשת טונה?כאבי ברכיים זה כי אולי לא ישבת טוב, כי לא אמורים לקבל כאבי ברכיים בשום מכוניתיאריס אוטו מצוין, אבל בגלל הסחירות הגבוהה שלו המחירים שלהם כ"כ גבוהים שתצטרך לרדת שנה או שנתיים לעומת הפאביה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים סקודה וטויוטה אמינות מאד כאב לי לא כי לא ישבתי טוב אלה כי הרגל שלי היתה באויר דחוסה על הדש בורד שעשה רעשים של אלפקה מצוננת לא יצא לי להיות באיביזה או בפולו החדשות אבל ישבתי בפולו (עריכה : החדשה אבל לא בזמן נסיעה)והיא קצת יותר גדולה מהמונית שנסעתי בא ליאור על איזה סקודות נסעת ? אגב אני גבוה ממך באיזה 30 ס"מ ורחב פי 2 ויותר לפי התמונות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נראה לי שאם אתה מחפש אוטו בקטגוריית מיני, דייהטסו סיריון יכול להיות בחירה ממש טובה.בניגוד לדעות הלא מבוססות שהועלו כאן, דייהטסו נחשב מותג ממש אמין. דייהטסו היא חברת בת של טויוטה, וביפן חלק מהדגמים שנמכרים בארץ תחת דייהטסו נמכרים תחת טויוטה.כמו כן, הסיריון בגירסת 1.3 ליטר הוא רכב ממש חזק, עם 113 כ"ס (בערך, אני לא בדיוק בטוח במספר)מה שנותן ממש הרגשה של זריזות על הכביש, ובנוסף לכך חסכנות בדלק.היאריס גם ממש אחלה אוטו, אבל לדעתי הוא לא כדאי עקב המחיר העודף שלו.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים סקודה וטויוטה אמינות מאד כאב לי לא כי לא ישבתי טוב אלה כי הרגל שלי היתה באויר דחוסה על הדש בורד שעשה רעשים של אלפקה מצוננת לא יצא לי להיות באיביזה או בפולו החדשות אבל ישבתי בפולו (עריכה : החדשה אבל לא בזמן נסיעה)והיא קצת יותר גדולה מהמונית שנסעתי בא ליאור על איזה סקודות נסעת ? אגב אני גבוה ממך באיזה 30 ס"מ ורחב פי 2 ויותר לפי התמונות ישבת עם רגל באוויר ואתה בא בטענות? אתה משוחד! הפולו בדיוק באותו גודל של הפאביה על איזה סקודות לא נסעתי? מהסקודות של ה-10 שנים האחרונות לא נסעתי בפיקאפ \ טנדר ועדיין לא נסעתי (אבל ישבתי) ברומסטר בכל שאר הדגמים גם נסעתי וגם נהגתי
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים \בפולו ישבתי במושב הנהג או שזה יותר רחב או שזה יותר אחורה אולי הכיסא יותר דק לכיוון אחורה וגם זה היה קצת כמו שרשמתי בפאביה (אולי פאביה) היתי מקדימה לא במושב הנהג הכי אחורה ולא יכולתי לא לשים את הרגלים באויר לא היה לאיפה לידחוס אותם וזה לא שהכל היה באויר כל המישקל של הרגל היתה על הברך באזור החיבורים של ברך על הדש בורד נסעת על הסופרב ? זה אמור להיות אוטו מעולה אני בן אדם גדול אין מה להיתפלות שהפביה קטנה עלי אני לומד על סידרה 3 של ב מ וו מושבי עור עם כל התוספות חוץ מנורות קסנון ובקרת אקלים אלקטרונית ואני עד הסוף אחורה ולמטה וזה גבולי לכיוון הקטן עלי
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נסעתי ונהגתי על הסופרב - סופרב בהחלטזה בעיקרון פאסאט מוארכת טיפהאבל אוטו מצויןבכל מקרה, אנשים בגודל שלך זה משהו יוצא דופן
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים :lol: לא יודע למה אבל זה נישמע כמו ציטוטינג טיים כמו שג'רמי קלרקסון (או ג'מי ) אומר סקודה זה פולקסוואגן ל? שלא תבין אותי לא נכון אני מאד אוהב סקודה וחושב שהיא מאד אמינה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים 206, רכב לא רע בכלל..הסקודה גם נחמדה.., סה"כ זה WV ל"עניים".. רכב טוב ואמין, כמו שאתה רואה על הכביש, המונית הלאומית של ישראל היא הסקודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.