עבור לתוכן

עזרה במציאת רכב ,בבקשה..

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחחח מצבר זה אוטו לא אמין??

מצבר נגמר בכל אוטו מתישהו

• תגובות 36
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן נו אבל בכל זאת חלק מאוטו

וגם דיהטסו יודועים בזה שהם לא ממש אמינים

פורסם
  • מחבר

את האמת שהיה לי אוטו חילופי דייהטסו סיריון לכמה ימים לא מזמן וזה אחלה אוטו... חזק ...

לגבי אמינות אין לי מושג...

מישהו יכול לתת דעה?

איך בכל זאת אני מוצא יאריס?

פורסם

אתה תוכל להשיג פאביה 1.4 (עם ה-101 כ"ס, יש רק ידני) משנתון דיי מתקדם (63K זה המחירון של האצ'בק 5 דלתות 1.4 עם 101 כ"ס ידני משנת 2005)

וגם בד"כ לא קשה למצוא כאלה

בעיקרון אלה רכבים שאת רוב הערך שלהם הם כבר איבדו

הירידות בשנים הבאות פחות רציניות

פורסם

טריוס?

פורסם

אתה תוכל להשיג פאביה 1.4 (עם ה-101 כ"ס, יש רק ידני) משנתון דיי מתקדם (63K זה המחירון של האצ'בק 5 דלתות 1.4 עם 101 כ"ס ידני משנת 2005)

וגם בד"כ לא קשה למצוא כאלה

בעיקרון אלה רכבים שאת רוב הערך שלהם הם כבר איבדו

הירידות בשנים הבאות פחות רציניות

אם אני לא טועה נסעתי במונית כזאתי והרגשתי אשכרה דג טונה מקדימה עד הסוף אחורה ואחרי נסיע של 20 דקות היה לי כאבים לא נורמלים מהברכים

הסיריון החדשות אוטו ממש ממש ממש נעים ענק פשוט עצום מבפנים מנוע יחסית חזק בדקנו נח זול אין בעיות חלקי חילוף ביטוח בריצפה וכו' אבל הכי טוב טויוטה :xyxthumbs:

פורסם

אמנם אני לא גבוה במיוחד (בלשון המעטה, אני מגרד את ה-1.67), אבל אני לא הרגשתי טונה בכלל

ואל תשכח שמוניות זה התחום שלי

אז נסעתי ונהגתי בכמה וכמה פאביות

חוץ מזה, נסעת פעם בפולו דור אחרון? איביזה דור אחרון? הרגשת טונה?

כאבי ברכיים זה כי אולי לא ישבת טוב, כי לא אמורים לקבל כאבי ברכיים בשום מכונית

יאריס אוטו מצוין, אבל בגלל הסחירות הגבוהה שלו המחירים שלהם כ"כ גבוהים שתצטרך לרדת שנה או שנתיים לעומת הפאביה

פורסם

סקודה וטויוטה אמינות מאד

כאב לי לא כי לא ישבתי טוב אלה כי הרגל שלי היתה באויר דחוסה על הדש בורד שעשה רעשים של אלפקה מצוננת :P

לא יצא לי להיות באיביזה או בפולו החדשות אבל ישבתי בפולו (עריכה : החדשה אבל לא בזמן נסיעה)והיא קצת יותר גדולה מהמונית שנסעתי בא

ליאור על איזה סקודות נסעת ?

אגב אני גבוה ממך באיזה 30 ס"מ ורחב פי 2 ויותר לפי התמונות :nixweiss:

פורסם

נראה לי שאם אתה מחפש אוטו בקטגוריית מיני, דייהטסו סיריון יכול להיות בחירה ממש טובה.

בניגוד לדעות הלא מבוססות שהועלו כאן, דייהטסו נחשב מותג ממש אמין. דייהטסו היא חברת בת של טויוטה,

וביפן חלק מהדגמים שנמכרים בארץ תחת דייהטסו נמכרים תחת טויוטה.

כמו כן, הסיריון בגירסת 1.3 ליטר הוא רכב ממש חזק, עם 113 כ"ס (בערך, אני לא בדיוק בטוח במספר)

מה שנותן ממש הרגשה של זריזות על הכביש, ובנוסף לכך חסכנות בדלק.

היאריס גם ממש אחלה אוטו, אבל לדעתי הוא לא כדאי עקב המחיר העודף שלו.

פורסם

סקודה וטויוטה אמינות מאד

כאב לי לא כי לא ישבתי טוב אלה כי הרגל שלי היתה באויר דחוסה על הדש בורד שעשה רעשים של אלפקה מצוננת :P

לא יצא לי להיות באיביזה או בפולו החדשות אבל ישבתי בפולו (עריכה : החדשה אבל לא בזמן נסיעה)והיא קצת יותר גדולה מהמונית שנסעתי בא

ליאור על איזה סקודות נסעת ?

אגב אני גבוה ממך באיזה 30 ס"מ ורחב פי 2 ויותר לפי התמונות :nixweiss:

ישבת עם רגל באוויר ואתה בא בטענות?

אתה משוחד! הפולו בדיוק באותו גודל של הפאביה

על איזה סקודות לא נסעתי? מהסקודות של ה-10 שנים האחרונות לא נסעתי בפיקאפ \ טנדר ועדיין לא נסעתי (אבל ישבתי) ברומסטר

בכל שאר הדגמים גם נסעתי וגם נהגתי

פורסם

\בפולו ישבתי במושב הנהג או שזה יותר רחב או שזה יותר אחורה אולי הכיסא יותר דק לכיוון אחורה וגם זה היה קצת כמו שרשמתי

בפאביה (אולי פאביה) היתי מקדימה לא במושב הנהג הכי אחורה ולא יכולתי לא לשים את הרגלים באויר לא היה לאיפה לידחוס אותם וזה לא שהכל היה באויר כל המישקל של הרגל היתה על הברך באזור החיבורים של ברך על הדש בורד

נסעת על הסופרב ? זה אמור להיות אוטו מעולה

אני בן אדם גדול אין מה להיתפלות שהפביה קטנה עלי

אני לומד על סידרה 3 של ב מ וו מושבי עור עם כל התוספות חוץ מנורות קסנון ובקרת אקלים אלקטרונית ואני עד הסוף אחורה ולמטה וזה גבולי לכיוון הקטן עלי

פורסם

נסעתי ונהגתי על הסופרב - סופרב בהחלט

זה בעיקרון פאסאט מוארכת טיפה

אבל אוטו מצוין

בכל מקרה, אנשים בגודל שלך זה משהו יוצא דופן

פורסם

:lol: :lol: לא יודע למה אבל זה נישמע כמו ציטוטינג טיים :smile1:

כמו שג'רמי קלרקסון (או ג'מי ) אומר סקודה זה פולקסוואגן ל?

שלא תבין אותי לא נכון אני מאד אוהב סקודה וחושב שהיא מאד אמינה

פורסם

206, רכב לא רע בכלל..

הסקודה גם נחמדה.., סה"כ זה WV ל"עניים".. רכב טוב ואמין, כמו שאתה רואה על הכביש, המונית הלאומית של ישראל היא הסקודה..

פורסם

סקודה זה פולקסווגן בזול ובלי בעיות עם חלונות נופלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים