פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מה המצב אנשים?אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה)כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה.עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס..ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק...עריכה : החל משנת 2002תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים יאריס קשה מאוד למצוא חוטפים אותם פשוטעם תמצא איריס אתה תהנה מהאוטו הוא מאוד מפנק ואמין
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לדודים שלי יש הבעיה איתה זה שהיא קטנה מבחינת גובה וגם קצת רוחב אבל היא די גדולה לסוג הזה של הרכבים אני 196-7 ס"מ ככה ליפני הרבה זמן בדקתי אולי גבהתי ולא היה לי שם מקום בראש וביכלל לא היה מקום במושב ליד הנהג גם שהכיסא הכי אחורה לאומת זאת מאחורה יש יותר מקום אבל עדין הגובה בעייתי יש לה צג תלת מימד בתור לוח שעונים ממש אהבתי את זה יש לה כח מספק
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים גם הדייהטסו סיריון אוטו חמוד לאללה... אבל בכל זאת דייהטסו צריך לברר שאין לו כל מיני בעיות אמינות וכאלה, ואם אין אז הוא אוטו סבבה... יש לו גם כוח יחסית לכזה גודל... אם אתה מחפש אוטו בסגנון הזה אז לדעתי שווה בדיקה
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים התכוונתי שדייהטסו לא משו אמינים...לחברים של ההורים שלי היה דיהטסו (לא סיריון אל תדאג... מהאלה הפשוטות שנראות כמו סוזוקי סוויפט ברח לי השם של הדגם)קיצר הם ירדו עם האוטו לאילת והלך המצבר...וגם כמה דיהטסו מתחת לשנת 95 יש על הכביש? לא הרבה אה? זה כבר אומר משהו על האמינות של האוטו...אבל אולי הסיריון כן אמינות דווקא... תבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.