פורסם 2007 בינואר 2118 שנים האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE?כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט....האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים בכללי עדיף לא לכבות את המחשב בכלל... ז"א אם רוב הזמן המחשב שלך דלוק (להורדות וכדומה) עדיף להשאיר אותו דלוק, אם רוב הזמן אתה משחק שעה שעתיים וזהו עדיף שתסגור אותולגבי HIBERNATE זה לא כל כך משנה אם אתה משתמש בו או לא, אני לדוגמא במחשב הנייח שלי ביטלתי בכלל את האופציה הזאת ובמחשב הנייד שלי אני משתמש בה מידי פעם בשביל לחסוך בסוללה.כן רצוי לעשות רסטארט למחשב מידי פעם כדי "לרוקן" את הזכרון כמו שאמרת וגם כי אם אתה מתקין/מעדכן כל מיני תוכנות אז שההגדרות שלהן יכנסו לתוקף
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר טוב שאני מתקין דברים אז ברור צריך ריסט מזה אי אפשר לברוחאבל מה שחשבתי זה לקצר את זמני הBOOT של המחשבכי שעושים היברנייט המחשב חוזר לפעולה יותר מהר מאשר BOOT רגיל
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר לא מדויקהמידע כן מתקרון כי המחשב כן מתכבהכלומר לא מגיע זרם לרכיביםכמובן זכרונות הRAM מתנקים כשאין זרם חשמליכל המידע נשמר על הדיסק הקשיח
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים אני גם בויסטה וגם באקס פי כל הזמן על היברנייט שום בעיות מיוחדת מדי פעם אני עושה ריסט וזה רק כי אני שוכח לעשות היברנייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.