עבור לתוכן

אקנה - יש מצב לקבל לינת בית ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני סובל מאקנה... עכשיו אני מטפל בבית טיפול רב שלבי לא נכנס לזה באמת דורש השקעת זמן לינה במיטה ובחדר סטרילי וכל זה...

יש מצב שאני מקבל אישור עקב הטיפול אפילו ל4 חודשים עד חצי שנה ללינה בבית ? ושאלה נוספת היא מי רשאי לתת את ההיתר ?

זה באמת נחוץ... לאו דווקא בשל רצון לישון בבית.

תודה ! :)

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש אקנה על הגב או משהו כזה כל הגב שלי נקודות לבנות יבשות כמו חצ'קונים שהיתיבשו וזה כבר איתי הרבה זמן אין לי כח לטפל זה דורש רק סבון מיוחד אל תנסה לעבוד על הצבא

פורסם

לי יש אקנה על הגב או משהו כזה כל הגב שלי נקודות לבנות יבשות כמו חצ'קונים שהיתיבשו וזה כבר איתי הרבה זמן אין לי כח לטפל זה דורש רק סבון מיוחד אל תנסה לעבוד על הצבא

למה אתה מקשקש? יש מליון סוגים של "אקנה" וזה שיש לך כמה חצ'קונים על הגב לא הופך אותך לסובל כרוני מאקנה.

לפותח הת'רד אני לא מבין גדול בעינייני צבא אבל אני מניח שאם זו בעיה רפואית מוכרת אז יש סיכוי שתקבל מה שתצטרך כדי לטפל בבעיה, למי פונים? תלוי, אתה כבר מגוייס או מתגייס? - מתגייס אז ועדה רפואית כמובן, מגוייס, אני לא יודע אני מניח שיש לכם רופא בבסיס לא?.. שהוא יכוון אותך אני מניח.

-ג'ו

פורסם

יש לי גם על החזה ולא ידעתי שיש כמה למען האמת אני לא בטוח אם אתה יודע אם יש כמה

יש לי אקנה בטוח סבתא ודודה וגם סבא שלי בדקו אותי ואמרו שזה אקנה כל הגב שלי כל מילימטר יש אחד כזה וזה עוקץ בקיץ

רב המשפחה שלי רופאים

פורסם

אל תסמוך על זה. מה שכן, תביא איתך מלא מצעים להחלפה, נקיים מהבית. זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל עצמך.

פורסם

תגיד להם שזה יוצר מוגלה וזיהום

ואתה לא רוצה ללכלך את הציוד של צההההההההההההההההההההההההההל.

פורסם

מזה אקנה?

פורסם

ואתה לא רוצה ללכלך את הציוד של צההההההההההההההההההההההההההל.

:kopfpatsch:

אתה לא יודע מה זה צבא, נכון?

ולפותח הדיון, תשמע כל דבר בצבא הוא תלוי, תלוי על איזה רופא אתה נופל, תלוי בחומרת המחלה שלך, תלוי בתפקיד אותו אתה צריך לעשות וכו'.

מנסיון של חברים שלי אני יכול להגיד לך שזה יכול להסתדר לך בזמן ממש קצר ושתקבל כל מה שתצטרך אך זה גם יכול להיות חתיכת טרטור שכבר ישבר לך הזין, אי אפשר לדעת אבל מה שכן אפשר הוא לנסות להקצין כמה שיותר את המצב, רק ככה הם מבינים.

פורסם

כמו שאמרו תלוי על איזה רופא אתה נופל (ומה נפל על הרופא בבוקר) יש לי חבר שרופא צבאי אמר לו שהוא לא כשיר לשרת בצבא עקב "X" נתן לו 15גימלים ושלח אותו לוועדה רפואית עם המלצה לשיחרור על 21... ונחש מה ? מסתבר שלרופא בוועדה זה לא היה מספיק ושלח אותו בחזרה לבסיס

פורסם

יש לי גם על החזה ולא ידעתי שיש כמה למען האמת אני לא בטוח אם אתה יודע אם יש כמה

יש לי אקנה בטוח סבתא ודודה וגם סבא שלי בדקו אותי ואמרו שזה אקנה כל הגב שלי כל מילימטר יש אחד כזה וזה עוקץ בקיץ

רב המשפחה שלי רופאים

יש כאן מצב לעגבת ?

;D ;D ;D ;D

פורסם

בשביל עגבת צריך להיות פעיל מינית

פורסם

כמו שאמרו תלוי על איזה רופא אתה נופל (ומה נפל על הרופא בבוקר) יש לי חבר שרופא צבאי אמר לו שהוא לא כשיר לשרת בצבא עקב "X" נתן לו 15גימלים ושלח אותו לוועדה רפואית עם המלצה לשיחרור על 21... ונחש מה ? מסתבר שלרופא בוועדה זה לא היה מספיק ושלח אותו בחזרה לבסיס

זה מאד מוזר. מנסיון, הועדות הללו הן רק חותמת גומי.

מה להגיד לצה"ל שזה ילכלך את הציוד שלו? יש ציוד יותר מלוכלך? יש לי מכר שהיו לו פצעים מאד גדולים (בגודל של גולה או יותר) על הגב ומאד כואבים. בהתחלה נתנו לו לשים כזה חרטא שקוף מבקבוק לחיטוי - והוא בקושי מצליח להגיע לגב שלו. חודשים אחרי שכלום לא עזר, ורק החמיר, הם שמו אותו על ראוקוטן. חברה אחרת, מהבסיס שלי, שאצלה זה היה על הפנים, ממש פיצה לכל דבר, עבדה במחסן מאובק ועם ציוד מלא שמן מכונות ופיח הרבה פעמים, היא התחננה שיעבירו אותה למשרד או משהו (כי האבק החמיר לה את זה עוד יותר וזה כאב לה וגרד). העבירו אותה - למחסן אחר! מאובק פחות אבל עדיין מלוכלך פחד. בסוף גם לה נתנו ראוקוטן.

פורסם

בשביל עגבת צריך להיות פעיל מינית

sounds like you know what you're talking about

:cool2::lol:

-Jo

פורסם

WORD!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים