פורסם 2007 בינואר 2018 שנים טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תנסה למצוא את מעבדת השירות שי אייריבר בארץ להקפיץ להם אותו לבדיקה מקסימום עם יש לחך אחריות בן לאומית יתקנו לך או שתצתרך לשלם על התיקון .....
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים טוב דבר ראשון לא טוב להשאיר סוללה בהתענה יותר מדי זמן כמו שבוע זה באמת יכול לגמור על הסוללה וגם לכל סולה יש את אורך החיים שלה לדוגמה היה לי פלאפון שאחרי שנה וחצי הסוללה הספיקה לשיחה אחת של כמה דקות האים זה קורה גם עם הסוללה החדשה לפני שהטענתה אותה שבוע?
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר הייתי בבסט ביי הפנו אותי ליבואן טופ משהו... לא זוכר הוא לא מוכן לגעת במכשיר שלא נקנה אצלו הפנו אותי למעבדה בהרצליה, היום שמתי את המכשיר שם 150 שח בדיקה - משום מה אני לא אופטימי נראה :s05: וכן זה קרה אם הבטריההחדשה לפני שהחלטתי שזה מכשיר עריסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.