עבור לתוכן

איך להרזות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הנה השיטה שלי להורדה במסה: הכמות המומלצת לי ליום הוא 2300 ללא פעילות גופנית, עכשיו כל דבר שאני אוכל אני רושם כמה קלוריות הוא עד שאני מגיע ל-1500 קלוריות... כל פעם אני עושה את זה אני חוסך 800 קלוריות וכך אני ירזה.......

• תגובות 124
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובדרך גם תהרוס את הגוף ::)

שחייה ופיתוח גוף ?

אין ביניהם קשר.. :nixweiss:

קרירין תפסיק לזיין את השכל על השחיקה שלך כל דבר שאתה עושה גם הליכה גורמים לשחיקה זה לא אומר שאתה אמור להפסיק להתאמן ולזוז שחייה זה פתרון מצויין לפעילות אירובית.

פותח הפוסט אל תדאג משחיקה לא יקרה לך כלום ;)

שחייה כן מפתחת את הגוף, שחייה מחטבת את הגוף גם כן, בזמן שחיה אתה מפעיל כמעט כל שריר אפשרי בגוף.

פורסם

הנה השיטה שלי להורדה במסה: הכמות המומלצת לי ליום הוא 2300 ללא פעילות גופנית, עכשיו כל דבר שאני אוכל אני רושם כמה קלוריות הוא עד שאני מגיע ל-1500 קלוריות... כל פעם אני עושה את זה אני חוסך 800 קלוריות וכך אני ירזה.......

אל תהיה אידיוט, לך לדיאטנית שתבנה לך דיאטה מיוחדת. מה שאתה עושה הוא דבר רע.

אין דרך קלה להרזות, ואין הרזייה בלי פעילות גופנית.

פורסם
  • מחבר

הלכתי לדיאטנית לא עזר! :nixweiss:

אני לא זוכר בידיוק מה קרה אבל הפסקתי עם זה לכן אני שואל פה בפורום...

פורסם

לך לאחת אחרת, תזונה זה דבר מאוד אישי.

אני למשל לא אוכל לפי תוכנית מסויימת, זה פשוט לא כיף. הלכתי ליעוץ של דיאטנית ותזונאי ספורט, ואני מקפיד לאכול מסודר ובריא. אני רץ כל יום, ומתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.

עוד חלק מהמניפסטו שלי הוא לא לא לאכול משהו בגלל שהוא לא בריא. למשל אם יש עוגה, אז אני יאכל. אני לא פרוסה שנייה, אבל אני לא לא אכל לגמרי. או אם אני יוצא עם חברים, אני לא אחשוב על כמה שאני אוכל כל הזמן. כמובן שאני מדבר רק על מקרים יוצאי דופן (שגם בהם חשוב לאכול במידה, אבל לא לוותר על משהו רק בגלל שהוא משמין), ולא על ימים רגילים.

פורסם

שחייה ופיתוח גוף ?

אין ביניהם קשר.. :nixweiss:

קרירין תפסיק לזיין את השכל על השחיקה שלך כל דבר שאתה עושה גם הליכה גורמים לשחיקה זה לא אומר שאתה אמור להפסיק להתאמן ולזוז שחייה זה פתרון מצויין לפעילות אירובית.

פותח הפוסט אל תדאג משחיקה לא יקרה לך כלום ;)

כל פעילות שאתה עושה בתדירות גבוה לתקופה ארוכה גורמת לשחיקה

שתרגיש אותה בשלב מסוים בחיים

בכל מיקרה הגוף ידרדר אם הזיקנה

אבל פעילות ספורטיבית מגוונת תצמצם משמעותית תנזקים מהשחיקה

אם תיקח ספורטים מיקצוענים תיראה שלכל ספורט יש תפציעות הנפוצות שלו שנגרמות משחיקה

ככה שעדיף לגוון אם אתה לא מיקצוען

פורסם

ובדרך גם תהרוס את הגוף ::)שחייה כן מפתחת את הגוף, שחייה מחטבת את הגוף גם כן, בזמן שחיה אתה מפעיל כמעט כל שריר אפשרי בגוף.

צודק בהחלט!!!

אם אתה מחפש דברים לעשות בבית, אז כן- תעשה כפיפות ושכיבות, יש עוד כמה תרגילים אחרים מצוינים לבטן, למשל תשכב על הגב ותרים את הרגלים שלך כשהן ישרות לגובה ממש ממש נמוך לזמן מסוים ( תלוי בך ), אח"כ תעשה אותו דבר רק עם החצי השני של הגוף ( מהבטן ).

תקנה גם מתח, זה מצוין(!) לידיים, זה גם די כיף ;D אני כל פעמיים שאני עובר דרך הכניסה של החדר שלי עושה קצת מתח, משהו כמו 13-15 לא בשביל לגמור אותי, כדי שאני אוכל במהלך היום לעשות עוד משהו כמו 8-10 פעמים ואז זה יוצא הרבה :xyxthumbs:

פורסם

מתח עובד בעיקר על הגב

זה טעות לחשוב שהשריר העיקרי זה היד הקידמית במתח למרות שגם הוא עובד קשה

(אני לא יכתוב איזה שרירים בגב ואיזה שרירים ביד הקידמית בישביל שזה יהיה מובן בכללי)

פורסם

איך עושים בדיקה לאחוזי שומן בגוף?

אני רואה פה כמה אנשים שמבינים בזה , ואומרים שיש להם 10 אחוז שומן וכו' ..

זה בדיקת דם? זה מכשיר מיוחד? אפשר לבדוק בעצמך עם שיטה? איך?

פורסם

יש כל מיני שיטות

ובעיקרון זה מתחיל אם נוסחה פשוטה במתמטיקה שאני לא זוכר והיא הכי פחות מדויקת

ונגמר בניתוח גופה שזה הכי מדויק ;D

טוב לאנשים חיים יש מכשיר בווינגיט שמחברים לך כל מיני דברים וזה מאוד מדויק

אבל יש דברים פשוטים יותר

רק שתבין שכמה שפשוט יותר פחות מדויק בתחום הזה

פורסם

בתוך מים זה הכי מדויק אבל בדרך כלל זה עם מישקל שמעביר חשמל בגוף

פורסם

ובדרך גם תהרוס את הגוף ::)שחייה כן מפתחת את הגוף, שחייה מחטבת את הגוף גם כן, בזמן שחיה אתה מפעיל כמעט כל שריר אפשרי בגוף.

בהתחלה כן אתה גודל אבל אחרי כמה זמן הגוף כמו בכל דבר מסתגל למאמץ וזה נהיה אירובי נטו ואז אתה בכלל לא גדל מחטב כן בגלל זה אמרתי שזה אירובי ולא אנאירובי

פורסם

אני 9.5% שומן שוקל 62 על1.74..תזונה+ספורט :xyxthumbs:

נ.ב.

רק חבל שהצבא ה*** הזה יהרוס לי הכול ואני יעלה בשומן....

פורסם

כל פעילות שאתה עושה בתדירות גבוה לתקופה ארוכה גורמת לשחיקה

שתרגיש אותה בשלב מסוים בחיים

בכל מיקרה הגוף ידרדר אם הזיקנה

אבל פעילות ספורטיבית מגוונת תצמצם משמעותית תנזקים מהשחיקה

אם תיקח ספורטים מיקצוענים תיראה שלכל ספורט יש תפציעות הנפוצות שלו שנגרמות משחיקה

ככה שעדיף לגוון אם אתה לא מיקצוען

נכון אני יודע שזה גורם לשחיקה אבל מילות המפתח הן לספורטאים יש פציעות.. כן לאצנים וכו' יש בעיות בברכיים אחרי הרבה שנים של ריצה כי זה שוחק את הנוזל הסינובי שנמצא בין העצמות אבל אני מדבר איתך על בן אדם רגיל שלא שוחה בקצב תחרותי אלא ממש קצת ולא כל יום הוא לא צריך לחשוש מנזק לטווח הארוך שחייה זאת סה"כ פעילות בריאה מאוד.

גם ככה רוב האנשים מפסיקים אחרי כמה זמן ללכת לחדר כושר וולעסוק בפעילויות ספורטיביות כי נמאס להם אז הם חוזרים לספה..[br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 19:13:25

אני 9.5% שומן שוקל 62.5 על1.74..תזונה+ספורט :xyxthumbs:

נ.ב.

רק חבל שהצבא ה*** הזה יהרוס לי הכול ואני יעלה בשומן....

אין לצבא מה להרוס

62.5 על 1.74 :-X אתה שחיף !!!!!

פורסם

הרבה כושר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים