עבור לתוכן

איך להרזות?

Featured Replies

פורסם

מכיר תתופעה,תתחיל לרוץ זה עושה טוב לגוף ולנשמה :xyxthumbs:,תאמןי לי תהייה לך בטן חטובה ויפה אם תתמיד

גם אני חולה על זה הבעיה שאני יכל לגמור לך 2 חבילות פתית בלי בעיה (לא 10 פרכיות אלה 30 או 40 חבילות לא שקיות )

ויצא עכשיו די חדש כאלה דברים ענקים ואפילו יותר טעים נמס בפה כזה

אתה גומר יעני 30 חבילות הגדולות כאלה? בכמה זמן?.תכלס אני הייתי אוכל כאלה כל היום אם זה לא היה נזק לכיס,כי אני גומר חבילות דיי מהר..

• תגובות 124
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה מחקר על אטקינס

מה שגילו זה שבאטקינס אוכלים בסוף פחות קלוריות

ועדיף כבר דיאטה מאוזנת

פורסם

זאת רק אני כאן שחושבת שהבנאדם בכלל לא שמן אלא רק חסר לו קצת פעילות גופנית?

תגידו ת'אמת - בחיים שלכם לא ראיתם בנות רזווווות כאלו עם סקיני ג'ינס גזרה נמוכה אבל עם כרס? דייטה לא עזרה להן. אי אפשר לנשנש מלפפונים כל היום ולא לזוז ולהשאר בלי כרס.

את צודקת זה ממש נכון

אבל זה תלוי בגנים

פורסם

אתה אומר לי של-90% מפריחות ישראל יש גן של צמיגים מידלדלים כאלו? אני חושבת שלגן הזה קוראים "פדלעתיות".

פורסם

אתה אומר לי של-90% מפריחות ישראל יש גן של צמיגים מידלדלים כאלו? אני חושבת שלגן הזה קוראים "פדלעתיות".

זה מה שהמורה לספורט שלי הסביר

משהוא כזה הוא אמר

"נכון אתם רואים בנות בחוף רזות אבל העור מידלדל

זה כי הן עשו דיאטה אבל לא עשו כושר"

פורסם

לא דיברתי על העור המידלדל, אלא על "שומנים" שהצתברו במקומות מסויימים אבל גם למידלדל נגיע.

המידלדל זה בגלל שהן ירדו במשקל מאד מאד מהר ונשאר העור המתוח שהכיל פעם את השומנים שלהן. אם הן היו עושות לא רק כושר, אלא גם דייטה מסודרת ויורדות במשקל בהדרגה, לא דייטת "רצח", הן לא היו נראות ככה. גם אחות של חבר לשעבר שלי עשתה דייטת "רצח" - היא היתה בת 17 והציצים שלה נראו אחרי זה כמו פנקייקים כאלו, floppy cocker spaniel ears.

פורסם

פנקייקים אם איזה רטבים? ;D

פורסם

בשביל להרזות אתה רק צריך לעשות כושר ( לא חושב בחדר כושר, אבל לשחק הרבה כדורגל על שטחים ארוכים ולרוץ הרבה, אבל לקחת את זה ברצינות ), לא לאכול מתוקים ( כמה שפחות טוב יותר ), ולאכול הרבה אוכל בריא- פחמימות ( אנרגיה בשביל לעשות ספורט ) וחלבונים ( לפתח שרירים- אבל כמובן בשביל זה צריך לעשות ספורט וכושר ).

אם תנסה לא לאכול אוכל, בסוף הגוף שלך יהיה עייף מדי ולא תוכל לעשות הרבה כושר או שאם עשה הרבה כושר הגוף לא ינצל את כל מה שעשית, וגם יהיו קטעים שתיהיה רעב, ואז תנשנש קצת פה וקצת שם דברים קטנים ומתוקים וזה פחות עדיף על ארוחה טובה.

אה, ותוכל ארוחות מסודרות, ומומלץ לאכול בשר ישר אחרי אימון, ופחמימות לפני אימון.

פורסם

אתה בסדר, תוריד אולי 3-4 קילו ותראה חטוב יותר, של מים ושומן כן ? לא שריר, בכול מקרה לשם השוואה אני 1.84 ושוקל 90 קילו, חטוב 10 אחוז שומן, עם קוביות בבטן וורידים בכול החזה, ידיים, הר אדם לאחר כמה סייקלים של חומרים D:

פורסם
  • מחבר

אתה בסדר, תוריד אולי 3-4 קילו ותראה חטוב יותר, של מים ושומן כן ? לא שריר, בכול מקרה לשם השוואה אני 1.84 ושוקל 90 קילו, חטוב 10 אחוז שומן, עם קוביות בבטן וורידים בכול החזה, ידיים, הר אדם לאחר כמה סייקלים של חומרים D:

חחחחחח חבר שלי הוא בערך בגובה שלי והוא שוקל 90 קילו והוא מהיא יותר ממני... בסיבובים הוא עוקף אותי, בגלל שהוא כמעט כל יום יורד ומשחק כדורגל (אני מדבר לפני שנתיים ככה)

פורסם

פששש

חחחחחח חבר שלי הוא בערך בגובה שלי והוא שוקל 90 קילו והוא מהיא יותר ממני... בסיבובים הוא עוקף אותי, בגלל שהוא כמעט כל יום יורד ומשחק כדורגל (אני מדבר לפני שנתיים ככה)

WTF ????

כיום אני בקושי עושה כושר רק מידי כמה ימים מרים 10 דקות משקולות

איזה עוד ספורט אני יכל לעשות שהוא ספורט שממש מפתח גוף ושורף קלוריות ? שכיבות כפיפות ?

פורסם

תרוץ לסיבולת.

תשחה לפיתוח גוף(ותאכל הרבה).

פורסם

לרוץ לסבולת זה דבר טוב אבל עדיף לגוון כדי לצמצם שחיקה עתידית

עדיף להכניס גם אופנים שחיה וכו

שחיה לפיתוח גוף :screwy: :screwy: :screwy:

זה ישחוק לך תכתפים והרבה הרבה פחות יעיל מאימון משקולות נכון

פורסם

תרוץ לסיבולת.

תשחה לפיתוח גוף(ותאכל הרבה).

שחייה ופיתוח גוף ?

אין ביניהם קשר.. :nixweiss:

קרירין תפסיק לזיין את השכל על השחיקה שלך כל דבר שאתה עושה גם הליכה גורמים לשחיקה זה לא אומר שאתה אמור להפסיק להתאמן ולזוז שחייה זה פתרון מצויין לפעילות אירובית.

פותח הפוסט אל תדאג משחיקה לא יקרה לך כלום ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים