עבור לתוכן

איך להרזות?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר 29 יום.. והמובטל עם עודף זמן פנוי מחובר 42 יום....

ואני נרשמתי חודשים לפניו.. משמע : הוא חופר על.... ואני בסבבה... ::)

• תגובות 124
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר גלשתם לפי מה עובד עכזה שמן שאתם מחוברים כי לפעמים אני מתקנת [יותר נכון מוחק קוקיז + סיסמאות ]ואז אחרי זה שאני מתחבר אז זה ממשיך לי מהזמן מקודם שהיה לי....

אבל לפעמיים זה מתאפס...איך?

פורסם

1-אני לא מובטל

בחורף אני עובד פחות אבל אני לא מובטל

2-הסמילי סימן שזה בצחוק

אם לקחתה את זה ברצינות אתה :alcoholic:

פורסם

לא יודעת, עשיתי 10 שכיבות סמיכה, בוקר צהריים ערב כמעט כל יום והיה יופי. לא כאב לי כלום, לא נמתחו/נקרעו לי שרירים והיתה לי אחלה בטן. גם גלשתי ברולרבליידס (לא כמו פעם אבל עדיין) והיה לי אחלה שייפ.

לא חייב לעשות נזק, אבל את סתם עבדת קשה יכולת להגיע לאותה תוצאה או אפילו לתוצאות יותר טובות אם היית עושה את זה עם מנוחות ורק 3 -4 פעמים בשבוע .

פורסם

לא קראתי את האשכול אבל אני פונה לפותח הת'ראד:

אל תאכל לחם! את תתחיל לראות תוצאות מיד! תוך שבועיים אתה יורד 2 קילו בלי לעשות כלום! אתה חי בדיוק אותו דבר רק לא אוכל לחם, מניסיון. :)

פורסם

פיתה נחשב לחם?

פורסם

ברור!

לזה את יכולה להוסיף גם בירה, שזה לחם בצורתו הנוזלית.

פורסם

מי שמכיר את דיאטת אטקינס - לא אוכלים יותר מ 4 פחממות ל100 גרם ועד 40-50 פחממות ביום

אני עשיתי את זה + כושר 4 ימים בשבוע שעתיים וחצי בחדר כושר

זה היה בחופש הגדול והורדתי 8 קילו בשבוע ושבוע אחרי 4 ואז כל שבוע אחרי 3-2 הורדתי 16 קילו אבל הפסקתי הבעיה שאם יורדים מהר עולים מהר

וזה קריעת תחת רצינית כי אתה מרגיש עיף וחלש כל הזמן

פורסם

ברור!

לזה את יכולה להוסיף גם בירה, שזה לחם בצורתו הנוזלית.

אז מה אפשר לאכול כתחליף ללחם/פיתה/בירה :smile1:

פורסם

פתית, פריכיות, לחם קל קל וגם זה קצת.

אבל זה מאוד קשה לא לאכול לחם בכלל.(אני לא מדבר על פחמימות בכללי) אפשר מקסימום פרוסה-שתיים של לחם קל ביום.(שחור!)

הרבה סיבים תזונתיים. הרבה ויטמינים. חומצות שומון בלתי רוויות(במימנים).

אמממ.. מה עוד? שם זית כפית תה אחד ביום בסלט עם המון חסה - משביעה ומלאה בסיבים.

מה שטוב זה שאפשר לאכול נבטים סיניים חופשי. תעשה חיים! :P :P

פורסם

דיאטת אטקינס - חובה לקבל תוכנית מפורטת, מאוזנת ומבוקרת מדיאטקן/ית מוסמך/ת.

זאת דיאטה קשה מאוד ואתה ממש לא צריך אותה.

במובן של קשה זה להוריד הרבה במשקל!!!!

למען האמת מהנתוני גובה משקל שלך אתה בול על האחוזון של המשקל בקבוצה שלך, שאני נמצא בה גם.

אתה לא צריך דיאטה, מה שאתה מתכוון, לדעתי, זה שאתה רוצה לחטב את הגוף...

אם אתה רוצה לראות קוביות ולא עיגול גדול במקום שבו הבטן שלנו אמורה להיות ;D אז אתה צריך להוריד אחוזי שומן, כלומר להוריד שומן אשר מוחלף ברקמת שריר, אשר למען האמת שוקלת יותר מאשר ריקמת שומן, וזאת ניתן לעשות (מבלי לאבד מסת גוף,שאתה ממש לא צריך לדעתי) ע"י תזונה נכונה ואימוני אירובי ומשקולות.

ובאירובי אני לא מתכוון בהכרח ללבוש טיץ צמוד ולקפץ כמו בלרינה, אלא אימוני ריצה למשל שנמשכים 40 דקות וגם זה לא בקצב רצחני, אלא מתון, ע"מ שהגוף יעבור סף מטבולי שבו הוא מתחיל לשרוף מאגרי שומן לא זמינים, קרי את השומן גוף שלך ולא את השניצל של אמא שלך שאכלת בצהריים.

ולגבי לחם, יש הרבה דיאטות שמבוססות על לחם (קל). אני הורדתי עכשיו 4 קילו ב-3 שבועות רק ע"י החלפת ארוחת הערב הגדושה בפחמימות שלי בצלחת ירקות גדולה ו-3פרוסות לחם קל שאותן מורחים בקוטג' או חומוס (ולא, אי אפשר שוקולד :lol:) וכמובן שהמריחה היא בשיכבה דקה.

ממש לא הרגשתי את הדיאטה כי אתה אוכל המון ירקות ו-3 פרוסות לחם זה הרבה לדעתי...

תנסה גם לאכול בצורה מסודרת כמו שהציעו לך וגם כמה שיותר מוקדם לפני השינה - אני אוכל ב-20:00 למשל...

מקווה שזה עוזר לך...

נ.ב.

עוד משהו למען הפרספקטיבה.

צורה של גוף זה משהו שלא ניתן לשנות יותר מדי.

אם אתה רחב מימדים - כלומר ג'אבאר, אז אם המשקל המומלץ לגובה שלך וגיל הוא X כלשהו זה לא אומר שאתה צריך לשקול X כי אתה יחסית גדול ולכן זה סביר ביותר שתשקול Y כלשהו כאשר Y>X . אז אל תשתגע מזה...

פורסם

יאמי פתית זה אחד הדברים הטעימים וגם פריכונים מחיטה מלאה ושיבולת שועל של אסם מאז שגיליתי את אלו אני לא נוגע בלחם חח אני מפרק חבילות של פתית ופריכונים...אני לא מבין למה מתייחסים לזה כאל "דבר שדורש כח רצון" לאכול את זה..זה הרבה הרבה יותר טעים מלחם ואפילו יש בהם דברים שאין בלחם...

פורסם

גם אני חולה על זה הבעיה שאני יכל לגמור לך 2 חבילות פתית בלי בעיה (לא 10 פרכיות אלה 30 או 40 חבילות לא שקיות )

ויצא עכשיו די חדש כאלה דברים ענקים ואפילו יותר טעים נמס בפה כזה

פורסם

זאת רק אני כאן שחושבת שהבנאדם בכלל לא שמן אלא רק חסר לו קצת פעילות גופנית?

תגידו ת'אמת - בחיים שלכם לא ראיתם בנות רזווווות כאלו עם סקיני ג'ינס גזרה נמוכה אבל עם כרס? דייטה לא עזרה להן. אי אפשר לנשנש מלפפונים כל היום ולא לזוז ולהשאר בלי כרס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים