עבור לתוכן

מסך lcd בקדמת המארז, אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשים מסך lcd קטן בbay הפנוי שנשאר לי במארז

אני עוזב לרגע בצד את ה"מאיפה לקנות מסך כזה" כי זה לא אקטואלי עד שאני לא ימצא מדריך טוב

הידע שלי במעגלים חשמליים שואף בערך ל-0 (איזה נגד לחבר לאן וכו'...) אז אבא שלי יעזור לי

אני רק צריך מדריך שיגיד לי מה החומרים שדרושים, ואיך להרכיב אותם

המדריך היחיד בעברית שמצאתי הוא היה למסך שמתחבר דרך הכניסה\יציאה של המדפסת paralel, וחיבור זה לא אקטואלי בשבילי כי אני לא רוצה לנתק ולהחליף בין המדפסת למסך כל פעם (ואני לא יחבר ת'מדפסת בusb)

למישהו יש מדריך לחיבור ליציאה הסריאלית?

או בכלל מדריך בעברית?

או טיפים ?

כל דבר יתקבל בברכה

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני באותה בעיה כמוך ושהפיתרון היחיד לא ממש מעודד

בארץ יש רק מסכים עם חיבור פרללי למדפסת

יש באתר של קריסטל פונטז מסך שמתחבר לUSB אבל המשלוח לארץ הורג את ההגיון של לקנות כזה מסך, אם אתה רציני ונצליח לארגן עוד כמה אנשים אפשר לעשות משלוח מרוכז, לחסוך את העלויות משלוח ולקבל יופי של מוצר. (בקשר לזה תפנה אלי בפרטי)

פורסם
  • מחבר

המסך עצמו הוא יכול להיות מחובר רק לפורט אחד?

כאילו כל מסך ייחודי לחיבור שלו?

פורסם

תנסו למצוא כאן :

www.proteus.co.il

אני קניתי מהם את המסכים שלי .

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

המסכים שאפשר לקנות בארץ באים בלי חיבור אותו צריך להלחים לבד - וכמה שאני יודע צריך להשתמש בכבל של מדפסת

פורסם

מצאתי באתר אחר הדרכה איך לבנות מסך LCD בקידמת המארז + איזה רכיבים לקנות וכיצד להרכיב

אבל אני לא יודע אם רשימת ה-Link פה לאתר אחר מנוגד לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איפה ראית (השם של האתר כולל ת'אות P ?) (רק תגיד כן או לא)

וגם אני ראיתי שם רק שזה בחיבור מדפסת, ואני צריך סריאלי

פורסם

בכדי שהכל יהיה ברור יותר ..אני מציע תמתינו בסה"כ עוד 24 שעות.

:-X

איך אומרים, צפו פגיעה - ;) .

פורסם
  • מחבר

בכדי שהכל יהיה ברור יותר ..אני מציע תמתינו בסה"כ עוד 24 שעות.

:-X

איך אומרים, צפו פגיעה - ;) .

:smoke2:

פורסם

החיבור של צד לחיבור פררלי או סראלי תלוי לחלוטין בצג ובאפשרות שלכם לשיג את ה DATA SHEET של הצג.

פשוט מאד חיבור סראלי יכול לתמוך רק עד שתי שורות בצד בגלל שאין מספיק חיבורי באס (אין מספיק פינים).

פורסם

אוקי נפגענו.

אבל המאמר הזה לא עוזר למי שרוצה לחבר את המסך בחיבור סיראלי - רק חיבור מדפסת נידון שם.

וmaphisto אם תכנס לאתר של CrystalFontz תראה מסכים של 20X4 מחוברים בחיהור סיראלי - זה פשוט מצריך מעגל נוסף שממיר את האותות מסיראלי לפראללי עבור המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים