עבור לתוכן

האם E6300 יוזל כשיוכרז E4300

Featured Replies

פורסם

אורי, נמאסת כבר אתה והשטויות שלך(מצטער על ההתבטאות), כבר עברו עלי כאן 5 או 6 מחשבים עם E6300 של חברים שבכולם עשיתי אוברקלוק, כולם חוץ מאחד שיש לו זיכרונות 533 עובדים על 3GHZ פלוס שזה אומר בין 3 ל3.5(אחד גם עובד על 3.4 קבוע יום יום) ועוד אחד שעובד 2.66GHZ בגלל הזיכרונות 533 שלו.. כולם עובדים מצויין משחקים משחקים ועושים כל מה שבנאדם נורמאלי עושה במחשב והמחשבים שלהם יציבים לחלוטין! אין להם שום בעיות, זה שאתה לא יודע לעשות אוברקלוק או שניסית מחשבים עם זיכרונות דפוקים\הגדרות שלא הגדרת נכון לא אומר שהבעיה היא במעבד, באמת שנמאס כבר לשמוע תזיוני שכל שלך, לי יש AMD ואני יכול להגיד לך בוודאות שאפילו בוינדוס(לא כלכך מורגש אבל עדיין) הC2D יותר מהירים. במיוחד במשחקים, במשחקים שמים לב להבדל למרות שהמעבד שלי עובד על 2.75GHZ.

לא היה כבר דיון על זה שהמעבד זניח במשחקים עם רזולוציה גבוהה+פילטרים.

בדיוק על זה אני מדבר חח..

ואני יכול להגיד לך בוודאות שאפילו בוינדוס(לא כלכך מורגש אבל עדיין) הC2D יותר מהירים.

ואתה לא היחיד שמרגיש את זה.

נ.ב.

תרבות דיון לא תזיק לך :bash:

• תגובות 54
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תאמין לי שיש לי תרבות דיון, אבל אין שום ביסוס לטענות שלך וזה כבר מתחיל להיות עלוב. זה נחמד שאתה אוהב את AMD והכל, אבל יש הבדל גדול מאוד בין זה לבין להטעות אנשים, C2D טוב מהX2 או כל מעבד אחר של AMD היום בעשרות אחוזים שמדובר במחיר\תועלת ואין על זה שום ויכוח...

ואני יכול להגיד לך מניסיון שהמעבד לא זניח שמדובר ב1280X1024 שהיא הרזולוציה הנפוצה ביותר היום למשחקים בעולם בגלל מסכי הLCD.. עזוב רזולוציות WIDE. רוב האנשים משחקים 1280X1024 או 1024X768 או מה שבאמצע.. ככה זה. אני יכול להגיד לך שאני משחק על 1024X768 ולפעמים רק על 1280X1024 כי אני רוצה שהמשחק ירוץ כמה שיותר חלק, ועם הכרטיס שלי עם C2D לעומת המעבד שיש לי הרגשתי שיפור לא קטן בכלל.

פורסם

תאמין לי שיש לי תרבות דיון, אבל אין שום ביסוס לטענות שלך וזה כבר מתחיל להיות עלוב. זה נחמד שאתה אוהב את AMD והכל, אבל יש הבדל גדול מאוד בין זה לבין להטעות אנשים, C2D טוב מהX2 או כל מעבד אחר של AMD היום בעשרות אחוזים שמדובר במחיר\תועלת ואין על זה שום ויכוח...

ואני יכול להגיד לך מניסיון שהמעבד לא זניח שמדובר ב1280X1024 שהיא הרזולוציה הנפוצה ביותר היום למשחקים בעולם בגלל מסכי הLCD.. עזוב רזולוציות WIDE. רוב האנשים משחקים 1280X1024 או 1024X768 או מה שבאמצע.. ככה זה. אני יכול להגיד לך שאני משחק על 1024X768 ולפעמים רק על 1280X1024 כי אני רוצה שהמשחק ירוץ כמה שיותר חלק, ועם הכרטיס שלי עם C2D לעומת המעבד שיש לי הרגשתי שיפור לא קטן בכלל.

תחשוב בהיגיון קצת, לאחר 3 שנים אינטל מוציאה את מעבדי ה-core.

רק שלושה דגמים נותנים הפרש ביצועים של 20% ב-32 ביט ו-5-10% ב-64 ביט.

עכשיו תגיד לי איזה תמורה אתה מקבל על סכום של 1000-6000 ש"ח למעבדים האלו? אפילו 30% הפרש לא שווה את זה.

בעוד 4 חודשים תבין מה זה מעבד אמיתי, ובלי להדביק סיליקון ללא בושה ולמכור לפראיירים.

פורסם

נו בחייך, אני עובד על E6300@2.8 מ DAY ONE. אני כל הזמן מקודד עליו ואין שום בעיות יציבות. האמת שאני ב 2.8 ולא גבוה יותר רק בגלל שאני רוצה לעבוד עם הקרור שלי במהירות מאוורר מינימלית.

אינטגרל, בדקת מה הבאס המקסימלי שהלוח שלך מסוגל להגיע אליו (עם קירור טוב יותר מהסטוק למעבד ולגשר הצפוני) ?

פשוט מעניין אותי לדעת את זה כי אין שום ביקורת עליו וחבל.

פורסם

לגבי הכותרת

חשבתי ש6300 יוצא לגמלאות ומוחלף ב6320. לא ככה?

פורסם

כן

אבל ברבעון השני

פורסם

מישהו יכול להגיד מה נותן Virtualization Technology במעבד?

שאלה טובה.

גם AMD וגם אינטל הכניסו את הטכנולוגיה הזאת לשבבים היותר יקרים שלהם (קריא: לא הכי זולים).

לפני שאני אכנס לזה אני אדבר קצת על VM - Virtual Machines.

בגדול, גם מבחינת אבטחה אבל גם מבחינת קלות בדיקה של תוכנות חדשות ויישומים על גבי מערכות הפעלה שונות פותח הרעיון של VM.

הVM הוא בעצם סביבת מחשב מדומה הכוללת חומרה ובעצם מופעלת כמערכת הפעלה בתוך מערכת הפעלה. מה שקורה הוא שמתקינים תוכנת VM (VMware Virtual PC, Parallels) הVM עולה כמחשב בתור עצמו (עושה boot עם bios והכל) ועובד עם חומרה מדומה. על הפלטפורמה הזאת ניתן להתקין מגוון רב של מערכות הפעלה, החל מכל סוגי החלונות, כולל ויסטה, ועד מגוון רב של לינוקסים ואפילו DOS.

זה ירוץ בתוך מערכת ההפעלה שלך עם כמות RAM שתקצה לו ותוכל לנסות עליו תוכנות בלי לחשוש להרוס את מערכת ההפעלה שלך או להידבק בוירוסים.

יישום שרץ בתוך VM הוא בעצם כלוא ואין לו מושג שהוא לא רץ על חומרה פיזית.

מה שעושות התוספות למעבד שמאפשרות VM שהחלו לצוץ זה בעצם לבצע את הוירטואליזציה הזאת על בסיס חומרה. זה כמובן גורר:

1) ביצועים טובים יותר - כיום קשה מאוד להבדיל בין mac שמריץ את חלונות על boot camp או על parallels במסך מלא.

2) אבטחה טובה יותר - מערכת ההפעלה מופרדת עם שכבה של חומרה וזה מגדיל את ה"כלא" ומחזק אותו.

פורסם

הסבר ממצה וטוב.

בקורס מערכות הפעלה מגיעים לזה? או שרק יישומים פשוטםי משנות ה-90' כרגיל?...

(מופנה לאן סיינד וחבריו)

פורסם

באתר של skypc הe4300 עולה 960 והe6300 עולה 1055

איזה מהם כדי אז לקנות ואם קונים 4300 האם קירור סטוק שלו שקט כמו של6300 והאם לoc הוא מספיק?

עוד שאלה שמתי לב של 4300 אין Intel® Virtualization Technology (Intel® VT

והוא עובד ב800fbs במה זה מתבטא?

פורסם

אותו קירור סטוק, מרעיש ומעצבן

ה-VT משמש להרצת מערכות הפעלה במקביל ע"י תוכנות וירטואליזציה (VMWare ושות')

ה-FSB לא מתבטא בד"כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים