עבור לתוכן

ביצועים וAGP

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה.

מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום.

בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor).

מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם.

השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ;) ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה.

מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (הרבה) זמן ולקנות כבר מחשב חדש?

והמפרט:

Processor: Amd Athlon XP 2500+ (@3200+)

MotherBoard: Abit NF2-S2

Memory: Samsung Original 2GB PC3200

Video Card: MSI GeForce4 4400 TI

פורסם

היתי מציע לך לקנות לוח ב-350 ש"ח שתומך בזכרונות DDR1/2 וגם ב-AGP וגם ב-PCIE

יחד עם זה לקנות מעבד באיזה 600 ש"ח יחד עם כ.מסך של עוד 600 ש"ח

פורסם

המשחקים ברובם היום דורשים יותר כוח עיבוד גראפי מאשר כוח עיבוד של CPU

אני לא יודע מה הכ.מסך הטוב ביותר שיש כיום ל AGP,אבל לדעתי תחפש אחד כזה.

לשדרג את הכל לא יעזור לך כל עוד אין לך כ.מסך טוב,וב1500 שח שיש לך,לא תיהיה יכול לעשות את זה.

כמות זיכרון נכבדה וכ.מסך טוב יעשו את העבודה. במקרה שלך לא יזיק לך כ.מסך טוב מבוסס AGP,ואני חושב שעדיין יש כאלו מסדרה 7 של NVIDIA או מATI.

פורסם

לוח הוא קונה ב-350 ש"ח

יחד עם זה הוא יכול לקנות 7600GS SONIC בקצת פחות מ600 ש"ח

יחד עם זה הוא קונה PD 915 ב-650 ש"ח ונגמר הסיפור

פורסם

לוח הוא קונה ב-350 ש"ח

יחד עם זה הוא יכול לקנות 7600GS SONIC בקצת פחות מ600 ש"ח

יחד עם זה הוא קונה PD 915 ב-650 ש"ח ונגמר הסיפור

כנראה שלא הבנתי אותך נכון,קיים לוח אם שתומך בBARTON ויש לו PCIE?

פורסם

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה.

מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום.

בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor).

מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם.

השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ;) ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה.

מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (הרבה) זמן ולקנות כבר מחשב חדש?

והמפרט:

Processor: Amd Athlon XP 2500+ (@3200+)

MotherBoard: Abit NF2-S2

Memory: Samsung Original 2GB PC3200

Video Card: MSI GeForce4 4400 TI

אני לא חושב שיש צורך להחליף את המחשב. היום ניתן לרכוש Radeon X1950 Pro AGP ב-1250 ש"ח או 1650XT ב-980 ש"ח. זו השקעה יותר משתלמת מקניית מעבד גרוע, לוח אם סוג ג' וכרטיס מסך בינוני מינוס רק בשביל לעבור ל-PCI-E.

Radeon X1950 יענה על כל הצרכים שלך לשנתיים הקרובות. אחר כך תרכיב מחשב חדש מאפס.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397&PHPSESSID=441e2cad3ffcdd6ab8b9008f88439af5

שים לב שזו גרסת טורבו של 1650XT עם קירור חזק במיוחד.

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GC-HV195PGA3-D3&cart=1169392831717374〈=heb

זה 1950PRO. הוא חזק בהרבה מ-1650XT.

פורסם

כנראה שלא הבנתי אותך נכון,קיים לוח אם שתומך בBARTON ויש לו PCIE?

לא,שים לב מה שאמרתי.

בתקציב של 1500-1600 ש"ח אפשר לקנות כ.מסך נחמד כמו 7600GS SONIC

מעבד כפול ליבה D915 ולוח שתומך גם ב-AGP וגם ב-PCUE וגם בזכרונות DDR1/2

פורסם

אתה מתכון לכרטיס מסך בינוני מינס, מעבד הפועל על פחם ולוח אם סוג ג', נכון? אם כן, עדיף שישאר עם המפרט הנוכחי וישדרג ל-1950PRO.

פורסם

הייתי ממליץ לפותח הת'רד לבצע הליך פשוט שנקרא "לחסוך למחשב חדש" וכשיהיה מספיק כסף, לקנות מחשב חדש P: חח.

נ.ב. יש מספיק אנשים שיהיו מוכנים לקנות ביד שניה את המחשב שלך.

-ג'ו

פורסם

תכלס הייתי מוכר את המחשב שלך ב-1500 שקל וקונה חדש שלא יהיה "סוף הדרך" אבל עדיין יהיה אחלה מחשב.

ואז יש לך 3000 שקל למחשב חדש.

פורסם

אתה מתכון לכרטיס מסך בינוני מינס, מעבד הפועל על פחם ולוח אם סוג ג', נכון? אם כן, עדיף שישאר עם המפרט הנוכחי וישדרג ל-1950PRO.

חחח!!! הרגת אותי.. :lol:

ואני מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים