עבור לתוכן

מספר שאלות לפני קניית מאווררי AC

Featured Replies

פורסם

לפני שאני קונה מאווררים חדשים ל SUNBEAM TRANSFORMER הרועש יש לי מספר שאלות לשאול:

1.המאווררים של AC יותר יעלים מאלו שיש לי כרגע או שהם פחות יעלים ?

2. איך אני אמור לחבר אותם הרי הם באים רק עם חיבור בעל 3 פינים [ הזה שמתחבר ללוח אם] אבל כזכור לי יש רק חיבור 1 מתאים בלוח ואני צריך 5 מאווררים חדשים על מנת להשתיק את הרעש..

כאילו במאווררים שבאים עם המארז יש גם חיבור 3 פינים וגם זה עם 4 שמתחבר ישירות לספק ולכן אין בעיה לחבר אותם ..

ויש לי עוד 2 שאלות קטנות ככה בשביל לא לפתוח דיון חדש אני ישאל פה :

3. אם מוציאים את הקירור של כ.מ כדי לנקות את האבק ואז מחזירים האחריות בטלה?

4. לפני שאני יתחיל ב O.C רציתי לדעת כשאני יקנה משחה נגיד של זלמן ולאחר השימוש בטח ישאר לי עוד משחה אז השאלה היא האים אפשר יהיה להשתמש בה מאוחר יותר נגיד לאחר שנה+ או שהיא פשוט תתייבש \ תאבד את יעילות או משהו חחחח ?

טוב זהו.. תודה לאלו שיעזרו ! :yelclap:

פורסם

1. לגבי יעילות אין לי מושג אבל הם הרבה יותר שקטים מהסאנבים המעפנים שבאים איתו.

2. יש מתאמים כאלה שמחברים אותו לחשמל של המחשב.

3. כן.

4. כן, תנסה לא ניראה לי שזה אמור להשפיע, בכל מקרה אני ממליץ על MX-1

פורסם
  • מחבר

1. אז זהו שהיתי רוצה גם לדעת את נושא היעילות.

2. רגע אז אתה אומר שכל אלו שקנו את המאוורים הללו קנו גם מתאמים מיוחדים כדי לחבר לחשמל ?

3. ממממממש חבל .. אתה יודע דרך אחרת לנקות את האבק מבלי לבטל את האחריות ?

4. לפי מה שהבנתי ה MX -1 קשה לשימוש והזלמן יותר קל לשימוש וגם יותר טוב מ AC5 ..

תודה על התגובה המהירה..

פורסם

1.כשאתה אומר יעילות אתה למתכוון יחס מחיר\ביצועים? כי בתכלס אם הם עושים את המחשב שקט יותר הם כבר עושים את העבודה.

2.לא יודע

3.יש כזה דבר ספריי אוויר דחוס שיכול לעזור מאד בעניין האבק גם ללא פירוק הקירור.

4. גם אני היתי הולך על הזלמן או הAC5

פורסם
  • מחבר

1.כשאתה אומר יעילות את מתכוון יחס מחיר\ביצועים? כי בתכלס אם הם עושים את המחשב שקט יותר הם כבר עושים את העבודה.

2.לא יודע

3.יש כזה דבר ספריי אוויר דחוס שיכול לעזור מאד בעניין האבק גם ללא פירוק הקירור.

4. גם אני היתי הולך על הזלמן או הAC5

1. לא הבנתי אז אתה אומר שאם פעולה\מוצר X עושה את המחשב שקט יותר אז זה עושה את העבודה ? אז זהו שלא. כי אני יכול גם להוציא את המאווררים בכלל ואז הוא בכלל יהיה בלתי נשמע אך זה לא עושה את העבודה בכלל כי המחשב יחנק ולכן אני צריך פתרון טוב גם משהו שקט וגם מועיל ולכן אני בעצם מחפש את המאווררים שנותנים את היחס שקט\ביצועים ולכן מעניין אותי לדעת אם המאווררים של AC גם יעילים(חזקים) כמו אלו שבאים ב SUNBEAM ..

2. נחמד השאלה כמה זה עולה ואם זה באמת שווה את הקנייה כי חשבתי אולי אפשר גם לנקות בעזרת שואב אבק מה אתם אומרים ?

פורסם

1. לא הבנתי אז אתה אומר שאם פעולה\מוצר X עושה את המחשב שקט יותר אז זה עושה את העבודה ? אז זהו שלא. כי אני יכול גם להוציא את המאווררים בכלל ואז הוא בכלל יהיה בלתי נשמע אך זה לא עושה את העבודה בכלל כי המחשב יחנק ולכן אני צריך פתרון טוב גם משהו שקט וגם מועיל ולכן אני בעצם מחפש את המאווררים שנותנים את היחס שקט\ביצועים ולכן מעניין אותי לדעת אם המאווררים של AC גם יעילים(חזקים) כמו אלו שבאים ב SUNBEAM ..

2. נחמד השאלה כמה זה עולה ואם זה באמת שווה את הקנייה כי חשבתי אולי אפשר גם לנקות בעזרת שואב אבק מה אתם אומרים ?

1.אז שהו שיעילות במקרה שלך זה יחס מחיר\ביצועים וכשאתה קונה מאוררים חדשים את בדרך כלל שם לב בעיקר מחיר ולרעש שהם עושים כי הרי ההבדל בקירור שהם עושים בין כל המאוררים במחיר נמוך הוא זהיר ביותר.

2.זה עולה 35 שח וזה הרבה יותר יעיל משואב אבק חחחחחח תאמת שואב אבק בכלל לא יעזור לפחות לא זה שאתה מנקה איתו את השטיחים חחח

פורסם

בקשר לניקוי הקירור באמת עדיף עם ספריי אוויר.

לגבי המשחה של זלמן היא בעייתית ולהרבה אנשים היא לא מביאה את אותה התוצאה שהיא אמורה ובגלל זה עזוב אותך משטויות ותקנה MX-1.

לא כולם מחברים את המאווררים לחשמל, הרוב מחברים ללוח

פורסם

יש לי שאלה בשבילך, למה?

סתכל על החישוב:

טרנספורמר = 350

3מאוורים קטים =35*=140

2 מאוורים גדולים=2*40=80

הכל ביד 140+80+350=570

לא כדאי כבר לקנות מארז יותר איכותי?

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה בשבילך, למה?

סתכל על החישוב:

טרנספורמר = 350

3מאוורים קטים =35*=140 105

2 מאוורים גדולים=2*40=80

הכל ביד 140+80+350=570

לא כדאי כבר לקנות מארז יותר איכותי?

זה יוצא 540 שקל והעובדה שכבר קניתי אותו לפני שנה ככה שאני לא צריך לבזבז 350 אז בשביל לקבל שקט ממנו אני צריך כ 200 שקל..

סך הכל מארז לא רע בכלל. הוא מאוד יפה ולאנשים שלא אכפת להם השקט זה יכול להיות מארז ממש טוב כי זרימת האוויר בו טובה וגם העיצוב מרשים לדעתי ..

איזה מארז יותר איכותי כבר אפשר לקנות במחיר של 540 שקל ?

פורסם

4. לפני שאני יתחיל ב O.C רציתי לדעת כשאני יקנה משחה נגיד של זלמן ולאחר השימוש בטח ישאר לי עוד משחה אז השאלה היא האים אפשר יהיה להשתמש בה מאוחר יותר נגיד לאחר שנה+ או שהיא פשוט תתייבש \ תאבד את יעילות או משהו חחחח ?

טוב זהו.. תודה לאלו שיעזרו ! :yelclap:

לפחות לגבי הAC5 (ואני מניח שגם לגבי השאר) - עדיף לשמור אותם בקירור. עם הזמן יש תזוזה בצפיפות החלקיקים של החומר והוא הופך לפחות יעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים