עבור לתוכן

מצלמות קומפקטית + זום אופטי 10X מחיר 2000 ש"ח~

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מצלמה שמתאימה בשבילי זה התוכנות העיקריות שאני מחפש:

* מצלמה עם זום אופטי מ 6X - 10X .

* מצלמה קומפקטית קטנה שתכנס לכיס (בלי עדשות גדולות שבולטות).

* מ- 4 - 10 מגה פיקסל.

* עד 2000 ש"ח עם אחריות ואבזירים.

מצאתי כמה מצלמות שאולי תוכלו להמליץ לי:

1) Nikon Coolpix S10 - בא עם בטריה ליתיום מזה אני הכי מפחד בשטח.

2) Panasonic DMCLZ5 - בא עם בטריה ליתיום גם.

3) Nikon CoolPix S4 - עם 2 בטריות AA.

מה דעתכם...????

פורסם

A710 IS של קנון גדולה לך?

פורסם

אף אחת מהן. אם כבר, הייתי הולך על הפנסוניק TZ1, אבל עדיף להתפשר על אורך הזום או על הגודל/משקל וללכת על מצלמה טובה יותר.

ולגבי סוללות ליתיום, זה דווקא יתרון, לא חיסרון. הסבר כאן.

פורסם

זה לאוו דווקא יתרון ולאוו דווקא חיסרון זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה יוצא למסעות/מסתובב בשטח מה שאתה רוצה זה בטריות אצבע סטנדרטיות שתוכל להחליף/לקנות בלי בעיה בכמויות. זה נכון שמצלמות שמבוססות עליהן יכולות להגיע לתוצאות מעבד טובות יותר בגלל רמת מתח אחידה אבל זה לא מוריד מהעובדה שאתה לא תשיג אחת תאונה בגזלן באמצע שמורת הטבע או תסתובב עם סטוק של שמונה כאלו.

פורסם

זה לאוו דווקא יתרון ולאוו דווקא חיסרון זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה יוצא למסעות/מסתובב בשטח מה שאתה רוצה זה בטריות אצבע סטנדרטיות שתוכל להחליף/לקנות בלי בעיה בכמויות.

תן לי להבין. אתה מדבר על מקום שבו מתקיימים כל שלושת הכללים הבאים:

(1) אין בו חשמל

(2) יש נוודים בצד הדרך שמוכרים סוללות AA?

(3) טיול טיפוסי בו אורך תקופה ממושכת

אתה יכול לתת דוגמה למקום כזה? יצא לך להיות במקום כזה?

מעבר לכך, הספק החשמל של סוללות אלקליניות הוא כל כך גרוע, שכדי להתחרות בסוללת ליתיום בודדדת של מצלמה כמו F30 (במחיר של 60 שקלים) תצטרך לפחות 12 סוללות של אלקליניות כדי להניע מצלמה כמו ה-A710-IS. למי שמתכוון לטייל במקומות מרוחקים, הרבה יותר פשוט ונוח להשתמש בסוללת ליתיום רזרבית או שתיים.

פורסם

שמורות טבע בארה"ב כמו ילוסטון.

פורסם

כמה צילומים צילמת שם? לאורך כמה ימים? האם היית עם רכב? האם היה רכב בסביבה?

פורסם
  • מחבר

מתצער לקטוע את הויכוח... :silly:

המצלמה הזאת שאני מחפש היא יותר לסגנון יום-יום, נופים,משפחה חברים...

הבטריה צריכה להיות מספיק חזקה ליום שלם עם זה ביום אור בלי פלש ובערב עם הפלש.

אז מה בדיוק שווה לי לקנות או לחכות לדגמים חדשים שיגיעו...

פורסם

אני גם חושב לקנות את הניקון S10 (שהיא הרבה יותר טובה מה-S4, עד כמה שהבנתי יש לה מייצב תמונה, היא מגיעה ל-ISO 800 והמקרו שלה יותר טוב. היא למעשה שיפור של ה-S4 הישן).

ממה שקראתי באינטרנט זו מצלמה נהדרת עם יתרון אדיר, האפשרות לסובב את המסך בלי לשנות את זוית הצילום.

BOREN?

פורסם

אני לא מתלהב מה-S10. ?38 מ"מ בצד ה"רחב" זה פשוט צחוק מהעבודה. גם ה-36 מ"מ של הפוג'י F30 מאכזב מאוד, אבל לפחות יש לה יתרונות גדולים אחרים. אני לא רואה הרבה דברים אטרקטיביים ב-S10 מלבד המסך המסתובב והצמצם הקבוע.

פורסם

שבוע בלי רכב ובסביבות ה2000 כולל מחיקות (מקום מדהים אתה חייב לבקר שם!). וברור שבלי רכב מסתובבים ברגל... אם יש לך רכב צמוד/ מטען סולרי ושמש או פיתרון אחר סוללות הליטיום מספקות בד"כ יותר כמות של תמונות וזמן תגובה מהיר יותר ואחיד אבל אתה פשוט לא יכול הלתעלם מהעובדה שהם לא ניתנות להשגה בכל מקום ולא בידיוק משהו שתצבור. אפילו בצבא בשטח שאתה רוצה לצלם את הח'ברה אתה לא תמיד יכול למצוא זמן לטעון את המצלמה ולשבת לידה בסביבות הארבע שעות וטעינה חלקית (למרות שתופעת הזיכרון נעלמה כביכול) עדיין לא מומלצת ע"י היצרן. בכל אופן אם אתה מצלם באזור בו תוכל לטעון בנוחות את המצלמה זה בהחלט משתלם. וכל סידרת ה F של פוג'י היא גאונות צרופה (אומנם 36 זה מעט צר אבל זה הרוחב הממוצע בשוק וכמו שציינת היא מספקת תוצאות מדהימות ובעלת קצב צילום של מכונת ירייה). המצלצתי לא מזמן לחבר שלי על ה F30 של פוג'י ובינתיים ככול הניראה היא מביסה את המתחרות בתווך מחירים זה.

פורסם
  • מחבר

זהו קניתי את המצלמה nikon s10 בקרוב אני ישלח תמונות...

ב- 1900 ש"ח.

מצלמה קטנה וחמודה קצת קשה להתרגל ללחצים , ולצורת האחיזה שלה.

בנתיים תמונות ואיכות...

פורסם

אחי, לי יש מצלמה ממש טובה שאני ממליץ לך עלייה ואולי על החדשה יותר תלוי מה אתה רוצה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29926

אני קניתי אותה ב1700 וזה היה מחיר טוב! עם שנתיים אחריות, עכשיו ירד קצת המחיר וזה מעולה, יש לה 10X אופטי 4 מגה פיקסל שלדעתי מספיק,גם ככה מורידים בד"כ את האיכות...כי זה מספיק.. שוב, תלוי אם אתה רוצה יותר יש נראה לי דגם יותר מתקדם עם 6MP או 7... היא מצלמה פשוט מעולה אני ממליץ בחום יש בה פשוט כל מה שצריך ויותר, צילום וידאו עם סאונד, בלי הגבלה לפי הנפח כ.זיכרון! כרטיס זיכרון xD שהוא מהיר... עם פנורמה... איכות ממש מעולה! אם תרצה אני ישלח לך תמונות כדי לראות, יש לה צבעים כאלו מעולים, ראיתי מצלמות אחרות והיא ממש טובה! סוללה נטענת.

הפלאש שלה לא חשוף תמיד וזה יתרון כי זה מוגן, כיסוי על העדשה גם כן

משהו ממש חשוב, המהירות של המעבד שלה ממש טובה! זה אומר שאתה יכול לצלם מהר, גם בשבימוש בפלאש, למשל בקנון לפחות אז שקניתי המצלמות היו ממש אדישות עם מעבד מגושם שלא זז, אתה מצלם ומחכה איזה 10 שניו את שהמצלמה חוזרת לצעמה.. האולימפוס ממש זריזה, בקיצור ממולצת ביותר!

אהה עוד משהו, אני לא מאמין שתמצא אחת עם זום מספיק גדול שגם תיכנס לך לכיס...

פורסם

גם ה s5600 של fuji לוקחת אותה ברוורס. שלה לדבר על זה שהיא זולה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים