פורסם 2007 בינואר 2018 שנים התאריך לידה שלי זה 7.8.90מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך?ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תקבל מתי שתקבל והסמים ידעו לפי השתן - לא עושים בכלל בדיקת דםותעשה טובה לעצמך תשקיעה במבחנים
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מצטרף לשאלה זה מסקרן אותי מתי אני יקבל?באיזה גיל אתם קיבלתם או מקבלים?התאריך שלי הוא 8.7.90
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לא זוכר מתי קיבלתי (מה הפלא ) אבל לגבי הסמים אם אתה לא בעייתי מבחינת המשטרה, אתה יכול להשתין חופשי אחי אני זוכר באתי מסטול לבדיקה - וכלום הם בודקים שם מחלות תורשתיות או משהו בסגנון.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר אף פעם לא תפסו אותי על זה אבל שמעתי שלוקח סביבות ה3 חודשים בכדי שהגוף יתנקה מעקבותאז אני לא יודע מה לעשות \=כי אם זה יוצא חיובי לא מכניסים לצבא או משהו לא?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הכל תלוי בסוף החומר שאתה משתמש בו ואני חושב שדרף הפיפי ואם זה מריחואנה וכאלה אז שבועיים אבל אל תיתפוס במילה
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אף פעם לא תפסו אותי על זה אבל שמעתי שלוקח סביבות ה3 חודשים בכדי שהגוף יתנקה מעקבות אז אני לא יודע מה לעשות \= כי אם זה יוצא חיובי לא מכניסים לצבא או משהו לא? אם הסם המדובר הוא גראס אז לוקח חודש+- לניקוי טוטאלי ואין סיכוי שיבדקו דווקא לך, אתה בעצמך אומר שאפפעם לא תפסו אותך, אז שחק אותה סאחי ראש בלטה בראיונות והכל יהיה סבבה
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים בדיוק יש לי מחר צוו ראשון,אין לי כוח להיסחב עד חייפה,אגב כמה זמן זה לוקח?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אתה צריך להכניס דף כזה עם צבעים (כמו שיש במעבדות בכימיה, פשוט שחכתי איך קוראים לו, כלורו משהו) לתוך השתן ואז אתה צריך להראות להם את הנייר.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ולמי שאין מזל \ אני כמו בתאוריה היה שביטה 3 שבועות ואז בידיוק באתי והיה כזה תור מה גם שהמכונות היתקלקלו או משהו כזה זה היה משהו כמו המון זמן מ6 וחצי חזרתי באיזה 1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.