פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ראשון: סה"כ קיבל 3 מטבעותשני :סה"כ קיבל 1 מטבעשלישי: סה"כ קיבל 1 מטבעסהכ לאספן 5 מטבעות (3 מטבעות ו 4 חצי מטבעות)אם להחשיב חצי מטבע לא כחצי פיסי של מטבע אלא כערך של חצי ממטבע.( כמו שיש שקל וחצי שקל=50אגורות)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לא נכון.סוף סוף חידה קשה אה?אם לא תצליחו לפתור עד הצוהוריים מחר אני יביא רמז.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אב הוריש לשלושת בניו את כל רכושו, שהיה ארבע סוסים זהים לחלוטין ויקרים מאד בצוואתו הורה להם "שאף אחד לא יקבל יותר מהשני". הבנים קיימו את צוואתו במדוייק. אם כך, נסו להסביר כיצד חילקו בינהם את הסוסים. הבן השני לקח 2 סוסים האחרים לקחו סוס את החידה עם המטבעות אני אחשב מחר צריך לעבוד עם Xים וכו' =] בינתיים אני מתכונן לי למתכונת במתמטיקה למחר חח :-\
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים זה קשה זה? 8)השלישי קיבל מטבע, השני קיבל שניים, הראשון קיבל ארבעה. לאספן היו בסה"כ שבעה מטבעות - זה אוסף זה?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים לא יותר קל לתת קישור ל http://www.algai.co.il/MoreGames.html ? למה להרוס.. יש כאלה שעדין לא גילו את גוגל..
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אז הינה משהו לכל מי שכן רוצה לעשות משהומבחן אייקיו:http://www.iqtest.dk/main.swfאני הוצאתי 126...עריכה:ו 123 באחד אחר..[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ^ גם אני קיבלתי בידיוק אותה תוצאה.. איזה קטגוריות המבחן הזה בדיוק בודק? תפיסת מרחב, מתמטיקה, היגיון לוגי וכו"... ? אגב זה בסיגנון של מבחן IQ אמיתי מלא, או שזה רק חלק? (הוא לא היה קשה מידי לטעמי..) גם לא היו משחקי מילים ובעיות מתמטיות.. רק צורות וכאלה.. הינה התמונה: (אם היינו מוציאים עוד 4 נקודות היינו ברף של ה"גאונים" [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים תשמחו לשמוע שנהוג לעשות מבחני IQ בשפת האםאז כנראה מגיעות לכם עוד כמה נקודות
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים המבחן הוא לא בשום שפה.. יש צורות וצריך להשלים אותם (קיבלתי 122 בפעם הראשונה ועשיתי אותו ב18 דקות ובפעם השניה 126שאותו עשיתי ב10 דקות)
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים זה לא מבחן IQ טוב, הוא בוחן רק איזור מסוים במוח ולא עוד כמה אזורים שכולם ביחד משפיעים על הIQ
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים ניסיתי לבנות משוואה אבל יצאו תוצאות מוזרות... סך הכל יש לו 12 מטבעות 1=6 מטבעות 2=3 מטבעות 3=1 מטבעות בגלל חצאים לא מקבלים 12 בתוצאה. יש מצב? ראיתי את הפתרון... טעיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.