עבור לתוכן

שדרוג המחשב (חושב לכיוון זכרונות)

Featured Replies

פורסם

אני צריך את עזרתם, קניתי מחשב על פי המלצת האתר לפני כמעט שנה, עכשיו המחשב רץ ממש טוב רק שלפעמים יש עומס על הזכרונות בכלל שנגיד האימיול, הפירפוקס, האיסיקיו, המסנגר והמדיה פלייר עובדים בו זמנית, או שלעומת זאת בCOMPNY OF HEROS יש לי לפעמים זמני טעינה ארוכים מידי.

עכשיו כרגע אבא שלי בארה"ב והחלקים שם זולים משמעותית אז החלטתי להשקיע קצת, המפרט שלי מופיע בצד כאשר להחליף כרטיס מסך ירד מהפרק (אבא חוזר עם פלייסטישן 3).

אני חשבתי על זכרונות כאשר בלוח אם שלי יש 4 סלוטים (2+2) שאצלי יש 2 של 512, רציתי לדעת האם לקנות עוד 2 של 512 או שיש קומבינציה אחרת שהיא עדיפה.

תודה מראש, יוסי!

פורסם

עדיף לקנות 2 של 1GB ולמכור את הקיימים, אבל כמובן שהכל עניין של תקציב.

פורסם
  • מחבר

מאיזה סיבה זה עדיף? ועם אני יוסיף 2 של גיגה על הקיימים זה עדיף?

פורסם

כן

2 של 512 + 2 של ג'יגה

3GB RAM

תותחי

רק תבדוק שהם מתאימים לזכרונות שיש לך עכשיו

חבל שיהיה לך ירידת ביצועים בגלל חוסר תאימות

פורסם

חוק אצבע זה כמה שיותר, יותר טוב... אבל 3 גיגה כרגע זה מוגזם.. אולי עם וויסטה יהיה בזה צורך אז אם זה זול לך ואתה חושב שהמחשב הזה ישרוד את המחיר ביצועים של וויסטה אז אולי באמת כדאי.

אל תישכח שכשאתה עובד את הגיגה זיכרון ומגיעה ל 1.5 ומעלה אתה יכול בכיף לא נורמלי ליזרוק את הקובץ page לפח ולהנות עוד יותר ממערכת משוחררת ממעצורים.

מעבר לזה אם אפשרי לך תישקול ליקנות הרדיסק נוסף או זוג הרדיסקים כדי לעשות מערך רייד 0. המערך לא צריך להיות גדול, אפילו 20 גיגה אבל שיהיה מורכב משני הרדיסקים ואז עליו אתה מתקין את המערכת הפעלה ורואה שיפור בביצועים שמפתיעה לטובה.

עוד נקודה אחרונה אפילו אם אתה לא מבטל את הקובץ page מיבחן המציאות ומיקרוסופט בעצמה ממליצה להעביר אותו להרדיסק אחר מאשר הכונן הפיזי עליו מותקנת מע' ההפעלה.

אביעד רביב MCP

פורסם

למה מוגזם?

אם יש לך 2 של 512 ואתה יכול להרשות לעצמך לקנות עוד 2 של גיגה אז למה לא?

רק מה שכן אולי כדאי לחכות קצת אחרי ויסטה ויציאה ה DX10

לראות מה הולך מי נגד מי

כי יכול להיות שיהיו הרבה שינויים והרבה דגמים חדשים

אז חבל לקנות עכשיו ואחר כך תאכל את הלב על משהו חדש שיצא ותרצה לקנות

אבל בגדול אם אתה יכול להרשות לעצמך 3ג'יגה לך על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים