פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים לא תמונות מיוחדות לדעתי... הייתי שם עם הפג'רו של דוד שלי לפני שבועיים, יש שם שטח מדהים לנהיגת שטח--->מומלץ!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים נחמד ,הטרקטורים זה ליד הים בנתניה שם בונים פרויקט יוקרתי חדש לא? רמת פולג או משהו כזה ....
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ממש ליד הבית שלי התמונות בסדר לא משהו מדהים אבל האיכות גרועה צולם עם פלאפון?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים נראה בדיוק כמו הביצות לפני הקמת המדינה כל מקרה אני מחפש את הבית שלך אך לצערי לא מצאתי אותו (בצחוק)
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים תקשיב אחי.. כדי שהתמונות שלך יהיה יותר מעניינות אתה חייב קומפוזיציה =שילוב יותר טוב... והכי טוב זה לחפש זווית צילום שונה ולא סתם בעמידה עם המצלמה...תוריד את המלצמה לחצי גובה או כמעט על הריצפה ותראה מה יוצא... תעלה למקום די גבוהה ותראה יהיו לך קומפיזיציות יותר טובות... תנסה לחשוב גם על שילוב של כמה דברים אם אתה רואה איזה ציפור שעומדת ומנקרת אז אתה שם אותה בפרונט ומאחור יהיה מטושטש... כל מיני צורות כאלה...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר תקשיב אחי.. כדי שהתמונות שלך יהיה יותר מעניינות אתה חייב קומפוזיציה =שילוב יותר טוב... והכי טוב זה לחפש זווית צילום שונה ולא סתם בעמידה עם המצלמה... תוריד את המלצמה לחצי גובה או כמעט על הריצפה ותראה מה יוצא... תעלה למקום די גבוהה ותראה יהיו לך קומפיזיציות יותר טובות... תנסה לחשוב גם על שילוב של כמה דברים אם אתה רואה איזה ציפור שעומדת ומנקרת אז אתה שם אותה בפרונט ומאחור יהיה מטושטש... כל מיני צורות כאלה... תודה על העצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.