עבור לתוכן

פותח אתר חדש של אינקס מודינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שחשבתי הרבה על הנושא, הלכתי על העיניין לבנות אתר למודינג,

מה באתר, המון מדריכים למודינג להמון דברים שהרוב יהיה שלכם

פרסום עבודות שלכם וגלריית תמונות,

עכשיו,

זה לא יהיה ממש בקרוב, אני מאמין שרק עוד חודש מהיום אני יסיים את העבודה רק על הפינה הזאת

וכמובן שיש לי עוד המון דברים לבנות

שם הפורטל החדש שאני ימתכנת ברגעים אלה ממש הוא מלון פורטל

אני רוצה לבקש אישור ממנהלים לפרסם מידע לגבי מדריכים מסוימים (כמו אלה שנמצאים בהודעות הנעוצות בפורום הנוכחי)

ואני מבקש גם מכל הגולשים ומכל אלה שעשו מודינג מסוים למשהוא

לשלוח כתגובה לשירשור (תרד) הזה את מה שהם עשו

אני רוצה לכתוב מדריכים מאוד בסיסיים באלקטרוניקה כדי לעזור למשתמשים מתחילים

וכל פעם ששואלים בפורום איך לעשות וכך ואיך לעשות כך אז פשוט לשלוח קישור למדריך למתחילים

כמובן שכל מי שרוצה לפרסם את המידע שלו בפורטל החדש

יקבל קרדית מלא על העבודה שלו + מספר איסקיו (אם הוא רוצה) + כתובת מייל (אם הוא רוצה)

+ קישורים לאתרים שלו ולעבודות שלו באינטרנט (אם יש לו והוא רוצה לפרסם אותם)

אני עובד עד שעות מאוד מאוחרות בלילה כדי להשלים את הבנייה של הפורטל כדי שאתם הגולשים

כבר תיהיו יכולים להנות ממנו כמה שיותר

אז אני מצפה לתגובות שלכם ולתוכן שלכם...

פורסם

למה ךפתוח אתר ש80% מהתוכן של כבר יהיו קיימים באתר הזה??? זה נשמע לי די אדיוטי ( בלי להעליב ).

וגם פה אתה יכול להכניס מדריך קטן משלך

פורסם
  • מחבר

80% ?!?!

אולי בקושי 30% !!!

הרבה פעמים אני רואה כאן בפורומים אנשים שעושים עבודות מופת עם תוכן רב לבנית מערכת מסוימת באלקטרוניקה

ועכשיו איפה הם? באיזה שהוא עמוד 30 אולי 40

ככה שיוצא* שמי שלא גלש לפורום בזמן שהמשתמש שלח את ההודעה שלן

לא ראה את מה שהמשתמש עשה

מה שאני רוצה לעשות זה להציג לתמיד בצורה מאונדקסת שזה תמיד יופע במקום מסודר

פורסם

לדעתי זה רעיון ממש טוב =]

קורה הרבה בפורום שאנשים מבקשים מדריכים לדברים שהיו בפורום לפני הרבה זמן...

בהצלחה בבניה =]

פורסם

אתה מתכוון לעשות עמודים באורך של כמה מאות שורות? נראה לך שמישהו יגיע עד למטה בכול אינדקס כזה?

מה רע בחיפוש בפורום פה?

ובאמת שמדריכים למתחילים פה מספיק טובים כדי להתחיל מוד...

אם אתה רוצה להשקיע, תציע למנהלי האתר לבנות אינדקס של חנויות ואתרים שמספקים ציוד מודינג, כי זו הבעייה המרכזית בארץ ולא מחסור במידע.

אפשר להציע לחנויות איזה תו איכות לציוד מודינג מטעם האתר, משהו שאפשר לתלות על הקיר ומשוך יותר אנשים לכיוון של מודינג, ואז יהייה טעם באתר שלם שירכז עבודות וכו...

לדעתי זה רעיון ממש טוב =]

קורה הרבה בפורום שאנשים מבקשים מדריכים לדברים שהיו בפורום לפני הרבה זמן...

בהצלחה בבניה =]

אם הייה משהו באתר, אפשר למצוא אותו ע"י חיפוש. אם הם מתעצלים לעשות חיפוש פה, למה שהם יחליטו לעשות חיפוש באתר אחר?

פורסם

בהצלחה נראה לי רעיון מגניב...

פורסם

עזרה עם העיצוב?

8)

פורסם

80% ?!?!

אולי בקושי 30% !!!

הרבה פעמים אני רואה כאן בפורומים אנשים שעושים עבודות מופת עם תוכן רב לבנית מערכת מסוימת באלקטרוניקה

ועכשיו איפה הם? באיזה שהוא עמוד 30 אולי 40

ככה שיוצא* שמי שלא גלש לפורום בזמן שהמשתמש שלח את ההודעה שלן

לא ראה את מה שהמשתמש עשה

מה שאני רוצה לעשות זה להציג לתמיד בצורה מאונדקסת שזה תמיד יופע במקום מסודר

כל מה שאמרת פה עדיין חוזר על העובדה שרוב התוכן באתר שתבנה ילקח מ-hwzone,

ובכל זאת גם לך יצא המון עמודים, ואז יצטרכו להשתמש באתר שלך ע"י "חיפוש", וחכה רגע... מאיפה זה מוכר לי... הא כן, אפשר לעשות "חיפוש" גם ב-HW, אז רגע, האתר שלך לא יחדש כלום ( בלי להעליב, כן ).

ואם ולאתר שלך לא יהיו הרבה עמודים, והוא יהיה קטן, אז בשביל מה לפתוח סתם משהו פשוט???

פורסם

רעיון מבורך.

רק שהגלריה אמורה להיות דבר שולי באתר.

יש לחזק את פינת המדריכים ועשה זאת בעצמך.

אולי תבקש מHW שיכירו באתר ואולי יפרסמו אותו פה,או אפילו יתנו חסות או אכסון.

בהצלחה :yelclap:

פורסם

תחרות זה תמיד דבר טוב, במיוחד כשהמשתמשים רק יכולים להרוויח מזה (למרות שאני חושב שמודינג זה משהו מיותר)!!

שיהיה בהצלחה

פורסם

אתה יודע, מודינג זה לא רק ליופי, זה גם קשור לקירור, ותאמין לי שזה לא מיותר בכלל!

זה יכול להציל לך את רכיבי המחשב ולהחזיק אותם להרבה יותר זמן מהרגיל + שיעבדו טוב כמעט כמו חדשים

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לעשות עמודים באורך של כמה מאות שורות? נראה לך שמישהו יגיע עד למטה בכול אינדקס כזה?

מה רע בחיפוש בפורום פה?

ובאמת שמדריכים למתחילים פה מספיק טובים כדי להתחיל מוד...

אם אתה רוצה להשקיע, תציע למנהלי האתר לבנות אינדקס של חנויות ואתרים שמספקים ציוד מודינג, כי זו הבעייה המרכזית בארץ ולא מחסור במידע.

אפשר להציע לחנויות איזה תו איכות לציוד מודינג מטעם האתר, משהו שאפשר לתלות על הקיר ומשוך יותר אנשים לכיוון של מודינג, ואז יהייה טעם באתר שלם שירכז עבודות וכו...

אם הייה משהו באתר, אפשר למצוא אותו ע"י חיפוש. אם הם מתעצלים לעשות חיפוש פה, למה שהם יחליטו לעשות חיפוש באתר אחר?

ממש לא! בניגוד לשירשור המדריכים שנמצאים כאן כנעוצים

אני לא יעשה בעמוד אחד 700 מדריכים כי זה מיותר זה זולל הרבה יותר משאבי מערכת ותעבורה מהרשת וזה לא נוח למשתמש כלל

כאשר הוא מחפש מדריך מסוים הוא צריך לחפש אותו בנרות

מה רע בחיפושים פה?

החיפוש הזה פשוט מעצבן, בחיים לא הצלחתי למצוא משהוא

ויש בזה גם בעיה כי אם המשתמש חזר וערך את ההודעה שהוא פתח יוצא שבחיפוש הרבה יותר קשה למצוא אותו

הרבה הרבה יותר יהיה מסודר לעין שכל המדריכים מופיעים ברשימה אחד אחרי השני כמו שאתה נכנס לפורום הז

חוץ מזה אני יתכנת חיפוש הרבה יותר מתקדם עם רב פונקציות שימצא לפחות 98% הצלחה

עזרה עם העיצוב?

8)

לא יתנגד :)

כל מה שאמרת פה עדיין חוזר על העובדה שרוב התוכן באתר שתבנה ילקח מ-hwzone,

ובכל זאת גם לך יצא המון עמודים, ואז יצטרכו להשתמש באתר שלך ע"י "חיפוש", וחכה רגע... מאיפה זה מוכר לי... הא כן, אפשר לעשות "חיפוש" גם ב-HW, אז רגע, האתר שלך לא יחדש כלום ( בלי להעליב, כן ).

ואם ולאתר שלך לא יהיו הרבה עמודים, והוא יהיה קטן, אז בשביל מה לפתוח סתם משהו פשוט???

עצלי לא יהיו צריכים להשתמש בחיפוש כמעט כלל על אחריותי!

חוץ מזה יהיה כמו שאמרתי כבר יהיה חיפוש הרבה הרבה הרבה יותר מתקדם מזה...

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, אני מוכן לעזור במדריכים וכאלה

פורסם

אתה יודע, מודינג זה לא רק ליופי, זה גם קשור לקירור, ותאמין לי שזה לא מיותר בכלל!

זה יכול להציל לך את רכיבי המחשב ולהחזיק אותם להרבה יותר זמן מהרגיל + שיעבדו טוב כמעט כמו חדשים

או להרוס אותם ולקצר את חייהם.

אה ויש לי שאלה...

מה תרוויח מזה?

צריך לדאוג לפרסומות

פורסם
  • מחבר

לא מרוויח כלום זה רק בשביל הגולשים לפני שאני מתגייס לצה"ל

היתי צריך להתגייס כבר כל כך ממזמן אבל היה קצת בעיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים