עבור לתוכן

הכול "זז" במחשב..(הסבר+תמונות בפנים)

Featured Replies

פורסם

במחשב של אחים של הכול "זז"...המתח של המעבד...המהירות שלו...והמכפלה שלו ניראית לי מוזרה לחלוטין...המחשב ללא OC..מישהו יכול להגיד לי מה הולך פה?

(הדגשות באדום על הבעיות)..

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעלה תמונות כמו שצריך ולא ב-RAR, אחרת אנשים לא יפתחו.

פורסם

אני פתחתי... עצלנים...

אוקי בנוגע למהירות גם לי זה לפעמים זז קצת לא בטוח שזה בעיה אולי קשור ליציבות המתח...

בנוגע ליציבות המתח... או שבBIOS תשים את זה על ערך קבוע (1.6) או שאם זה כבר קבוע תנסה להשיג ספק לא ג'נרי

בנוגע למכפלה... אני לא יודע בדיוק מה המכפלה של P4 אבל אם אתה רוצה להיות בטוח אתה תמיד יכול לעשות CLEAR CMOS... תבדוק בחוברת הוראות של הלוח שלך איפה זה

פורסם
  • מחבר

אני פתחתי... עצלנים...

אוקי בנוגע למהירות גם לי זה לפעמים זז קצת לא בטוח שזה בעיה אולי קשור ליציבות המתח...

בנוגע ליציבות המתח... או שבBIOS תשים את זה על ערך קבוע (1.6) או שאם זה כבר קבוע תנסה להשיג ספק לא ג'נרי

בנוגע למכפלה... אני לא יודע בדיוק מה המכפלה של P4 אבל אם אתה רוצה להיות בטוח אתה תמיד יכול לעשות CLEAR CMOS... תבדוק בחוברת הוראות של הלוח שלך איפה זה

קודם כול תודה רבה על התגובה...

אוקיי...אז אתה אומר זה בספק?...ולקבוע על 1.6V..?זה לא הרבה?..אצלי בE6300 המתח הוא על 1.2 ומשהו..(אצלי יש ספק של HEC אז כניראה בגלל זה כלום לא זז.)

פורסם

הP4 צורך יותר חשמל..

וגם אצלי הכל זז... ספק ג'נרי מטומטם...

פורסם
  • מחבר

הP4 צורך יותר חשמל..

וגם אצלי הכל זז... ספק ג'נרי מטומטם...

חחח ניראה אם אני יהיה אח טוב ואני ישקיע להם באיזה ספק..(כלומר אני ישקיע לי בספק יותר טוב וייתן להם את הHEC שלי...חח)

פורסם

אלה קפיצות גדולות ביותר ולא נורמליות. הבעייה קשורה או בלוח או בספק.

כדאי לבדוק את יציבות הריילים עם מולטי מטר.

פורסם
  • מחבר

אלה קפיצות גדולות ביותר ולא נורמליות. הבעייה קשורה או בלוח או בספק.

כדאי לבדוק את יציבות הריילים עם מולטי מטר.

? יש לך אוליי אפשרות להסביר לי מה הכוונה שלך ואם מדובר בתוכנה...האם תוכל לתת קישור?

פורסם

מולטי מטר- מכשיר לבדיקת זרם

פורסם

תעלה תמונות כמו שצריך ולא ב-RAR, אחרת אנשים לא יפתחו.

:xyxthumbs:,מי שפותח קבצים כאלה בעדינות הוא לא חכם!

פורסם

:xyxthumbs:,מי שפותח קבצים כאלה בעדינות הוא לא חכם!

זה לא אמור להיות הפוך?

פורסם
:lol: חחח..תקרא שוב.
פורסם

:lol: חחח..תקרא שוב.

זה חכם לפתוח את זה בעדינות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים