פורסם 2007 בינואר 1918 שנים לאן נעלמו הדיסקים הקשיחים? 0_o אניח ושב שהוא הוריד אותם טיפה למטה למרות שלא ממש רואים אותם
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי רעיון בשבילך ראיתי כמה מודים שלקחו דיסק קשיח וחיברו אותו במתאם ide to sata זה מוריד את החוט בכלל לחוט דק. גם יש כמה לוחות שמאפשרות לחבר כונן תקליטורים בחיבור sata אז תוכל לעשות את זה גם להם איפה המאוורר? בתמונה הראשונה יש את הפאנל בשני אין סידור מאוד יפה אניח ושב שהוא הוריד אותם טיפה למטה למרות שלא ממש רואים אותם הוא הוריד את הקופסה של הדיסקים הקשיחים יש שתיים במארז תסתל שוב
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים יש הבדל..התמונה השנייה המארז שלך מצוחצח!וניראה הרבה יותר טוב אם אתה מתכוון להשאיר אותו ככה בלי הארדיסקים
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הנה רשימת הבדלים:הורדת קופסה של 2 כוננים קשיחים גם הםהורדת הדלתסידור מסיבי של כל הכבליםהוא גם זז (לפי הבלתות)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר ושוב אני שואל, איפה הכבלים?! מעל הצורב DVD בכלוב של הCDROMS מאובטחים עם אזיקונים ..
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים זה מארז TOWER נכון?אצלי הוא מידי אין לי מקום לכלום...אני מנסה להסתיר בין הכוננים אבל עדיין רואים קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.