פורסם 2007 בינואר 1918 שנים האם ליאור סושרד עף מהתוכנית של אורי גלר והקהל החזיר או שהוא אף פעם לא עף, צריך תשובה דחופה...התערבתי עם אנשים
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים רבע מהמדינה הזאת מסתבר אם לא יותר. אפילו שלדעתי התוכנית הזו היא טעות חייו של גלר. ANYWAY, הוא לא עף מלכתחילה (ולא, אני לא צופה בזה), פשוט יש 3 מתמודדים בגמר ומסתבר שהוא בוגר של בית הספר שלי. אז הוא בא לעשות ביקור יחצנות (מאיפה אתם חושבים שהם מקבלים כל כך הרבה SMS), והוא עשה קסמים עם הקלפים שלי
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יואב, בית בירם ? אני מחזור פ' למדתי עם סושרד בשכבה וזרקנו לו את האופנוע שהוא בנה בעצמו לבריכה... היום הוא מכופף כפיות ואני תומך טכני....מישהו רוצה לגעת בי ?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים יואב, בית בירם ? אני מחזור פ' למדתי עם סושרד בשכבה וזרקנו לו את האופנוע שהוא בנה בעצמו לבריכה... היום הוא מכופף כפיות ואני תומך טכני....מישהו רוצה לגעת בי ? למדת עם אח שלי שמעתי שהוא סיפר שסבא שלו גראנדמאסטר באיזה אומנות לחימה ולסבא השני יש את מפעל סושרד בשוויץ ><
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים למה אתה הולך עם קלפים לבית ספר? כי מרשים לשחק, משעמם בהפסקות ואני אוהב לשחק בקלפים עם חברים (ולא, אנחנו לא מהמרים).. יואב, בית בירם ? אני מחזור פ' למדתי עם סושרד בשכבה וזרקנו לו את האופנוע שהוא בנה בעצמו לבריכה... היום הוא מכופף כפיות ואני תומך טכני....מישהו רוצה לגעת בי ? מחזור פ"ט =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.