פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אז ככה הבאנו תמחשב לחבר של אח שלי שהוא טכנאי במקראואמר שלא נשרף כלום רק הסלוט ולא יודע זה מוזר לי כי שאני שמתי את הסטיק בסלוט השני המחשב עדיין לא עלהאז הטכנאי איפס את ההגדרות ואין יותר OCאני אני רוצה לדעת איך זה נשרף ? מזה שהעלתי את התדר או מזה שהעלתי את המתח ל +0.5כי אני רוצה לעשות OC להגיע אפילו ל 2.8 מ 2.4 זה יהיה נחמד אבל אני פוחד לשרוף את הסלוט עוד פעם ואז באמת אני יצרך להחליף כבר לוח וזה סיפור..
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני במקומך הייתי מפסיק לשחק באש, או שאתה עושה הכל מבוקר, או שלא עושה בכלל, עדיף בלי אוברקלוק מאשר בלי לוח אם!תמיד צריך לדעת מתי אתה חוצה את הקו.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אתה מריץ זכרון אחר על אותו סלוט? אם כן אז איך הוא נשרף בדיוק?ההסבר שלך לא ממש הגיוני.ואם כבר הוא נשרף כל כך מהר אז זה רק מהעלאת מתח בלתי מבוקרת.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר הסלוט בלוח אם של ה RAM נשרף נכון יש שתי סלוטים ל שתי כרטיסים אז נשרף אחד..העברתי את הכרטיס לסלוט השני ועובדכניראה זה היה מי זה שהעלתי את המתחועוד משו מ OC בלבד יענו לעלות את התדר של הבאס יכול להישרף משו ?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מהעלאת תדר בלבד ללא מתחים המקסימום שיכול לקרוא זה שהווינדוס לא יעלה ואז תצטרך לאפס ביוס ע"י הוצאת סוללה או ג'אמפר, אתה לא צריך לפחד לעשות OC פשוט אתה צריך להיות סבלני וכל פעם לבדוק את ההגדרות החדשות ולא להעלות מתחים במכה אחת ולהתפלל שיהיה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.