עבור לתוכן

צריך המלצה לספק עד 300 ש"ח למערכת הבאה. עם OC.

Featured Replies

פורסם

לוח אם: Gigabyte 945P-S3.

זיכרונות: 2GB RAM DDR2667 זיכרונות VALUE.

מעבד: E6300 Core2Duo

כ. מסך: 7600GT LEADTEK.

פורסם
  • מחבר

וואלה? זה נראה לך מספיק חזק גם לאוברקלוק של באס 333 למעבד? זה נראה חלש מידי ולא מספיק...

פורסם

בלי שום בעיה

פורסם
  • מחבר

ואם אשדרג את הכרטיס מסך לDX10 המיד ריינג שייצאו הספק גם יחזיק בOC?

בנוסף יש גם 2 מאווררי 120 מ"מ במארז עצמו. ואשדרג גם לקירור מעבד אולי AC97 או משהו דומה.

פורסם

לא ניראה לי...

פורסם

AC97 עד כמה שידוע לי זה בכלל כ.קול מובנה

בכל מקרה לגבי קירורים זה לא הפורום הנכון.

לגבי כרטיסי DX10 MID RANGE זה כבר תלוי מאוד כמה בדיוק יצרכו הכרטיסים הללו,אבל מאוד יכול להיות שכן

פורסם
  • מחבר

מצטער לגבי הAC97 התכוונתי בכלל לקירור של AC7 FREEZER :kopfpatsch:

לא שאלתי לגבי קירור אלא לגבי צריכה של הקירור. שזה הפורום המתאים אני חושב. אז אולי עדיף ללכת על ספק יותר חזק בשביל שידרוגים עתידיים?

רצוי לציין שאני לא מתכנן SLI/CF והאוברקלוק לא יהיה גדול במיוחד.

פורסם

הספקים של טרמלטק הם חרא ג'נרי אל תתקרב אליהם

עדיף להשקיע עוד 150 ש"ח ולקנות ליברטי 400 שיחזיק שדרוגים עתידיים כמו שצריך ולא להיות גבולי

פורסם
  • מחבר

אין ספק יותר זול מהליברטי שיספיק למערכת שלי ולשידרוגים עתידיים שבעיקר השידרוג יהיה כרטיס DX10 מיד ריינג, תוספת הארדיסק. וזהו בעיקרון...

פורסם

שמע,אתה מדבר פה על העתיד,ולגביו אף אחד לא בטוח.

כרגע אין MID RANGE של DX10 ולכן אין מידע אמין.

יש סיכוי לא קטן שהספק הזה יספיק לכרטיסים הללו - אבל אני לא יכול להבטיח לך את העניין במאה אחוז

פורסם

הספקים של טרמלטק הם חרא ג'נרי אל תתקרב אליהם

עדיף להשקיע עוד 150 ש"ח ולקנות ליברטי 400 שיחזיק שדרוגים עתידיים כמו שצריך ולא להיות גבולי

שמע, לא דובר פה על העיניין של "להוסיף"

כמובן, כשיש עיניין של "להוסיף" , אז רק LIBERTY או ANTEC , לגבי זה פשוט אין ויכוח.

ומה שיתן לך איזה LIBERTY 400 "מחורבן" , בחיים לא יתן לך כל ספק 500 אחר, וכן, עדיף פשוט להוסיף לLIBERTY , ההוספה הזאת תשתלם לך עם הזמן, ולא מדובר בזמן הרחוק. אתה פשוט מפסיק להיות מוגבל עם ספק "חרא" , ויכול כבר לחשוב על דברים שאתה באינטראקציה יותר גבוהה איתם, כגון, כ. מסך חמוד, הרי הספק שלך לא מגביל אותך.

בזמנו קיבלתי במתנה את הספק שלי, ואני לא מוכן להחליפו בשום ספק אחר , והוא אצלי כבר שנה וחצי !

אני עדיין יכול להישתמש בו למערכת יותר חזקה משלי, בעזרת כמה מתאמים, אבל הספק לא מגביל, זה העיקר !

פורסם

FSP 350 עולה 190 ש"ח בעוד שהוא יצטרך להוסיף 250 ש"ח לליברטי.

זה תוספת מחיר משמעותית שאני לא בטוח שתתאפשר לו,ובמידה ולא תתאפשר חריגה כזו,הוא יצטרך לקחת הימור קטן לגבי ה-DX10 העתיידים

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאלך על ה350W. קראתי פה באחת מהת'רדים שהמייד ריינג DX10 יצרכו כמות חשמל סבירה ככה שהספק הזה יחזיק את הכרטיס הזה בלי בעיה.

אקח את ההימור ביודעי שזה הימור מחושב. תודה רבה לכם :xyxthumbs:

בכל אופן אין ספק אחר בחריגה של 100 ש"ח כדי שבטוח זה יעבוד לי עם הכרטיס מסך? אם יש ספק כזה אחרוג מהתקציב קצת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים