עבור לתוכן

בעיה בלוח?

Featured Replies

פורסם

יש לי EPOX 8KDA3J :( בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה

מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות.

ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן הוא היה עובד.

יום אחד המחשב "החליט" שהוא לא עולה בכלל, אז ניתקתי כמעט הכל לבדוק מה הגורם השארתי רק את הארד דיסק, עלה. עבד כמה זמן ויום אחד עשה RESET ומאז יש לי בעיה מאוד מוזרה שהמחשב נדלק אך המסך לא מגיב וגם המחשב נכבה כעבור בערך דקה, חשבתי זה הכרטיס מסך, בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד, חשבתי זה הספק כוח, הבאתי ספק חדש ושוב פעם אותו דבר... בכל מקרה המפרט שלי הוא: EPOX 8KDA3J , ראם של OCZ DDR, ו AMD ATHLON 3200+.

השאלות שלי הן:

1. מה אתם חושבים שהבעיה?

2. מה כדאי לעשות?

פורסם

את הזיכרונות שכחת לבדוק (אני רציני)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים