עבור לתוכן

המלצה לעכבר מחשב לשמחקים אופטי/לייזר תקציב של עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מציע לך להתקשר אליהם (או לשלוח מייל).

פורסם
  • מחבר

טוב חברים בשמחה ובששון אני שמח לבשר לכם שקיבלת את העכבר של הA4 שכלכך הומלץ פה ולאחר ביקורות רבות שקראתי הזמנתי אותו דרך רשת DMO בקניון הזהב המוצר הגיע באותו היום כיוון שלא היה להם אותו במלאי ונסעתי היום לקחת אותו ב217 ש"ח סה"כ אחריות לשנתיים מלאים (ז"א ללא תיקונים מביא ומקבל חדש במקום..!ובדקתי את זה דרך המחסן חלקים שלהם).וחוץ מזה שירות מעל ומעבר ועכבר מצויין.

דבר שני תודה לכל המגיבים שעזרו לי ופשוט היה דיון נרחב כיפי ומחכים מעבר להכול..תודה לכולם.עכבר מצויין משחקיות נהדרת רזולוציה גבוהה ביותר,אחיזה נוחה מאוד,לפי דעתי משתווה לG5 ואפילו היה מתעלה עליו אם היה מצד ימין גם אחיזה מגומי כזו שהיד לא תחליק..פשוט יותר נוח לא שהיד מחליקה..מעבר להכול נראה טוב מאוד ופשוט תענוג..תודה לכולם.!

פורסם

אני שמח שאתה מרוצה :xyxthumbs:

פורסם

תגיד, אתה מרגיש הבדל כשאתה גומר מחסנית עם הכפתור הקטן, הכתום והמיוחד של העכבר הזה???

ואיך ההרגשה איתו? איכותית? איך הוא מחליק על פאד או על מה שלא יהיה?

אתה יכול לתת יותר פרטים לעומק בבקשה מההתרשמות שלך?

פורסם

שאלה לי אלייך.. ולכל בעלי העכבר...

ישנו כפתור לשינוי הרזולוציה בעכבר?

בתודה מראש,

פורסם

היית יכול לבדוק באתר המוצר.... כן, יש.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון התחושות הראשונות שלי מהעכבר הם ביחס ללוגיטק G5 שיש לדוד שלי הX750F מאוד איכותי למגע

לא עדין ולא גס פשוט באמצע,לא נראה שביר אלא מסיבי ואיכות חומרים מעולה (שוב בהשוואה לG5)

הכפתור האדום ניתן לתכנת אותו ל2 לחיצות ואז הוא פותח אקפולורר וכאלו..ולא צריך דאבל קליק.(מי שיודע איך עושים זאת בעכבר הנ"ל אשמח לשמוע)

ובקשר למשחקים הוא נורא מהיר מרגיש טוב ביד וגם לאחר כמה שעות של משחק לא מעייף את היד מה שהיה קורה לי עם המיקרוסופט..חח

רמת המשחקיות עלתה במאות אחוזים..והכפתור האדום(כפתור הפלא) מרגיש מאוד נוח ובעל מיקום טוב מאוד מועיל ביותר עם נשקים לא אוטומטיים אלא חצי

ומסיים מחסניות בקלילות..(אם אתם משחקים בלי קודים של נשקים כמוני אז תתבאסו כי הוא מסיים מחסניות מהר)למשל במקום לירות באוייב 2 כדורים

אתה יורה בו 3 עכשיו תכפילו את זה למשך כל השלב ואתה מגיע לסוף עם רבע מחסנית למשל בCOUNTER S ומתפלל שאין לך עוד אוייב קטן בסוף שתצטרך להוריד אותו אבל אז אתה מתאמן והופך לצלף לא קטן כי אתה חייב..בקיצור עכבר נוח,שליטה חזקה ביותר,נוח,פשטות הפעלה,נוח למגע,לא צריך לפחד להחזיק אותו חזק במשחקים,פלסטיקים איכותיים שלא עושים קולות של קלאקק כאשר מחזיקים את העכבר חזק.ואפשרות תוך כדי עבודה,משחק וכו' להחליף רזולוציות מה שמועיל ביותר!

פורסם

הוא נראה לך מגיע באיכותו ל-G5? הוא נוח כמוהו? ומרגישים את ההבדל בין ה-2500dpi של העכבר שלך ל-2000dpi של ה-G5?

פורסם

אז ממה שהבנתי ה עדיף לקנות את ה A4TECH מ הMX518 שהם בארך באותו מחיר

נכון?

פורסם

נכון.

פורסם

אני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת, וזה גם די תלוי בך.

המבנה של ה-mx ברוב המקרים הרבה יותר נוח מהמבנה של a4tech ( לא עשיתי סקר או משהו, אבל אפשר להניח רק לפי המראה ), אולם אני מציע שתלך ותבדוק זאת בעצמך כי יש סיכוי שאתה תעדיף את ה-a4tech.

האיכות של mx הרבה, אבל הרבה יותר גבוהה משל ה-a4tech, וגם אני לא יכול לומר לך ב-100% שאתה יכול לבטוח באיכות של a4tech, וזה הסיכון הכי גדול שעליך לקחת- האיכות, יכול להיות שעל הנייר העכבר הכי טוב שיש, אבל בפועל זה לא בטוח ככה.

בנוסף לכך, ל-LX750, ל-G5 ול-ERGO 525 יש את אותו מנוע לייזר, ל-G5 ול-ERGO יש 200dpi, אולם בשביל ה-LX750 החברה שעשתה אותו, סחטה מהמנוע לייזר 2500dpi, זה יכול להיות מצוין, אולם יכול להיות שזה כמו OC חזק מדי שדי דופק את העכבר וימנע ממנו להחזיק כמו שצריך לאורך זמן, אולי אחרי תקופה מסוימ הוא יתחיל "לצלוע" וכאלה... אולם זו רק השערה ואפשרות קטנה.

חוץ מזה, ה-LX750 לוקח ובהרב את ה-mx בכל דבר אפשרי, אבל שוב, זו בחירה שלך אם אתה מסכים להיות תלוי באיכות ( איכות אני גם מדבר על בנייה פיזית וגם על אריכות חיים וגם ביצועים ) של a4tech, אם אתה לוקח את הסיכון ואין לך בעיה עם המבנה הפיזי של-LX750 אז לך עליו ללא ספק

פורסם

כבר בדקו שהעכברים של A4TECH איכותיים, ונוחות זה דבר סובייקטיבי.

פורסם

מי בדק? וזה שמישה והרגיש עם כף היד את העכבר לא אומר הרבה, מוצר איכותי זה מוצר שמחזיק לאורך שנים כמו חדש ( בביצועים ).

בקשר לנוחות, אני לא אמרתי אחרת, אין צורך לחזור על דברי, זה למה אמרתי לו להרגיש בעצמו את העכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים