עבור לתוכן

המלצה לעכבר מחשב לשמחקים אופטי/לייזר תקציב של עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI

יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב..

שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון??

ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח.

תודה למגיבים.

פורסם

אני אישית ממליץ מאד על ה - A4TECH X-750F ואני גם הולך לקנות אותו בקרוב (יחד עם הפאד המצוין AQUA3 של X-FIRE).

פורסם
  • מחבר

כן אבל איפה אפשרי להשיג אותו במחיר הכי זול בארץ..ואם יש אפשרות למרכז עוד יותר טוב ראיתי שבDMO יש אותו..

איך הוא מבחינת נוחות ומשחקים..והאם יכולים להגיד חד משמעית איזה מהם יותר טוב הA4 או הERGO 525 שהוא עכבר לייזר איזה מבין שני אלה יותר טוב ונותן תמורה גבוהה למחיר.

ודבר שני אם יש אפשרות לקבל לינק עם המחיר הכי משתלם שתמצאו ועם אחריות לפחות לשנה שנתיים..אודה למי שיוכל לעזור לי חד משמעית לבחור אחד מבין שני העכברים היחסית מעולים האלו..התקציב ירד ל200 ש"ח אולי טיפונת יותר בגלל שיקולים כלכליים של רכישת כרטיס מסך בקרוב.אודה למגיבים

פורסם

החנות היחידה שבה מצאתי אותו היא DMO, יש לה סניף גם בחיפה ולכן אפשר לקנות את העכבר גם משם, נכון ?

לינק - http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2327

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שיש אותו בDMO אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה של איזה עכבר יותר טוב ופרקטי גם לעבודה יומיומית של אופיס והכול וגם למשחקים כאחד כגון ריינבו 6 וספלינטר סל שמצריכים דיוק רב..אבל אני עדיין מתלבט רבות באם לבחור את הA4 שאומרים שהוא ממש מצויין או מהצד השני את הERGO 525 שהוא לייזר וגם מאוד מדוייק ובקציור אנא עזרה ממכם ואשפרות לבחור אחד מבין שניהם יקלו על חיי הרבה יותר איזה עכבר טוב יותר מכל הבחינות בכלליות עם נטייה למשחקים.תודה לכולם.

פורסם

אני חושב שה - A4TECH עדיף, הוא גם לייזר ד"א.

פורסם
  • מחבר

לידיעתך מופיע עכבר אופטי בכותרת..אתה יכול לבדוק בעצמך עכבר אופטי מהיר לגיימרים

כולל 7 לחצנים שאפשר לתכנת ומבנה אגונומי למניעת כאב בפרקי היד- מהירות העכבר 2500 DPI למשחקי מחשב

עכשיו אם מישהו יוכל לומר לי בוודאות שזה לייזר אני כבר יזמין אותו ויסגור עניין מה אתם אומרים אנשים??

פורסם

זה לייזר בדוק.. זה מופיע גם באתר הבית שלהם.. מאוד מרשים ה X-FIRE אבל זה ממש כמו לרמות...

פורסם
  • מחבר

אם זה לייזר בדוק אז למה הם רושםים שזה אופטי הנבלות....

ואיזה עכבר בכל זאת יותר טוב ונותן תמורה למחיר טובה יותר בכללי..האיי4 או הארגוס????

פורסם

ככה יש את:

MX 518

GENIUS 525/0

G5

הG5 הוא לייזר 2000DPI העכבד הכי איכותי שיכל להיות! חומרים מעולים!

MX518 אופטי 1600DPI איכות חומרים טובה מאוד ודי מדיויק

525 עכבר ליזר 2000DPI חומרים קצת פחות טובים מ^^^^

פורסם
  • מחבר

יפה המון תודה למגיבים..

שאלה אחת נוספת ותודה לעונים

איזה עכבר מבין השניים הוא יותר טוב כי התקציב שלי ירד ל200 ש"ח אז נשארו רק שתי אופציות

750XF ו525 שניהם לייזר בוודאות כפי שהבנתי וה525 הוא עד 2000DPI וה750 עד 2500

איזה עכבר הכי טוב מבחינת הכול..איכות הרכבה,חומרים,משחקיות,שימוש יומיומי הכול..איזה הייתם לוקחים מבחינת היתרונות שלו..

כי ה525 עולה 160 וה750 עולה 200 זה הכי זול שמצאתי(תקנו אתי אם אני טועה) שוב פעם באזור המרכז..ראשון רחובות תל אביב.

אז איזה הייתם לוקחים משניהם.??

פורסם

מבחינת איכות, כפתורים ו - DPI מקסימלי ה - A4TECH לוקח וה - GENIUS קצת נוח יותר.

אני כמו שכבר אמרתי התלבטתי בין שניהם ובחרתי ב - X-750F.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשרי לקנות את שני העכברים..נכון לעכשיו באזור המרכז..ליד ראשון והסביבה.??

פורסם

את ה - A4TECH יש רק ב - DMO.

ואת ה - ERGO 525 יש בדי הרבה חנויות., בדיון הזה נתתי לינקים לרבות מהן.

לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229468.10

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שיודע אם הסניף בראשון של DMO כרגע פתוח???ועד איזה שעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים