פורסם 2007 בינואר 1818 שנים יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין...זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים.הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אחלה מסך אני מרוצה ממנו. חד ברור, לא נמרח במשחקים. החסרון לא כל משחק תומך ב WIDE אבל יש אתר מצויין לזה http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_W שמציע פתרון כמעט לכל משחק אפשרי בשוק.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אחי אתה מכיר אולי אתר שאפשר לראות בו את המסך בכל מיני צדדים. מאחורה בצד וזה? תודה!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר איך זה? ב-KSP940BF 19'' LCD 2ms DVI או את זה:203B 20'' LCD 8ms DVIחשוב להזכיר שהמסך הוא למשחקים ולקריאת טקסטים!אין לKSP את המסך שהצעת . אתה מכיר חנות בירושלים שיש? כי אני קונה תמחשב מKSP
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר שאתה אומר נחמד למה אתה מתכוון אחי? יענו זה יהיה פחות טוב למשחקים ולקיראת טקסטים? לחבר שלי יש סמסונג 730Fי חושב משו כזה ולא רואים כל כך טוב!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי אותו, אם אתה רוצה אני אצלם לך אותו.אני מרוצה מהמסך הזה, אני לא יודע אם סמסונגים יותר טובים, לא נראה לי.לראות בחנות לא ממש עוזר, גם מסך טוב יראה לך לא משהו מהסיבה הפשוטה שמשתמשים במפצלי VGA, ולא כל המסכים על הרזולוציה הטבעית שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.