פורסם 2007 בינואר 1818 שנים המסך הגיע אלי היום ... והגיע אתמול לארץ מהמשלוח החדש..... המסך מדהים אני יעלה תמונות אחרת כך פשוט אני בלי המצלמה עלי.. המסך הוא a03 או איך שלא קוראים לזה
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אכן כן יש אפשרות כזאת...ראיתי בו טלויזיה דרך הכרטיס טלויזיה מחר אני יבדוק ישירות מהממיר...ונירא מה יותר איכותי...או מחר או מחרותיים אני ישים תמונות יותר איכותיות...
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים תרשום כאן בבקשה איך נראה באמת טלוויזיה רגיל ישירות מהממיר הדיגיטלי ללא חיבור למחשב.תודה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר קיבלתי פאנל RT803 אם זה זה...rev a03 כמו שכבן ציינתי..המסך ניקנה אצל חבר שלי בחנות...היום אחרי הבית ספר אני ירחיב קצת על המסך...חייב לציין שהמסך הזה פשוט מדהיםםםם ברמותתת
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים קיבלתי פאנל RT803 אם זה זה...rev a03 כמו שכבן ציינתי..המסך ניקנה אצל חבר שלי בחנות...היום אחרי הבית ספר אני ירחיב קצת על המסך...חייב לציין שהמסך הזה פשוט מדהיםםםם ברמותתתכנראה שזה פאנל IPS, אך לא לגמרי בטוח.כאן יש הסבר איך לוודא את זה.ואיזו חנות זאת? וכמה המסך עולה שם?(אולי אקנה גם "אצל חבר שלך בחנות")
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר המסך עלה 2450...החנות נימצאת בקרית שמונה..קוראים לה LP מחשבים...היה פעם אחד בפורום שהזכיר אותה זה היה חבר שלי(קוראים לו שימי)...אח שלו זה בעל החנות
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר זה הנחה ממש מיזערית...של 49 שקל אפשר להגיד..תאמין לי עשו לי הרבה הנחות בחנות ולא הזכרתי שום דבר בקשר להנחה סתם רשמתי שקניתי אצל חבר שלי בחנות...ויש לציין ששילמתי בכרטיס אשרי במספר תשלומים.. אם הייתי משלם במזומצן היה יותר לי יותר זולאבל אני מקבל שירות קרוב לבית ולא דרך האינטרנט...מי ששאל בקשר לחיבור ממיר בישביל ליראות טלויזיה.. טוב זה אכן עובד..לא יגיד שזה איכותי אבל כנירא ביגלל הרזולוציה של המסך והרזולוציה שמגיע מהממיר זה לא נירא הכי טוב מקרוב.. קצת מרחוק זה נירא יותר טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.