עבור לתוכן

Athlon XP 2800 מדווח על 94 מעלות בביוס (עריכה עמ' 2: הבעיה נפתרה)

Featured Replies

פורסם

למי שזוכר, לא מזמן חיפשתי קירור חדש לסוקט A

בכל מקרה בסוף החלטתי ללכת על Thermaltake Silent Boost והיום קיבלתי אותו

כרגיל מרחתי משחה טרמית (MX-1) בשכבה אחידה על פני כל המעבד, ואז הרכבתי את הקירור תוך וידוא שהוא מחוזק היטב. כמה הופתעתי לגלות שהמעבד פשוט בוער. והקטע הכי מוזר שהוא ממשיך לתפקד כרגיל כאילו לא קרה כלום :s05: (לצורך העניין, הרכבתי אינספור גופי קירור עד היום וזה לא שחיפפתי או משהו) אבל הטמפ' נראית כל-כך לא הגיונית שרציתי לשאול מה הסיכוי שהסנסור פשוט מזייף? הלוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2

תודה

פורסם

יכול להיות שמדובר בפרנייטס(היחידות של האמריקאים).

פורסם
  • מחבר

זה צלזיוס 100%

פורסם

לא ברור בעליל...

החיישן לא פשוט מתחיל לזייף פתאום. לפני זה הטמפ' הייתה הגיונית?

פורסם
  • מחבר

הייתה אותו דבר

זאת הסיבה שהחלפתי קירור אגב, חשבתי שזה יפתור משהו

פורסם

חיישן מזייף...

אולי מד טמפ' פיזי?

פורסם
  • מחבר

כנראה שאין פתרון אחר :/

תודה. אני אבדוק ואחזור עם תשובות

פורסם

יש לי אותו לוח , אותו קירור , אותו מעבד כמעט (2600) והחיישן מזייף. לא ברמה כזאת אבל יש לפעמים זיוף של 10 מעלות ויותר.

פורסם

יש משהו שאנשים לא הכי יודעים על הלוח הזה.. הוא נבנה עם 4 שכבות PCB במקום 6 ולכן המעבדים עליו פשוט בוערים.. אני מאמין שהלוח מזייף.. אבל לא עד כדי כך מכיוון שכן - המעלות אמורות להיות הרבה יותר גבוהות בAXP בשילוב עם הלוח הנ"ל...

פורסם

גם אם המעלות גבוהות בהרבה, 94 זה ממש לא הגיוני לפעולה תקינה של המעבד.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה תיגע בheatsink אם תקבל כוויה כניראה שזה 94 מעלות :xyxthumbs:

פורסם

היה לי נסיון עם לוח כזה, הוא מזייף ב7-12 מעלות , אך 94 זה מאוד גבוה יחד עם הזיוף.

תבדוק את החום של הגוף קירור ראשונית עם היד , אם הוא לא חם במיוחד אז בטח יש איזו הפרעה בין המגע את ליבת המעבד לבסיס הגוף קירור (יכול להיות גוש כלשהו במשחה , הקירור לא מותקן כראוי) , אם הוא חם, תבדוק את טמפ' הקירור ע"י חיישן חיצוני ותראה אם הטמפ' הגיונית לפי התראד "טמפרטורות מומלצות...".

פורסם
link=topic=232923.msg2044728#msg2044728 date=1169197233]

אני לא מבין מה הבעיה תיגע בheatsink אם תקבל כוויה כניראה שזה 94 מעלות :xyxthumbs:

זה לא אומר הרבה. אם הגוף 'קריר' ייתכן ואין הובלת חום טובה בין ההיטסינק למעבד.

פורסם

נסה לשים אצבע על הלוח מאחורי המעבד,אם תרגיש כביעה זאת אומרת שהוא עבר את ה60,אחרת החיישן משקר.

פורסם

ניסית לבדוק עם Everest?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים