פורסם 2007 בינואר 2118 שנים VMOD למארז?וזה לא הסופרנו שלך,זה הסופרנו DX שעוד לא בדקתי ביסודיות אבל אני מאמין שהם שוניםבכל מקרה,זו לא כזו חוכמה,המון מארזים אם מוציאים להם את הכלוב של ה-HDים יצליחו להכניס 88GTX
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים היה דיון על המארזים האלו ושאלתי שאלה אם בסופרנו ובטריטון וספוסידון הם ייכנסו ואז מומחה אחד או מודרייטור אני לא יודע מי אמר שעם V-MOD לטריטון ולפוסידון זה יכנסוהכלוב של הסופרנו באמת גדולאם אני מוציא אותו ושם פחות גדול אז ה-DX10 נכנס
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר יש לך עדין בעיה כי יש לך את הסופרנו הישן (VB1000SWS)בגרסה החדש יש אפשרות לשלוף את הכלוב של הHD הגרסה החדשה שונה מהישנה (VE7000BSW) נכס
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים אולי Mod - עד כמה שידוע לי VMOD זה מוד למתח של חלק מסויים.בכל מקרה,הסטיקי עודכן,ואין ספק שאפשר להוציא למארזים שונים ומשונים את הכלוב עם כלים כאלו ואחרים,אבל פה זו אופציה נחמד מאוד.
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים נו איזה זבלים הטרמלטייק האלהומה מי שקנה את הסופרנו הישן ידפק בגללםוכמה הוא יעלה בכלל?
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מה הקטע עם "להדפק?" כשהסופרנו יצא מי חשב על כרטיסים כאלו בכללת'אמת עוד לא ראיתי אותו בארץ
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים על סמך מה אתה אומר את זה? לא ראיתי אותו באתר של KSP ולצורך העניין גם לא מצאתי אותו ב-NEWEGG
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר היתי שם זה ליד הבית שלי שאלתי עם אפשר להזמין וכן אפשרהם יכולים להזמין מארזים של Thermaltake
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.