פורסם 2007 בינואר 1818 שנים הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה!מישהו יודע למה זה??תודה אחים שלי!!
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה!מישהו יודע למה זה??תודה אחים שלי!!יש לך windows xp ?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים כן. אתה נכנס לכונן לוחץ למעלה על תצוגה - > התאמה אישית של תיקייה זו. ואיפה שרשום באיזה סוג תיקיה אתה מעוניין? תבחר ב-> "מסמכים". שלב 1. שלב 2. תהנה.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר HiTiT , אחי אני אמרתי את זה!הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה!מישהו יודע למה זה??תודה אחים שלי!!התכוונתצי שהוסיפון לי עוד "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה-"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוסיקה!כאילו אם אתה נכנס לכונן! לא לתוך תיקיה בכונן! אז אתה רואה את הכונן עצמו בתור תיקיה של מוסיקה!ואתה אמרת לי "ללחוץ על תצוגה ועל התאמה אישית של תיקייה זו.אין את האפשרות הזאת מתי שאתה נכנס רק לכונן!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מועבר לפורום Windows!ד"א תצלם את המסך בעזרת Prt Screen כדי להמחיש לנו את הדבר
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים מחבר תראה הבאתי לך תמונה להמחשה! תראה כמו שמסומן לך "1" אז אתה רואה אני ישר נכנסתי לכונן ואז אני ישר רואה את סימן של המוסיקה מס' "2"! ואין לי בכונן מוזיקה יש לי רק תקיות!! איך מסדרים את זה?? תודה אחים שלי!!
פורסם 2007 בינואר 2218 שנים זה לא ממש בעיה. אצלי לדוגמה הוא מראה שזה תיקיית ווידאו, וזה ממש לא מפריע לזה לעבוד
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים אולי E היה פעם כונן סידירום או משהו והוא זוכר את זה - או שהתחבר ל-E איזה נגן MP3 מש'ו..נשמע מוכר? בכל אופן, תקפיץ את אות הכונן נניח לאות R :-* ותראה מה קורה. זה בקליק ימני על My Computer ושם Manage ואז Disk Management ושם קליק ימני על כונן E ולבחור change drive letter.
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים מחבר אם אני משנה את האות של הכונן אז אין את הסימן של המוסיקה!אבל מישהו יודע איך מסדרים את זה?
פורסם 2007 בינואר 2318 שנים פתח notepadתפריט fileפקודה openתכתוב E:\desktop.iniאם יש משהו תעשה copy&paste לכאןאם לא - בינתיים אל תיצור קובץ כזה ואל תשמור כלום(חשבתי להמליץ לך למחוק את הקובץ הזה, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום תופעות לוואי כלשהן)
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים אם זה נורא נורא מטריד אותך... נסה לפתוח my computer ולעשות קליק ימני על כונן E ולבחור properties. ללכת ללשונית autoplay ולשחק אקראית בהגדרות לראות אם חל שיפור, ובסופו של תהליך ללחוץ על restore defaults וכמובן שוב על apply.אם זה לא עוזר לדעתי תאלץ להתחיל לחפש איפה ההגדרה מתחבאת ברג'יסטרי. (או לנסות את X-Setup הזאת שמוזכרת שם בתור פתרון אפשרי. נשמעת בתזונה של תוכנה)
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים לא, בעצם נראה שההגדרות יושבות כאן:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shellאו (ShellNoRoam)עקרונית אפשר למצוא שם את \:E, אבל זה סיוט לפענח את מה שיש שם. הכול כתוב ב-Unicode ובצורה לא נוחה.אתה יכול למחוק את כל מה שבתוך BagMRU ו-Bags בתוך המפתחות האלה, אבל אז תאבד את ההגדרות לכל הספריות ששינית להן את ההגדרות.אפשרות דומה אבל פחות אינטנסיבית היא Reset All Folders מ-Folder Options, אבל גם כאן תאבד הגדרות שעשית, אם עשית.פחות סביר שזה יעבוד, אבל נראה שזה יגרום פחות נזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.