פורסם 2007 בינואר 1818 שנים כדאי לך לעיין בסטיקי שלנו,יש בו לא מעט מידע. הינה ציטוט משםספק מודולרי - ספק מודולרי הוא ספק שכל (או רוב) החיבורים שלו מתנתקים ומתחברים אל הספק בקלות, מה שמאפשר לבחור בדיוק אילו כבלים יהיו מחוברים ואילו כבלים לאוליברטי 400 יחזיק GTX
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים הנה המקום בו מוכרים את הליברטי במחיר הכי זול - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8633
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אני מתכנן לעשות את הקניה בחנות אחת והפרש המחירים לא בשמיים אז אני אקנה את הכל יחד כבר... תודה בכל מקרה[אשמח אם תוכלו לשלוח לי ה"פ עם חנויות מומלצות שאפשר לסמוך עליהן באמת]
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים דיון ענייני על חנויות מותר במסגרת חוקי הפורום החדשיםאני אישית לקוח קבוע אצל זיגזג, קניתי גם פעם אצל לוג'יק, אצל KSP בירושלים וכמה פעמים אצל נעהעם זיגזג יש לי מספיק נסיון כדי להביע חוות דעת, תמיד טוב לקנות אצלםאצל לוג'יק היו נחמדים, הייתי צריך להחליף לוח אם למחשב עם סוקט 478, במקום לחזור לבית שמש ולהרכיב הכל פה, הם נתנו לי מקום עם מסך מקלדת ועכבר, ומדי פעם קפצו לשאול אם אני מסתדר או צריך עזרהאצל KSP זה היה UPS והייתי לחוץ בזמן ככה שאין פה על מה לחוות דעתמנעה קניתי באינטרנט, את הספק שלי ושתי ערכות של כלים לפירוק ספק כוח (אחרי שהצלחנו אני ו-Yaron_Cohen להרוס את הכלי לפירוק חיבור ATX), כולם הגיעו מהר יחסית ובלי בעיות
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר תכננתי לקנות את כל המחשב קומפלט אצל נעה, אבל עכשיו אני רואה שיש בלוג'יק את המארז בהבדל של כמה מאות, אני שוקל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב הכל לבד, הבעיה היא שאין לי ממש נסיון בזה... בעקרון אני יכול לחבר את הכל ללוח אם וזה אבל עם החשמל אני מסתבך.. בקיצור זה מסובך להרכיב לבד או אפשרי בעזרת הפורום/גוגל? :-[
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים דווקא עם החשמל להסתבך?יש דרך אחת לחברמחברים לוח אם (חיבור רחב של 24 פינים, חיבור ריבוע קטן של 4 פינים)מחברים לכל כונן את המולקס 4 פינים שלול-HD מחברים חיבור SATA חשמל (ונזהרים לא לשבור אותו)מן הסתם את הספק מחברים לחשמלוזהו
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים יש לי את מארז של אנרמקס ה 718...מארז מעולה...רק אולי תצטרך כבל מאריך ל 24 פין .אני הייתי צריך .אם תרצה אעלה תמונות....
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אני לא חושב שאם צריך מאריך ל- 24 פין זה מה שימנע ממנו לקנות את המארז/הספק הזה.תמונות תמיד יהיו נחמדות אני מאמין
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר יש לי את מארז של אנרמקס ה 718...מארז מעולה...רק אולי תצטרך כבל מאריך ל 24 פין .אני הייתי צריך .אם תרצה אעלה תמונות....יש לך את הספק שבא עם המארז או שהתכוונת לליברטי?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר דווקא עם החשמל להסתבך?יש דרך אחת לחברמחברים לוח אם (חיבור רחב של 24 פינים, חיבור ריבוע קטן של 4 פינים)מחברים לכל כונן את המולקס 4 פינים שלול-HD מחברים חיבור SATA חשמל (ונזהרים לא לשבור אותו)מן הסתם את הספק מחברים לחשמלוזהותגיד יש מצב אתם עושים מדריך להרכיב את כל החלקים של המחשב? זה גם יעזור לאנשים שרוצים לעשות נקיון יסודי וגם לפחדנים כמוני :-\
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אני מניח שלא חסרים כאלה מדריכים ברחבי הרשת,ואני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורום שלנו.שלם כמה גרושים לחנות ותן להם שירכיבו לך וגמור עניין.לגבי ניקיון המארז יש מדריך כבר באתר
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אני מניח שלא חסרים כאלה מדריכים ברחבי הרשת,ואני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורום שלנו.שלם כמה גרושים לחנות ותן להם שירכיבו לך וגמור עניין.לגבי ניקיון המארז יש מדריך כבר באתראבל אני רוצה לקנות חלקים מכל מיני חנויות כי בחנות אחת נגיד יש חלק אחד שהוא זול אבל נגיד המארז עולה כמעט פי 2, אבל תודה אני אחפש באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.