עבור לתוכן

מכירים את זה ש.....

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שמשעמם לכם אז אתם מתחילים להביא ביד, ואחרי זה אתם באים להשתין ואז פתאום יוצאים איזה 4 זרמים (בגלל חתיכות שפיך קטנטנות שתקועות בחור של הפין, שמפצלות את זרמי השתן)? :smile1:

• תגובות 642
  • צפיות 58.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מכירים את זה שאתם בכניסה לבית בחוץ ואז פתאום הטלפון מצלצל אז אתם נכנסים ללחץ ומתבלבלים עם המפתחות ומתים כבר לענות שלא יפסיק לצלצל פתאום?

קרה לי עכשיו נזכרתי

פורסם

^ ^ ^

כל יום.... :lol:

פורסם

מכירים את זה שמשעמם לכם אז אתם מתחילים להביא ביד, ואחרי זה אתם באים להשתין ואז פתאום יוצאים איזה 4 זרמים (בגלל חתיכות שפיך קטנטנות שתקועות בחור של הפין, שמפצלות את זרמי השתן)? :smile1:

מסובבים את הפין 90 מעלות ומשחררים וזה מסדר את הזרם

פורסם

מכירים את זה שהלך לכם כל כך טוב בבגרות באזרחות, ובסוף אתם מגלים שקבלתם רק 70?

כן, בדיוק קרה לי במבחן האחרון (70).

פורסם

מסובבים את הפין 90 מעלות ומשחררים וזה מסדר את הזרם

תודה על העצה..ננסה :lol:

מכירים את זה שאתם פותחים חלון בווינדוס ואז נתקע לכם המחשב ורק החלון פועל..אז אתם מתחילים לגרור אותו על כל המסך ורואים את כל הכפילויות שלו, ועושים מזה יצירות אומנות לשים על הדסקטופ?

מכירים את זה שאתם צריכים ללכת לאנשהו חשוב (צבא/עבודה/משהו שאתם חייבים ללכת אליו!) וכשאתם מגיעים הוא סגור, ובאותו רגע אתם חייבים אבל ממש!!! לחרבן ואז אתם בדילמה..כי אתם מחכים שיפתח אבל מצד שני אין מקום קרוב שפתוח עם שירותים :kopfpatsch: ואין לכם כח ללכת רחוק..ובנתיים אתם מחכים, עד שאתם כבר לא יכולים להתאפק..אז אתם רצים לאיזה עץ, דופקים את החרבון של החיים!! ומנגבים עם העלים שלו את מה שנשאר??

פורסם

מכירים את זה שהולך לכם ההארד דיסק?

פורסם

מכירים את זה שאתם צריכים ללכת לאנשהו חשוב (צבא/עבודה/משהו שאתם חייבים ללכת אליו!) וכשאתם מגיעים הוא סגור, ובאותו רגע אתם חייבים אבל ממש!!! לחרבן ואז אתם בדילמה..כי אתם מחכים שיפתח אבל מצד שני אין מקום קרוב שפתוח עם שירותים :kopfpatsch: ואין לכם כח ללכת רחוק..ובנתיים אתם מחכים, עד שאתם כבר לא יכולים להתאפק..אז אתם רצים לאיזה עץ, דופקים את החרבון של החיים!! ומנגבים עם העלים שלו את מה שנשאר??

תגיד אתה אשכרה עשית את זה??

:s05: :s05: :kopfpatsch::screwy:

פורסם

מכירים את זה שהולך לכם ההארד דיסק?

לצערי - כן

היה בהחלט לשמחתי, אם הוא היה "הולך" במקומות הנכונים ובזמן הנכון. ;)

פורסם

מכירים את זה שהלך לכם כל כך טוב בבגרות באזרחות, ובסוף אתם מגלים שקבלתם רק 70?

חחח מכיר מקרוב.. רק שאני קיבלתי 59 :bash:

פורסם

מכירים את זה שיש לכם בקופסה 5 עוגיות, אז אתם אוכלים 4 ומתלבטים אם להשאיר את העוגיה האחרונה למישהו אחר?

פורסם

אני לא מתלבט אני אוכל גם אותה..

מכירים את זה שאתם מחרבנים ואז כל הסירחון עולה בדיוק לאף?

פורסם

תפסיקו לדבר על חרא!

פורסם

מכירים את זה שאתם אוכלים תירס ואז יש לכם בחרא גרעיני תירס צהובים?

פורסם

חרשתם...

מכירים את זה שהאוטובוס מגיע לתחנה הסופית, ומישהו ישן מאחורה, אבל אף אחד מהנוסעים לא רוצה להעיר אותו? ובסוף כולם יורדים מהאוטובוס - חוץ ממנו - ואתם תוהים לאן הנהג לקח אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים