עבור לתוכן

GeForce FX יעבוד על מחשבים איטיים?

Featured Replies

פורסם

לא רק הקטע של AGP, המעבד והזיכרון גם יגבילו אותך, מבחינת רוחב פס

פורסם

תראה, קודם כל עם המחשב שלך, אתה לא תראה יותר מידי הבדל, אם ישימו לך במחשב GF TI 4600 וR9700 PRO אתה לא תראה יותר מידי הבדל, הרי המחשב תלוי גם בעוד כמה דברים כמו זיכרון פנימי ומעבד ומזה אין לך מספיק

דבר שני, במחיר של הGFFX(זוכרים כמה ה4 TI עלה בתחילת דרכו, 2500 שקל) אתה כבר תוכל לקנות R9700+ לוח אם, מעבד וזיכרון...

אומנם הוא לא יצליח לנצל את הכרטיס עד תום,

אבל השיפור והביצועים עדיין יהיו טובים יותר משמעותית מכל כרטיס אחר - כאשר AA ו-AF נכנסים כפרמטרים.

עובדה תראה את העמרכת שלי, מבוססת פנטיום 3 וזיכרונות SD-RAM, והישב אצלי במחשב גם 4600, וכרגע R300. ההבדל בין השניים מאוד משמעותי עדיין.

ועדיין לדוגמא ב-3Dmark התוצאות שלי ללא AA ו-FA עם אותו כרטיס מסך אך מערכות אחרות - והתוצאות לא מאכזבות.

p3rullez.jpg

עומד לצד הפנטיום 4 די יפה... (אומנם אלו ביצועים סינטטים, אך נאמר שבעזרת ה-FX החבר פה יוכל לשחק בכל משחק עדכני על הגדרות גבוהות בהנאה, מה שה-4600 לא יוכל לספק לו.

פורסם

אורי הכרטיס שלך עומד יפהב לצד הפנטיום 4 רק בגלל העובדה שעשית אוברקלוק לכרטיס וזה משבש את הציון, נסה להריץ את הבדיקה ללא אוברקלוקינג לכרטיס המסך ואז תראה כיצד המעבד עומד במקום הראוי לו... עדיין אין להתווכח על עך שגם על הפנטיום 3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה ויביא ביצועים מעולים, השאלה אם זה מה שהוא צריך כרגע לשפר...

פורסם

כבר אמרתי פה משהו לגבי AF ו AA :

"המערכת שלך אכן קצת "זקנה" , GFFX יעבוד לך בדיוק כמו GF4 TI שגם הוא מוגזם בשביל המערכת שלך, כשיצאו משחקים שידעו לנצלו כמו שצריך (זה בד"כ לוקח מינימום שנה עד שהמשחקים מאמצים את הטכנולוגיה בהמונים - אני לא מדבר על משחק או שניים) המעבד שלך ממש כבר לא יעמוד בהם. (וחברה אל תביאו לו את AA או את AF כתירוץ, זה רק שיפור קוסמטי לא שינוי דרסטי בגרפיקה)."

-3DMARK הוא מדד מטעה (לא משקף) לביצועי משחקים, ובגלל זה אנחנו ניתקלים איתו בדברים מוזרים או מדהימים. התכנה נועדה כמעט כולה לבדוק כוח 3D ולא ביצועי משחקים,(למרות שבהחלט ניתן להסיק ממנו מסקנות).

- ידוע שפנטיום 3 כוחו עולה על פנטיום4 רגיל ברוב הדברים , היתי אומר שזה אפילו בזיון להעמיד תוצאה ליד תוצאה של פנטיום 4רגיל :) (בצחוק אחי..), בנוסף, למעבד שלך יש עוד 80 70 אחוז כוח (קח בחשבון באס הרבה יותר טוב) יותר משלו.

- במשחקים ועוד משחקים מודרנים לא תראה בכלל תוצאות כאלה, כולנו כבר ראינו משחקים שמגבילים מס' כרטיסים חזקים גם עם מעבד 2.2 GHZ.

-AA ו AF, כמו שאמרתי שיפור קוסמטי בלבד , אני שם כסף שרוב האנשים פחות יבדילו בהבדל אם הם פועלים או לא מאשר הבדל במעבר בין רזולוציה של 800 ל רזולוציה של 1024 או 1280, בכל מקרה האם אתה חושב ש AA ו AF מצדיקים בשבילו השקעה של עוד 250-350 דולר ?? , אני חושב שדי ברור שהוא צריך להחליף לוח מעבד וזכרון ולקנות GF4TI אם הוא מתכוון להוציא סכום זה.

פורסם

אורי הכרטיס שלך עומד יפהב לצד הפנטיום 4 רק בגלל העובדה שעשית אוברקלוק לכרטיס וזה משבש את הציון, נסה להריץ את הבדיקה ללא אוברקלוקינג לכרטיס המסך ואז תראה כיצד המעבד עומד במקום הראוי לו... עדיין אין להתווכח על עך שגם על הפנטיום 3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה ויביא ביצועים מעולים, השאלה אם זה מה שהוא צריך כרגע לשפר...

הכרטיס מסך ללא אוברקלוקינג כרגע.

פורסם

רק עבר עליו מודינג רציני..

פורסם

נכון,

בגלל שעוד לא פתרתי את בעיית ה-shim הורדתי לו את ה-O/c, הבדיקות נערכו ללא O/c לכרטיס הגרפי.

המעבד מונחה על 9X150, .. וכרגע אני מיייצב אותו על 151מגה הרץ FSB.

פורסם

הכרטיס מסך ללא אוברקלוקינג כרגע.

ובזמן הבדיקות ? ::)

פורסם

גם כן לא.

פורסם

הבאס הגבוהה למעבד הוא כמובן הגורם המכריע כאן !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים