עבור לתוכן

GeForce FX יעבוד על מחשבים איטיים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3.

אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.

מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

פורסם

לא! פנטיום 3 תומך חלקית ב- AGPX4 אז בטוח שלא יעבוד עליו AGPX8!

אני מאמין שאחרי שיצא GFFX ירד המחירים ב- 300-500 ש"ח (זאת רק השארה!)

פורסם

ההבדל בין AGPx4 ל8 הוא מזערי.

אני ממליץ לך להשקיע במחשב חזק יותר, ולקנות TI 4200 של לידטק שנמכרים בגרושים בארץ.

פורסם

yot - אתה טועה!

כרטיסי המסך עדיין לא יודעים להשתמש ב- AGPX8 ... למשל תנסה לשים את R9700 על AGPX8 ותראה איך יהיו בעיות!

פורסם

הבעיות כבר נפתרו עם עידכוני הביוס האחרונים.

תקח למשל את הTI 4200 AGPx8 של nVidia, לפי ביקורות שקראתי אין שום שיפור בין 2 הגירסאות של הAGP.

זה לא נותן כלום.

פורסם

כפי שאמרתי עדיין לא יודעים להשתמש ב- AGPX8 !!

תחכה לכרטיסים שיצאו עוד חצי שנה ותראה איזה הבדל יהיה!

פורסם

מה הקשר בין ההפרשים של AGP4 ל 8?

זה לא העניין, 99% ששאין לו יציאת AGP בכלל, אז אין על מה לדבר .

במחיר של ה GFFX כאש ר הוא יגיע, אתה יכול לעשות דירוג כללי, שיניב ביצועים הרבה יותר טובים, כרגע גם איתו, הביצועים לא יהיו יותר מידי גבוהים, כמו שיהיו עם שאר מערכת שונה . ::)

פורסם
  • מחבר

סליחה, אבל לא עניתם לי על השאלה!

לא עניתם מהם השיפורים בין GF4 לבין-GFFX?

ומתי GFFX יוצא לשוק הישראלי?

יש לי לוח אם : ASUS CUV-4X / AGPX4 pro (זה עוזר??) ???

תודה, E.L. Cool

פורסם

זה לא העניין, 99% ששאין לו יציאת AGP בכלל, אז אין על מה לדבר .

החל מצ'יפסט 440LX בשנת 1997 (אם אני זוכר נכון) שזה בכל אופן הצ'יפסט הראשון שיצא ל PII היה סלוט AGP בכל לוח חוץ מכמה באמת דפוקים.

99% שיש לו יציאת AGP.

אבל אם היא רק AGPX2 יכולות להיות בעיות, אם היא X4 זה יעבוד (ויש לו).

פורסם

סבלנות!!!

קודם כל שייצא בכלל, ואז שייצא לחנויות באמריקה, ואז אירופה, ואז בארץ, חצי שנה +...

וזה נראה בסדר הלוח, רק אני אומר לך שלא יתן לך הרבה שינוי מג'יפה 4 טיאיי במערכת שלך .

( בכלליות ה GFFX טוב מה GF4Ti4600 פי 3-4 ~ ) :o

פורסם

השיפור בין הג'י פורס 4 לבין האף איקס, הוא דור שלם. מה גם שהGFFX משתמש בזכרונות DDR-SDRAM שמגיעים בקלות של 1000 MHz לזכרונות.

בקשר למתי הוא ייצא, אין כאן אפילו מגדת עתידות אחת כך ש..

וnOOb,

מאיפה אתה יודע שהכרטיסים היום לא יודעים להשתמש בAGPx8? מאיפה את יודע שבעתיד יהייה שיפור בין ה4 ל8? אני מניח שאתה רק מנחש, אבל לי יש הוכחות מוצקות.

פורסם

תראה, קודם כל עם המחשב שלך, אתה לא תראה יותר מידי הבדל, אם ישימו לך במחשב GF TI 4600 וR9700 PRO אתה לא תראה יותר מידי הבדל, הרי המחשב תלוי גם בעוד כמה דברים כמו זיכרון פנימי ומעבד ומזה אין לך מספיק

דבר שני, במחיר של הGFFX(זוכרים כמה ה4 TI עלה בתחילת דרכו, 2500 שקל) אתה כבר תוכל לקנות R9700+ לוח אם, מעבד וזיכרון...

פורסם

טוב בואו נסדר את כל הבלאגן:

1) לא תהיה לGFFX שום בעיה לעבוד על לוח AGP 4X או אפילו 2X.

2) ההבדל בין 4X ל 8X אכן מזערי עם שאיפה ל 0 כרגע כמו שאמרו כאן.

3) הלוח של הבחור אכן תומך AGP4X.

4)יציאת ה GFFX בשוק הישראלי לא תוביל לירידת מחירים מיידית תצתרכו לחכות קצת. ירידה רק תהיה כעבור זמן - שהוא מורט עצבים אם תחכו, ואני לא מתכוון להתווכח על סעיף זה פשוט תראו.

5)המערכת שלך אכן קצת "זקנה" , GFFX יעבוד לך בדיוק כמו GF4 TI שגם הוא מוגזם בשביל המערכת שלך, כשיצאו משחקים שידעו לנצלו כמו שצריך (זה בד"כ לוקח מינימום שנה עד שהמשחקים מאמצים את הטכנולוגיה בהמונים - אני לא מדבר על משחק או שניים) המעבד שלך ממש כבר לא יעמוד בהם. (וחברה אל תביאו לו את AA או את AF כתירוץ, זה רק שיפור קוסמטי לא שינוי דרסטי בגרפיקה).

6) אני מנחש שאתה לא מודע לעובדה שהGFFX יעלה בין 450 לעד קרוב ל 600 דולר בחודשיו הראשונים בארץ, ברור שבמקרה שלך עדיף להוציא סכום זה על לוח מעבד זכרון וטי4200 , אבל אני מאמין שלא תכננת בכלל להוציא סכום כזה.

7) אל תקנה GF4 440MX שיש לו AGP8X ו 128 זכרון, ה8X כבר הבנת למה מיותר , וכשיצאו משחקים שידרשו 128 מגה זכרון כרטיס זה גם ככה יהיה צולע בשבילהם , אז אני ממליץ לך לקנות 440 רגיל ב 350 ש"ח ולחסוך סכום נכבד מקניית הכרטיס הנ"ל (8X).

- אם אתה בכל זאת רוצה משהו יותר מתקדם (באיזור ה 600 ש"ח) קנה רדאון 9000 פרו, כל דבר מעבר לזה זה קצת מיותר וחבל על הכסף - תשקיע במעבד.

פורסם

הוא יעבוד אבל גרוע!

למשל לי היה מעבד 1גיגה אטלון... והייתי מקבל רק 7850 בערך... עם דרייברים ישנים 29.32

ועכשיו יש לי 1800+ @ 1540מה"צ ואני הייתי מקבל 9984 בערך עם דרייברים ישנים גם כן 29.32

ואחרי כמה זמן יחלפתי דרייברים ואז התוצאה גדלה אפילו יותר 11497 בערך עם דרייברים 40.52

פורסם

השיפור בין הג'י פורס 4 לבין האף איקס, הוא דור שלם. מה גם שהGFFX משתמש בזכרונות DDR-SDRAMII שמגיעים בקלות של 1000 MHz לזכרונות.

בקשר למתי הוא ייצא, אין כאן אפילו מגדת עתידות אחת כך ש..

וnOOb,

מאיפה אתה יודע שהכרטיסים היום לא יודעים להשתמש בAGPx8? מאיפה את יודע שבעתיד יהייה שיפור בין ה4 ל8? אני מניח שאתה רק מנחש, אבל לי יש הוכחות מוצקות.

::) בלי זה... זה לא היה משנה כלום...

( הוספתי 2, ל DDR... )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים