פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansuiכולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובניםדגם dc-250רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה)הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MBסוללת ליתיום נטענתרמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפותמבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2"יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסלשנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה868 ש"חמוצר שני:מצלמת וידאו דיגיטלית SONYדגם DCR-HC23Eמצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dvתפעול נוחת תפריט ידידותיזום אופטי 20Xזום דיגיטלי 640Xעדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessarמסך מגע צבעוני 2.5"צילום רחב 16:9מערכת ייצוב תמונה איכותיתמיקרופון סטראו מובנהצילום לילה משופרמשקל 360 גרם3 שנות אחריות MDK1799 ש"ח מה אתם אומרים?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים איך אתה משווה בכלל?!?!זה מוצר ג'נרי הsansui הזה..עוד לא הבנתי מה אתה רוצה... מצלמת וידאו?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר מי משווה?? אני צריך חוות דעת על שניהם איך הם והאם העסקה טובה או שיש טוב יותר?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים הסנסוי הזה חרא... עוד זבל סיני אפשר להגיד אינטרפולציה בשפה פשוטה זה אומר שכמו שכתוב שם יש לך חיישן שבוא בעצם 3.1 מ"פ ואז ע"י תוכנה (פנימית שבמצלמה) מותחים את התמונה והיא תהיה 10 מ"פ זה כמו הנשק הזה שהיה בDUKE NUKEM3D שהיית יורה אותו על אחד המפלצות אז הם היו גודלים וגודלים עד שהם מתפוצצים בסוף :lol:
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים זה כמו הנשק הזה שהיה בDUKE NUKEM3D שהיית יורה אותו על אחד המפלצות אז הם היו גודלים וגודלים עד שהם מתפוצצים בסוף :lol: חח מבין אותך! אני שואל אותך מה אתה מחפש ואתה עוד שואל אם יש עסקה יותר טובה?! יותר טובה למה?! למצלמת וידאו? בכל מקרה אל תלך על הסנסוי הזה..!!!
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר זהו זה מה שרציתי לדעתזה כל מיני מבצעים ב ויזה..אמא שלי שאלהאממ עוד דבר sandisk sansa e250 2GB mp4 = 588 בקרביץ איך שווה?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים שמע אני תמיד עושה ככה, נכנס ל www.zap.co.il בודק מחירים שם ואז רואה אם זה משתלם או לא, על הדרך אתה יכול לבדוק גם מוצרים אחרים דומים באותו מחיר דומה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.