פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATAואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטוןאני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלקאני מחבר אותו לבד המחשב עובדניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחדלא עובדבקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים יש לי שני ניחושיםהראשון מעבד AMD64 (שכאמור לא עולה עם 3סטיקים)והשני שהוא מנסה להפעיל שני סוגים של סטיקיםאחד חד-צדדי והשני דו-צדדיוזה לא עובד טוב ביחד
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר את זה הבנתי...השאלה אם אני מוסיף סטיק שלישי זה לא יעבוד בשום מצב? רק דואל צ'נאל?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים למה ניחושים?תפרט מה המערכת שלך ונהיה יותר חכמים.A64 לא יעלה עם שלושה סטיקים,לכן תקרא שוב מה כתבו ותפרט מה הלוח/מעבד.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים בעקרון אפילו AMD אומרים שמערכות שלה לא עולות בכלל עם 3 סטיקיםאבל אני שמעתי על כמה שכן מצליחים להעלות ווינדוס אבל עם מליון תקיעות וקריסותאז בקיצור לא מומלץ
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אין שום אפשרות לעשות BOOT ולעבוד יציב עם שלושה סטיקים בשילוב מעבד AMD64הבקר של המעבד לא יודע לעבוד עם 3 סטיקים .
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אין שום אפשרות לעשות BOOT ולעבוד יציב עם שלושה סטיקים בשילוב מעבד AMD64 הבקר של המעבד לא יודע לעבוד עם 3 סטיקים . .אני גם לא שמעתי על אפשרות כזאת.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אין שום אפשרות לעשות BOOT ולעבוד יציב עם שלושה סטיקים בשילוב מעבד AMD64הבקר של המעבד לא יודע לעבוד עם 3 סטיקים .תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.