עבור לתוכן

איך מתקינים תכנה לכל המשתמשים

Featured Replies

פורסם

יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות.

כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים.

איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים?

איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו)

איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?

פורסם

לרוב בהתכנות של תוכנות

יש אופציה עם להתקין למשתמש אחד או לכולם

תחפש את האופציה

פורסם

נראה לי שרק אם אתה משתמש בADMINISTRATOR פשוט תעשה אלט קטרל דליט במסך של בחירת יוזרים

ותכתוב את הנ"ל (AD...), זה אמור לעבוד, אם זה לא תבדוק אם בהרשאות שלו, יש לו הרשאה להתקין לכל המשתמשים...

פורסם
  • מחבר

לרוב בהתכנות של תוכנות

יש אופציה עם להתקין למשתמש אחד או לכולם

תחפש את האופציה

לא בכל התכנות יש את זה. מה אני עושה אם אין?

פורסם

מתקין ומעדכן תחת הרשאת אדמין, כמו שאמרו מעליי.

פורסם
  • מחבר

מתקין ומעדכן תחת הרשאת אדמין, כמו שאמרו מעליי.

זה לא עובד

זה מתקין את התכנית, אבל רק עבור המשתמש שמוגדר כאדמין. המשתמשים האחרים לא יכולים להפעיל את התכנית

פורסם

אם כך אני אישית הייתי מנסה להפוך זמנית את אחד המשתמשים הרגילים לאדמין לראות אם הוא יכול להריץ. אם יכול, אז הייתי יורד לעומק התוכנה לראות מדוע משתמש רגיל לא יכול להריצה - ככל הנראה צריך הרשאת קבצים/תיקיות מסויימת שתמיד אפשר לתת ידנית לכל הקבוצה של משתמשים רגילים. לא נעים, אבל מה לעשות, רק תוכנות שיקבלו חותמת של Vista יהונדסו לעבוד תחת משתמש פשוט בקלות מירבית, ולא תחת ההנחה שכל המשתמש במחשב הוא אדמין.

ואם משתמש רגיל שהפך לאדמין לא יכול להריץ את התוכנה - אז tough shit - מרימים ידיים, או מתחילים למצוא פתרון ספציפי לכל תוכנה ותוכנה בעייתית כזאת...אולי פתרון הגיוני/נוח קיים ע"י פנייה ליצרן התוכנה. הוא ידע יותר טוב מכולם אם יש פתרון רציונאלי/מעשי או שפשוט אין.

אבל אני לא ממש עמוק בתחום כך שאולי יש פתרונות יותר נורמליים שאני פשוט לא מודע אליהם. נפנה את הבמה למקצוענים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים