עבור לתוכן

חיבור רמקולים של אוטו ללוח אמ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מתחיל בסביבות האלף שקל בערך למגבר/רסיבר נורמלי

http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Amplifier&orderby=price

תלוי בך אם זה כדאי או לא, אם הרמקולים האלה כל כך חשובים לך ואין לך בעיה של תקציב וזמן אז למה לא... כי רמקולים של רכב מגיעים בלי ה"קופסא" שלהם ואתה תצטרך לבנות את זה.

אני אישית לא הייתי משקיע בדבר כזה כי זה ניראה לי בזבוז של זמן מיותר בעוד שאתה יכול פשוט ללכת וליקנות רמקולים טובים בסכום כסף מסוים

אפשר כן אבל זה מסובך - אני פעםהייתי אצל מישהו שהוא לקח מערכת שהייתה לו באוטו ועשה ממנה מגבר לרמקולים אחרים של רכב שהיו לו זרוקים ורצה להשתמש בהם

היציאה למחשב זה שטויות... אתה קונה כבל מוכן ופשוט מחבר אותו אחד למגבר ואחד לכרטיס קול שבמחשב, זה תלוי בסוג היציאה שתהיה לך מהמגבר, בניגוד לתמונה שהראיתי לך מקודם יכול להוית שתצטרך לחבר דווקא כבל כזה

stereo-minijack-to-rca.jpg

סעמק =/

אז רגע,איך זה עובד באוטו?

בואו אני אשתף אתכם מה שרציתי לעשות :P :

מי שיודע יש לי פרויקט לינוקסידה ביומי פרויקטים,שנעצר

אז חשבתי להמשיך אותו בכך שאני אצבע את המארז בשחור,ובכל צד אני ארסס את הסמל של UBUNTU בגדול

ubuntu.jpg

ונקדח חור במרכז הלבן ושם יציץ רמקול ^ ^

זה יצא חבלז

אבל לצערי לא נראה לי שאפשר לממש את זה :'(

אתם חושבים שאני יכול להוציא את זה ממשהו?

הרי באוטו אין מגבר,בטוח יש דרכים חלופיות

ובקשר למכירת הרמקולים,אני לא חושב שהם שווים משהו,הם ישנים,אבל חדשים (חח כאילו סגורים בקופסא אבל ממזמן) ואני לא יודע מה האיכות שלהם.

רמקולים למחשב שלי יש לי,יש לי תאינספייר.

אבל רציתי BILDIN

אם כבר מדברים על מודינג

מה אני יכול להוסיף למחשב? אני רוצה להוסיף עוד דברים מגניבים,זה מחשב הניסויים שלי ;D

ד.א

"דפדפן: MSIE 6.0

על Windows 98"

חחח זה התקציב שיש לנו בחדר רובוטיקה

פורסם

זה ירעיד לך את כל המארז כשתפעיל אותם, ויהיה רעש רקע מעצבן (לדעתי).

וכותבים Built in.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

ירדתי מהעניין :'( :'( :'( :'( (אולי ;D)

קיצר למישהו יש עוד רעיונות מגניבים?

פורסם

אם אני לא טועה רמקולים לרכב עם 4 אום לעומת 8 אום לרגילים.

ככה שהרמקולים לא יקבלו מלוא הספק, בקיצר לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב.

פורסם

סעמק =/

אז רגע,איך זה עובד באוטו?

ובקשר למכירת הרמקולים,אני לא חושב שהם שווים משהו,הם ישנים,אבל חדשים (חח כאילו סגורים בקופסא אבל ממזמן) ואני לא יודע מה האיכות שלהם.

רמקולים למחשב שלי יש לי,יש לי תאינספייר.

אבל רציתי BILDIN

אם כבר מדברים על מודינג

מה אני יכול להוסיף למחשב? אני רוצה להוסיף עוד דברים מגניבים,זה מחשב הניסויים שלי ;D

ברכב יש לך את המערכת עצמה שיש בה מגבר מובנה, במידה ואתה לוקח רמקולים חזקים יותר ממה שמגיע עם הרכב אז אתה מוסיף מגבר, אותו דבר כמו עם מחשבים, קנית מארז והגיע איתו (סתם לדוגמא) ספק כח ג'נרי של 300W ועכשיו בא לך לעשות מערך SLI אז את צריך ספק כח חזק יותר.

ובכלל אם כבר יש לך רמקולים לחבר עוד רמקול על המארז גם מבחינת המגנט שיושב עליו שזה ממש ממש מסוכן לעשות וגם מבחינת הרעידות שיהיו לך במארז וגם מבחינת זה שהמארז הוא מתכתי ובכלל לא ישמע טוב עם הרמקול שלך וגם מבחינת הסידור של הרמקולים זה בכלל לא טוב... יש לך כמה רמקולים שם? 2? 5? 4? כולם מסודרים בטח איפשהו ופיתאום אתה שומע מכיוון המארז את הרמקול הזה וגם על הווליום שלו תצטרך לשלוט בנפרד אל תשכח

אני ממליץ שבאמת תירד מהרעיון הזה של לחבר רמקול בצורה הזאת ועוד בכלל לשם, למה שלא תשים איזה מאוורר מואר כזה נחמד במקום?

פורסם
  • מחבר

ברכב יש לך את המערכת עצמה שיש בה מגבר מובנה, במידה ואתה לוקח רמקולים חזקים יותר ממה שמגיע עם הרכב אז אתה מוסיף מגבר, אותו דבר כמו עם מחשבים, קנית מארז והגיע איתו (סתם לדוגמא) ספק כח ג'נרי של 300W ועכשיו בא לך לעשות מערך SLI אז את צריך ספק כח חזק יותר.

ובכלל אם כבר יש לך רמקולים לחבר עוד רמקול על המארז גם מבחינת המגנט שיושב עליו שזה ממש ממש מסוכן לעשות וגם מבחינת הרעידות שיהיו לך במארז וגם מבחינת זה שהמארז הוא מתכתי ובכלל לא ישמע טוב עם הרמקול שלך וגם מבחינת הסידור של הרמקולים זה בכלל לא טוב... יש לך כמה רמקולים שם? 2? 5? 4? כולם מסודרים בטח איפשהו ופיתאום אתה שומע מכיוון המארז את הרמקול הזה וגם על הווליום שלו תצטרך לשלוט בנפרד אל תשכח

אני ממליץ שבאמת תירד מהרעיון הזה של לחבר רמקול בצורה הזאת ועוד בכלל לשם, למה שלא תשים איזה מאוורר מואר כזה נחמד במקום?

כי מאורר זה פסה ;D

זה לא המחשב הראשי שלי אלה המשני.

אני רוצה משהו מגניב ולא סתם מאורר.

חבל שהיה לי מסך 14" של מחשב נייד ישן טושיבה וזרקתי אותו =\

או יותר נכון אמא שלי. הנה המסך:

(היה לי את הכל חוץ מכבלים שישר זרקתי אבל אני מדבר על המסך שרציתי לחבר)

IMAGE0001.JPG.JPG

IMAGE0002.JPG.JPG

http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(031).jpg

http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(032).jpg

http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(033).jpg

אין מה לעשות

אני טיפש טיפש טיפש :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים