פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג?דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים מחבר אין איזושהי דרך לעשות לא דרך הלוח אם, אלא דרך הווינדוס עם איזושהי תוכנה ?
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים יש תוכנה של h.oda שגם כתב את wcpuid שנקראת softfsb שמאפשרת לעשות את מה שאתה מבקש - מעולם לא השתמשתי בה כך שאין באפשרותי לדבר מנסיון אבל אשמח לשמוע מנסיונךhttp://hp.vector.co.jp/authors/VA002374/src/download.html
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים הורדתי את התוכנה הזאת פעם והשתמשתי בה אבל היא לא פעלה.אתה יכול לנסות אבל לפי דעתי היא פועלת רק על מחשבים ישנים
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים מחבר אוקיי הורדתי את התוכנה וזה רק מראה לי את הפרטים של המחשב {מעבד, זיכרון, לוח-אם...} אבל הוא לא נותן לי אפשרות לשנות את המהירויות של המעבד או משהו כזה...
פורסם 2002 בדצמבר 1822 שנים נשאל כבר מאות פעמים ,אין טעם לדיון הזה שוב .אין אובר קלוק בלוחות של אינטל ! נקודה ,סוף פסוק ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.