פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אני חושב שאם כבר קונים פאן באס אז שיהיה גם קירור/מקום לשים בו את הHD, וגם צג טמפ וגם כל מה שאפשר לשים בפאן באס.אבל לפי דעתי הכי טוב זה לבנות בעצמך
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר אבל אין לי מקדחה..יש תחליפם למקדחה?נגיד את החורים אפשר לעשות עם מלחם?ומאיפה אני משיג את הקופסא הזאת :s05:
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אם אני לא טועה אמור להיות את הקופסא בארכיב או אריהב לא זוכר איך רושמים את זה
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אם תחרוג ב 50 ש"ח מהתקציב..אז יש לך את הפאנל של סאנבים שהוא דיי טוב.אני אישית קניתי אותו ויש לו שליטה על עד 7 מאווררים, בקרי טמפ' (HDD, CPU, SYS), נורית חיווי להארדיסק ושעון...יש אותו בצבעים שחור וכסוף אני קניתי שחור.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים היה עליו פעם איזה דיון ואמרו משהו לא טוב על השליטה במאווררים שלו, ניראה לי משהו עם מאווררי לדים או משהו כזה, כדאי לבדוק.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים יש לי את המאוורר לדים שדיברו עליו.שמעתי על הבעיה אחרי שהזמנתי את הפאנל ודי חששתי,כי אמרו שהלדים מהבהבים וזה מפריע.אז אמרו..רק אם אתה שם את המאוורר על מהירות נמוכה, אז המאוורר מסתובב לאט וזה נראה כאילו הלדים מהבהבים, וזה ממש ממש לא נראה לעין, אלא אם כן אתה מחפש לראות את זה.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים בכל מקרה אני עדיין בדעה שלי שאם כבר קונים ולא בונים אז קונים אחד שכולל את הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.