עבור לתוכן

מעבד Intel Dual Core E6300 יריץ משחקים כבדים?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'),

כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.

פורסם

קודם כל במשחקים החשיבות הגדולה יותר מהווה כרטיס המסך.

דבר שני אל תשווה ביצועים על פי מהירות שעון.

פורסם

שלא לדבר על זה שאתה יכול לעשות לו אוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ אם בא לך עם לוח נורמלי וזיכרונות של 800 או 667 שאלוהים בירך אותם

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי... אז איך מחשבים אם לא לפי מהירות שעון?

3GHZ מהיר יותר מ-1.8 לפי דעתי... \:

פורסם

לא הבנתי... אז איך מחשבים אם לא לפי מהירות שעון?

רק לפי בנצ'מארקים.

מהירות שעון הוא כלי השוואה למעבדים בעלי אותה מיקרוארכ' וששאר הנתונים זההים.

למשל E6300 ב 2.93Ghz יהיה שווה לביצועיו של X6800 (לא התייחסתי לזיכרון Cache בכוונה).

מהירות השעון קובעת את מספר הפעמים בו כל המעבד מסוגל לעשות מחזורים בשניה.

לצורך ההסבר נגיד שמעבד הוא מפעל. מהירות השעון במפעל מתכוונת לכמות העבודה שעובדי המפעל יכולים לעשות בשניה.

נקח את P4 EE במהירות 3.7Ghz מול E6300:

עובדי מפעל פנטיום עושים 3.7Ghz פעולות בשניה, ועובדי מפעל E6300 עושים 1.8Ghz פעולות בשניה.

דרך ביצוע הפעולות בכל מפעל שונה!

מה שבעצם יוצא, זה שעובדי מפעל "פנטיום" הם סתם ערסים מהרחוב שמבזבזים פעולות על סתם ומשאירים אחריהם המון זבל (משל לפליטת חום :) )

ועובדי מפעל E6300 הם עובדי היי-טק מתמחים במקצועם, יודעים לנצל כל תהליך ופעולה ללא בזבוזים מיותרים ולא משאירים הרבה זבל. זאת הסיבה שלוקח להם מעט יותר פעולות בשביל להגיע לאותו התוצר שעובדי "פנטיום" עושים.

כל מעבד עם מיקרוארכ' אחרת שונה ב"איכות" העובדים, לכן אי אפשר להשוות רק בין התדרים של המעבדים.

פורסם

הקונרו עובד בשיטה של AMD אני חושב

אינטל: איש רץ מהר בדרך ארוכה

AMD:איש רץ לאט בדרך קצרה

פורסם

אה? על מה אתה מדבר?

פורסם

שייך להסטוריה.

פורסם

בקיצור הlatency של הקונרו יותר נמוך ופעולות עוברות יותר מהר ובגלל זה הוא עובד יותר טוב מפנטיום 4 3 גיגה הרץ ב1.86

פורסם

דימוי יותר טוב הוא ללכת 3700 צעדים בשנייה, אבל בדרך של 31 ק"מ

או ללכת 1860 צעדים בשנייה, ובדרך של בערך 10 ק"מ

פורסם

חחחח מה לעזאזל הולך כאן? :P נראה לי שההסבר של 3dGod היה די והותר :s07:

פורסם
  • מחבר

כמה תיאורים :-X

אבל לא עניתם לי על השאלה |:

השאלה שלי היא האם הוא יוכל להריץ משחקים כבדים ללא בעיה כלשהי...

ושאלה נוספת שעלתה לי זה עתה היא האם מעבד אינטל 1.86 דו ליבה יכול להשתוות ל- 3.2 דו ליבה של AMD, כי עדיין זה 6.4 והשני הוא 3.6 (בערך :)

פורסם

כמה תיאורים :-X

אבל לא עניתם לי על השאלה |:

השאלה שלי היא האם הוא יוכל להריץ משחקים כבדים ללא בעיה כלשהי...

ושאלה נוספת שעלתה לי זה עתה היא האם מעבד אינטל 1.86 דו ליבה יכול להשתוות ל- 3.2 דו ליבה של AMD, כי עדיין זה 6.4 והשני הוא 3.6 (בערך :)

ענו לך על זה - כרטיס המסך משחק תפקיד הרבה יותר חשוב במשחקים. בכל אופן - כן,לא תהיה איתו שום בעייה במשחקים בכמה שנים הקרובות

והשוואה לגבי AMD? תסתכל לבד בbenchmarks ותראה בעצמך - קונרו אוכל את X2 בכמעט כל מצב אפשרי.

פורסם

אל תסתכל על התדר כמו שכבר אמרנו כמה פעמים

פורסם

e6300 יריץ משחקים בצורה מעולה. וגם כל דבר אחר. ה6300 שלי עושה SUPER PI עד מיליון ב 30 שניות. (בלי שום OC). ו SUPER PI משתמש רק בליבה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים