עבור לתוכן

המחשב שלי נתקע. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068

(בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים).

זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח.

אני כבר לא יודע מה לעשות.

אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט.

ולגבי פירמוט: האם יש דרך לגבות את הארד דיסק בצורה כזאת שלאחר הפירמוט והשיחזור אני יוכל להפעיל משחקים ותוכנות ללא התקנתם מחדש. (ז"א מה שיש היום על מהחשב - ופועל, יפעל גם אחרי הפירמוט, ללא התקנה מחדש של משחקים+תוכנות).

פורסם

לגבי השאלה של הפירמוט :

רוב רובם של התוכנות ל-windows והמשחקים דורשים התקנה .. לא ניתן יהיה להפעיל אותם אלא רק אם תתקין אותם מחדש גם אם הם מותקנים כרגע על כונן אחר.

ניסית לסרוק וירוסים ו/או לעשות סריקה ואיחוי ל-Hardisk ב-safe mode ???

פורסם

"האם יש דרך לגבות את הארד דיסק בצורה כזאת שלאחר הפירמוט והשיחזור אני יוכל להפעיל משחקים ותוכנות ללא התקנתם מחדש"

לפי מה שהבנתי, התוכנה snapshot תגבה וכאשר תשחזר את קובץ התמונה, לא תצטרך להתקין הכל מחדש

אך אין טעם להשתמש בתוכנה כי כרגע יש לך בעיות במחשב

אז אם וכאשר תפרמט, תוכל להתקין את התוכנות והמשחקי םשתרצה, ואז להשתמש בתוכנה.

כאשר יהיו בעיות, במקום לפרמט, תשחזר עם התוכנה והכל יחזור ויעבוד ללא התקנות מחדש, ווינדוס יחזור להיות כמו ביום שיצרתי את קובץ התמונה עם תוכנה זו

פורסם

תראה בהנחה שלא התקנת את הדריברים כראוי, ואז החזרת גם את הדריברים הישנים, יש לי משהו אחד להציע לך.

תגבה את כל מה שאתה צריך לדיסקים, אין אפשרות לבצע פורמט שאחריו כל התוכנות יעבדו, אני גם לא הייתי ממליץ לעשות זאת בכל מקרה.

בנוסף תעשה לך דיסק של דריברים עדכניים, תוריד מהאינטרנט דריברים של הכל. (לא בהגזמה, לא צריך דריברים חדשים לעכבר וכאלה..)

תפרמט, תתקין את הדריברים העדכניים, ושמור על המערכת החדשה שלך. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים